Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Σοφοκλή μου, εγώ υποστηρίζω το… αυτοδιοίκητο!


Καλησπέρα σε όλους.
Την καταγγελία του Αστέρα Τρίπολης εναντίον του Ηρακλή, εξέτασε ο Χαρίλαος Κλουκίνας που κατάγεται από τα Τρόπαια Αρκαδίας. Την εντολή στο ΙΚΑ Καλαμαριάς για να ανταποκριθεί άμεσα στο αίτημα της Deutsches Reich για αποστολή των στοιχείων που αφορούν την ΠΑΕ Ηρακλής, έδωσε ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος. Διοικητής του ΙΚΑ σήμερα και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο οποίος κατάγεται από την Αρκαδία και πιο συγκεκριμένα από την Τρίπολη, απ’ όπου και εκλέχτηκε. Συμπέρασμα: «Τα... 20ευρα στο... κούτελο του συμπαθούς προέδρου της Deutsches Reich, φορολογούνται πιά. Ούτε για τα πανηγύρια δεν είναι πλέον ο Σοφοκλής». Η αυτοκριτική καμιά φορά είναι σαν τον αυνανισμό. Είναι μια κάποια ικανοποίηση, αλλά δεν είναι απαραίτητο πως το νιώθουν οι άλλοι. Η μαλακία σου κοντεύει να γίνει συντριβάνι στο Γουδί, Σοφοκλή μου. Πόσο αφελής μπορεί να είναι κάποιος, ώστε να πιστεύει ότι η Deutsches Reich παραμένει κλειστή, περιμένοντας να αλλάξουν τα κακώς κείμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο στο οποίο ο ίδιος και ο τρόπος λειτουργίας των υπηρεσιών της Deutsches Reich, το έχουν οδηγήσει στο αδιέξοδο;
Τα βρίσκει σκούρα το… αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου, το… άβατο της Deutsches Reich, με την περίπτωση του ΟΦΗ. Δεν το βάζουν κάτω οι Κρητικοί, δεν κάνει πίσω ο Μαχλάς και πλέον ο Σοφοκλής επιστρατεύει FIFA και UEFA για να εξαναγκάσει την ομάδα του Ηρακλείου να αποσύρει την προσφυγή της από τα πολιτικά δικαστήρια. Η άποψή μου είναι ότι καλά κάνει ο ΟΦΗ και τραβάει το σχοινί στην κόντρα που έχει με την Deutsches Reich. Μακάρι να το τραβήξει μέχρι να κοπεί και να μην ενδώσει στις διαμεσολαβητικές πρωτοβουλίες που είναι σε εξέλιξη από «τρίτους».
Το χθεσινό «πλασάρισμα» της είδησης και πιθανής αποχώρησης του Σοφοκλή, κρίνεται ως «το κερασάκι στην τούρτα» της απόγνωσης. Και σαν τέτοιο θα πρέπει να αξιολογηθεί από όλους τους ενδιαφερόμενους. Με πρώτο και καλύτερο τον Ηρακλή, ο οποίος στα... παιχνιδάκια της Deutsches Reich, απάντησε με καταγγελία στην UEFA. Οπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, οι κυανόλευκοι προχώρησαν σε επίσημη καταγγελία κατά του Σοφοκλή και της Deutsches Reich, για τρεις λόγους. Ετσι, ενώ κλιμάκιο της UEFA επανεξετάζει το φάκελό του στην Αθήνα, ο Ηρακλής, που έχει ήδη προσφύγει στο CAS, κατηγορεί το... αυτοδιοίκητο για α) κατάχρηση εξουσίας, β) παραβίαση Κανόνων Δικαίου της UEFA και γ) δυσφήμιση της UEFA και του ποδοσφαίρου στον Ελληνικό και στον ευρωπαϊκό χώρο.

Η συγκεκριμένη καταγγελία κοινοποιήθηκε και στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ενώ ο φάκελος της σχετικής δικογραφίας θα παραδοθεί εντός των προσεχών ημερών στην UEFA και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου». Με αυτήν την κίνηση o Ηρακλής δείχνει πως θα φτάσει στα άκρα την υπόθεση της ομάδας.
To φαγοπότι άρχισε. Μην τον αφήνετε να αναπνεύσει. Σφυροκοπείστε τον ανελέητα. Αυτόν και το «παραμάγαζό» του.
Enhanced by Zemanta

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Tι αλήθεια σημαίνει το ότι ο Κλουκίνας ήταν απο την Αρκαδία ..θα μπορούσε κάλιστα κάποιος να πεί και ο διαιτητής καλόπουλος που καταδίκασε τον Αστέρα στο αγώνα του για το κύπελο με τον ολυμπιακό το 2011 ήταν απο την θεσαλονίκη..εκεί θα το πάμε ....Για να θυμούνται όσοι πιθανα δεν γνώρισαν ή διοίκηση του Ηρακλή με πράξεις παραλέιψεις και ενέργειες καταδίκασε τοτε την ομάδα ..αλήθεια που είναι ο Παντελης τώρα????

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket