Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ο «κύριος» τίποτας


Kαλησπέρα σε όλους.
Ζούγκλα, βούρκος, μπουρδέλο και όποιον άλλον χαρακτηρισμό θέλετε να βάλετε για το ποδόσφαιρο μας (και όχι μόνο), μέσα θα είστε! Όλοι οι άνθρωποι έχουν δει πως είναι τα μπουρδέλα και όλοι θα συμφωνήσουν ότι μεγαλύτερο και μάλιστα με διαφορά από το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει. Αυτός που έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για όλα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος εξελίσσεται στον πλέον αποτυχημένο πρόεδρο της ΕΠΟ την τελευταία εικοσαετία ξεπερνώντας ακόμα και τον «πιτζάμα» πρόεδρο της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Κώστα Τριβέλλα! Ο Πιλάβιος με τον «μανδύα» της σοβαρότητας που υποτίθεται ότι φοράει, θεωρεί ο ίδιος και οι συν αυτών ότι είναι πετυχημένος σε αυτό που ψηφίστηκε από τις ενώσεις να κάνει, να διοικεί και να είναι ο «άρχοντας» ουσιαστικά του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο κύριος «δημόσιες σχέσεις», ο κύριος «τίποτας», ο κύριος «να τα έχω καλά με όλους», ο κύριος που επί της θητείας του έχουμε δει απίστευτα πράγματα, τόσο στα πρωταθλήματα στα οποία η ΕΠΟ είναι η εποπτεύουσα αρχή (βλέπε διαιτησία, ΚΕΔ, αδειοδοτήσεις, τιμωρίες, DVD, αλλά και δεκάδες καταγγελίες από παράγοντες σε όλες τις κατηγορίες για πάρα πολλές πτυχές του ποδοσφαίρου μας), όσο και στην Εθνική ομάδα (αποχωρήσεις παικτών, γκρίνιες, ίντριγκες και άλλα), κοιτάει απλά χωρίς να μπορεί ή να θέλει να παρέμβει και να τιμωρήσει τους υπεύθυνους. Να πάρει σημαντικές αποφάσεις.
Το χθεσινό τερατούργημα ήταν ένας ακόμη λόγος απόδειξης ότι αυτό που λείπει και επίσημα από το ποδόσφαιρο της χώρας μας είναι ένα κόκκινο φωτάκι. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ είναι ακατάλληλος και επικίνδυνος! Όσο πιο νωρίς το καταλάβει και φύγει τόσο καλύτερα θα είναι για όλους μας.

Ο Ηρακλής όπως αποφάσισαν τα δύο από τα τρία μέλη της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής ονόματι Σμαΐλης και Πάλλης τον έστειλαν στην Football League. Με το αποτέλεσμα έδειξαν πως η κάθαρση πραγματοποιήθηκε... Όταν αποδεικνύεις με οικονομολογικές γνωματεύσεις ότι η ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία είναι απολύτως βιώσιμη αλλά, παρ’ όλα αυτά, χάνεις το δίκιο σου, τότε κάτι βρωμάει. Αν ο Ηρακλής είναι η Ιφιγένεια του ποδοσφαίρου που θα πρέπει να θυσιαστεί για να έρθει η κάθαρση, καλώς να θυσιαστεί. Ακόμα και αν οι κυανόλευκοι δεν καταφέρουν να σώσουν την παρτίδα, κάτι που μοιάζει απίθανο με τα τωρινά δεδομένα, διότι οι λύσεις έχουν στερέψει είναι υποχρεωμένοι να προβούν σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να ξεντροπιάσουν τόσο τους ανθρώπους της ΕΠΟ, όσο και αυτούς που κρύβονται πίσω από την αρνητική απόφαση που εκδόθηκε ενάντια στην ομάδα. Μία απόφαση που θέλει την καταστροφή του Ηρακλή και είναι αναγκαίο πλέον αυτοί που βρίσκονται είτε μέσα στη διοίκηση, είτε κοντά σʼ αυτή να προβούν σε ενέργειες ούτως ώστε να ανταποδώσουν το «χτύπημα».
Πρέπει να εμφανίσουν δημοσίως τη βρομιά που υπάρχει στο «μαγικό» αυτό πρωτάθλημα και να ξεφτιλίσουν τους πάντες που το παίζουν υπεράνω κάθε υποψίας και κάνουν τα στραβά μάτια, βγάζοντας τον εαυτό τους έξω, όταν τα πράγματα ζορίζουν επικίνδυνα. Πόσω μάλλον αυτή την απαράδεκτη επιτροπή, που αν ανοίξουν οι φάκελοι δεν θα ξέρουν που θα κρυφτούν και ειδικά τον Δημητρίου, που το παίζει ο άνθρωπος που θα καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τη διαφθορά. Κάντε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο ακόμα μεγαλύτερο μέχρι επιτέλους να «ξυπνήσουν» ορισμένοι και να έλθει η τάξη και η ισονομία. Ο Ηρακλής πέφτει. Ας θυμηθούν όμως όσοι κινούν τα νήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου ότι η Ιφιγένεια σώζεται με θεϊκή παρέμβαση την τελευταία στιγμή.
Η αλήθεια είναι μία. Ότι ο Ηρακλής, ως μέγεθος, καμένος από την εξέλιξη έχει μόνο έναν τρόπο αντίδρασης. Να μάθει τις αλήθειες των άλλων συμπαρασύροντάς τους στο ίδιο μονοπάτι της «κάθαρσης». Έχει κάθε δικαίωμα να το πράξει. Γιατί πλήρωσε γι' αυτήν ακριβότερα από όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket