Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Οι κάμερες στο Δουβλίνο


Καλησπέρα σε όλους.
Ντομινίκ ή Ντομουνίκ, όπως και να τον λένε, εμείς θα συνεχίσουμε να χρωστάμε. Είχε και ραντεβού χθες με τη Μέρκελ, τρομάρα του! Αλλά αναβλήθηκε. Τζάμπα έφαγε τον κόσμο η καημένη η Αγγέλα για να βρει στολή καμαριέρας! «Ο πελάτης μας συναίνεσε πρόθυμα στην επιστημονική και ιατροδικαστική εξέταση», δήλωσε ο δικηγόρος του Στρος Καν. Φυσικά, τέτοιος που ‘ναι, σιγά μη δεν συναινούσε με το να του τον παίξει κάνα μισάωρο η ιατροδικαστίνα για να πάρει δείγμα σπέρματος.
Τελικός Europa, αύριο στο Δουβλίνο. Πορτογαλική υπόθεση ο τελικός, με ισχυρότατο φαβορί για την κατάκτηση της κούπας, την Πόρτο. Το θέμα όμως είναι αλλού. Διότι, ο τελικός δεν αποτελεί το σπουδαιότερο γεγονός της εβδομάδας για το Δουβλίνο και την Ιρλανδία. Κι αυτό γιατί, από σήμερα βρίσκεται εκεί η βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας (δηλαδή ένα από τα «τοπ μισητά» πρόσωπα για τους Ιρλανδούς). Εχει περάσει ένας αιώνας από την τελευταία επίσκεψη Βρετανού εστεμμένου στη χώρα, και την περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες (και πιθανότατα με τις μολότοφ στις κωλοτσέπες), γι’ αυτό και έχει μαζί της 10.000 Αγγλους αστυνομικούς!
Η πρωτοφανής κινητοποίηση των αρχών ασφαλείας για την άφιξη της βασίλισσας της Αγγλίας, έχει μετατρέψει την αναμέτρηση της Πόρτο με τη Μπράγκα, σε μία συνηθισμένη ποδοσφαιρική συνάντηση, όπου δεν θα υπάρχουν έκτακτα μέτρα. Αλλωστε ο αποκλεισμός της Μπενφίκα και ο κίνδυνος συγκρούσεων, ανάμεσα στους οπαδούς των παραδοσιακά αιωνίων αντιπάλων της Πορτογαλίας, αφαίρεσε ένα πονοκέφαλο από τους Ιρλανδούς και την UEFA.
Και με το που θα φύγει η Ελισάβετ, οι Ιρλανδοί ίσα που θα προλάβουν να πάρουν δυο ανάσες, μέχρι την επόμενη Δευτέρα που θα «υποδεχτούν» τον Ομπάμα. Αυτός θα πάει λέει εκεί επειδή στις φλέβες του κυλάει και ιρλανδικό αίμα, εκτός από αφροαμερικάνικο, κενυάτικο, χαβανέζικο, μασονικό και τρέχα γύρευε τι άλλο! Και δυο βδομάδες αργότερα θα τους την πέσει το ΔΝΤ κι ήδη οι ντόπιες καμαριέρες έχουν αρχίσει προπονήσεις στις γαργάρες! Με τόσα γεγονότα σ’ ένα μήνα, ο Θεός να τους λυπηθεί τους καημένους τους Ιρλανδούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket