Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Η ατραξιόν & το μπουρδέλο στο Γουδί


Καλησπέρα σε όλους.

Πιθανώς, ο ιδιοκτήτης του εικονιζόμενου αυτοκινήτου δεν σκέφτηκε το μέτρο της απόσυρσης, κι έτσι είπε να το πετάξει στα σκουπίδια και μάλιστα σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης. Αμέσως έγινε η ατραξιόν της πόλης. Ατραξιόν της Θεσσαλονίκης και ο Δήμαρχός της Γιάννης Μπουτάρης, που το Σάββατο δηλώνει την στήριξη του προς τον Ηρακλή και χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο (μάλλον, σε κατάσταση νιρβάνας) έλεγε πως… «δεν θα χαλάσει ο κόσμος αν πέσει μία ομάδα στη Football League». Απορίας άξιον είναι πώς δεν σκέφτηκε και ο ίδιος το μέτρο της απόσυρσης για τον εαυτό του. Μη μουτζώνετε τον Δήμαρχό μας, παρακαλώ. Χειροκροτήστε!!!
Εδώ το σκεπτικό, εκεί το σκεπτικό, που είναι το σκεπτικό; Ακόμα να δημοσιευτεί το σκεπτικό της απόφασης του Δευτεροβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της Deutsches Reich για τον Ηρακλή. Προφανώς η προεδρική μειοψηφία του πρώην Αρεοπαγίτη, δυσκολεύει τα άλλα δύο μέλη του Οργάνου. Τι λέτε, ρε μυστήριοι της Deutsches Reich; Τι λες ρε αρχιμαφιόζε Πιλάβιε; Μου φαίνεται ότι ζήλεψες τη δόξα του... Σαράφη. Σαράφης στα Τρίκαλα, Σαράφης στην Αθήνα, Σαράφης στη Νέα Υόρκη, Σαράφης και στο Γουδί. Αλλά επειδή ως γερμανόφωνος δεν ξέρεις τι σημαίνει στη γλώσσα μας η λέξη σαράφης... τι σύμπτωσις! Είναι αυτός που αγοράζει και πουλά νομίσματα! Λεφτουδέμπορας σαν να λέμε!
Τελικά τα μπουρδέλα λειτουργούν σωστά σε αυτή την χώρα ή τα μπερδέψαμε με το ποδοσφαιρικό μπουρδέλο της Deutsches Reich. Στα original μπουρδέλα υπάρχει σειρά, πρωτόκολλο. Υπάρχει ο γνωστός κώδικας συμπεριφοράς τον οποίο προσπαθεί να αντιγράψει εδώ κι ένα χρόνο ο Πιλάβιος. Στο Γουδί, όλοι συζητούν χαμηλόφωνα στο θρυλικό σαλονάκι, με την σόμπα πετρελαίου. Υπάρχει μάνατζερ (Πιλάβιος, ή αλλιώς τσα τσα), που είναι υπεύθυνος των οικονομικών και της «υγιεινής». Υπάρχει σεκιούριτι (Μαρινάκης, κοινώς νταβάς) για όσους ξεφεύγουν. Και υπάρχει και ο κοινωνικός ρόλος αυτού του ιδρύματος (ποδοσφαιρικός εισαγγελέας που τιμωρεί όποιον γουστάρει). Τι διαφορά όμως έχει το ποδοσφαιρικό μπουρδέλο της Deutsches Reich με ένα original μπουρδέλο; Στο μπουρδέλο πηγαίνεις, κάνεις ότι κάνεις και πληρώνεις. Στο ποδοσφαιρικό μπουρδέλο της Deutsches Reich στο Γουδί, οι φασίστες, «βιάζουν» τα πάντα και κυρίως το μυαλό μας και δεν δίνουν μία. Τσάμπα!!!

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket