Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Μοιράζει προφυλακτικά ο Σοφοκλής!


Καλησπέρα σε όλους. «Αγανακτισμένους» και μη. Σε αυτή την ευλογημένη από το Θεό χώρα, τίποτα δεν θα αλλάξει...
Η Λιβύη καίγεται κι ο Καντάφι κάθεται και παίζει σκάκι! Πάλι καλά! Ο δικός μας ο Σοφοκλής, δεν έβρισκε πρόχειρη σκακιέρα και έτσι παίζει κάτι άλλο... Και κάπου εκεί άρχισε τις «εκπτώσεις!». Από τις 21 ΠΑΕ που φέρονταν να είχαν πρόβλημα με τις ενημερότητες, το τελικό πόρισμα της επιτροπής που συνέστησε η Deutsches Reich, κάνει λόγο για 11 ΠΑΕ. Τέσσερις της Football League και εφτά της Football League 2. Και αφού τελείωσε με τις «εκπτώσεις» ο αρχιμαφιόζος αποφάσισε να... (ξανα)ποτίσει το συντριβάνι του στο Γουδί... Μάλιστα, αθηναϊκά «φιλικά» έντυπα αναφέρουν ότι ο Σοφοκλής θα εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης, για να απεξαρτηθεί από το... σεξ! Στο πλευρό του Σοφοκλή, εκτός από την ηρωίδα σύζυγό του, βρίσκεται και γνωστή διαφημιστική εταιρεία που προτείνει στον πρόεδρο να ντυθεί μασκότ ντυμένη με ολόσωμη στολή προφυλακτικού για καμπάνια υπέρ της προφύλαξης στο σεξ. Ιδανική δουλειά για τον πρόεδρο που είναι όπως και το προφυλακτικό: Για τον π....τσο!!!
Ετσι άρχισε τα επικοινωνιακά παιχνιδάκια, αυτή τη φορά, θέτοντας θέμα συμμετοχής των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αν ο Ηρακλής, και ο ΟΦΗ δεν σταματήσουν την μάχη της δικαίωσης.
Ο «καλός Θεός της Ελλάδας», που αιώνες τώρα μας έχει σώσει, δεν άντεξε και αυτός, και μας εγκαταλείπει στην τύχη μας. Μέσα από το ποδόσφαιρο, και τον αθλητισμό, εξηγούνται τα πάντα στην χώρα μας. Ποιοι θα μας σώσουν, από την μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία, που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και που απαιτεί μεγάλες ανατροπές; Κόντρα με το κατεστημένο και ξεβόλεμα χιλιάδων συμπολιτών μας, που έχουν μάθει να επιβιώνουν χάρις στο Δημόσιο; Αυτοί, που δεν μπορούν, ούτε καν να αγγίξουν το πρόβλημα του χουλιγκανισμού; Αυτοί, που ένα τσούρμο περιθωριακών ή φανατικών ακόμη, τους κάνουν πλάκα στα γήπεδα; Αυτοί που κάνουν νόμους και μετά οι ίδιοι ή οι διάδοχοί τους στο κόμμα, τους αποσύρουν, γιατί δεν αντέχουν το πολιτικό κόστος;
Αυτοί, που για 5-10 χιλιάδες ψήφους δεν αποφασίζουν να εφαρμόσουν τη νομιμότητα και να ελέγξουν με αυστηρότητα τις ΠΑΕ, που καταπατούν, σχεδόν στο σύνολό τους, τους Νόμους του Εμπορικού Δικαίου, οι οποίοι διέπουν όλες τις ανώνυμες εταιρίες; Αυτοί, που γνωρίζουν πολύ καλά και πως στήνονται οι αγώνες, και πως παίζεται το «παράνομο στοίχημα» (όχι μόνο τώρα αλλά διαχρονικά), και τώρα εμφανίζονται τιμητές του «καθαρού» στην πολιτική ζωή; Αυτοί, που δέχονται «περίεργους επενδυτές» να αναλαμβάνουν τύχες ομάδων, χωρίς κανέναν έλεγχο; Και όταν σκάσουν τα κανόνια, κάνουν τους έκπληκτους και ανήξερους; Αυτοί, που βλέπουν αθλήματα και συλλόγους, να απειλούνται με αφανισμό και δεν κάνουν το παραμικρό για να διορθώσουν την κατάσταση;
Το ερώτημα όμως είναι πως θα ξεκαθαρίσει η η Deutsches Reich τους διαφθαρμένους από τους αδιάφθορους; Εκτός αν πιστεύει ότι η διαφθορά είναι έξω από αυτήν και όχι μέσα σε αυτήν, οπότε θα προχωρήσει (όπως και κάνει) σε επιλεκτική κάθαρση, διατηρώντας στη θέση τους απατεώνες και όλο το σύστημα που κάνει κουμάντο στην ομοσπονδία και στο ποδοόσφαιρο τα τελευταία 15 και πλέον χρόνια… της ολοκληρωτικής διαφθοράς. Με λίγα λόγια, είσαι μάγκας; Είσαι δάγκας; Είσαι αλάνι; Ξέρεις τα κατατόπια του ΕΠΟμενου στενού; Τα κοράκια; Τι ξέρεις εσύ από κοράκια; Να πουλάς νταϊλίκι, γνωρίζεις; Από Λεωφόρο ξέρεις; Από Συγγρού και Τρούμπα; Aμα δεν ξέρεις, δεν κάνεις για μπάλα.
Tο μόνο που μένει πλέον είναι ο μαφιόζος πρόεδρος Σοφοκλής να υποβάλλει την παραίτησή του, καθώς στις 14 μέρες που ήταν κλειστό το μαγαζί δεν έγινε το παραμικρό.
Καλό, ήρεμο και ευχάριστο ανασχηματισμό σας εύχομαι... Μέχρι και οι μπουκ σήκωσαν τα χέρια ψηλά με τον «ήρωα» πρωθυπουργό. Τον περιμένεις να φέρει εύκολο άσο στο ημίχρονο, το φέρνει ισοπαλία χωρίς αντίπαλο!!!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket