Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Η ξεφτίλα δεν έχει πάτο


Είναι ο κόσμος μας ασφαλέστερος ύστερα από τη δολοφονία Μπιν Λάντεν; Δε νομίζω. Ο αμερικανός πρόεδρος μπορεί να θεωρεί πως η δικαιοσύνη απονέμεται με ριπές ελικοπτέρων των μυστικών υπηρεσιών και όχι με την προσαγωγή του κατηγορούμενου σε δίκη, ωστόσο, όπως και να έχει, καμιά παγκόσμια ειρήνη δεν κατάφερε να στηριχθεί σε δολοφονίες έστω και δολοφόνων. Τα αίτια της τρομοκρατίας είναι πολύ βαθύτερα για να αποδοθούν αποκλειστικώς σε ένα δημιούργημα (για να μην ξεχνιόμαστε) των αμερικανών…
Το ίδιο, βεβαίως, ισχύει και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μόνο που στην περίπτωσή του δεν απονέμεται κανενός είδους δικαιοσύνη! Γι’ αυτό και στην ουσία δεν υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο, παρά μόνο μια αγέλη αγράμματων ή ανίκανων παραγόντων, που παραπέμπουν περισσότερο σε νονούς της νύχτας με τους μπράβους τους… Εδώ ο νόμος φτάνει να εφαρμόζεται κατά κανόνα για να προστατεύσει όσους παρανομούν έξυπνα (ενίοτε και με τρόπο αποκαλούμενο ως «αντρίκειο») και όχι για να προστατεύει όσους είναι νομοταγείς ή για να τιμωρεί όσους παρανομούν.

Μπορείτε από σήμερα να βγείτε στους δρόμους και να πανηγυρίσετε, γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο σώθηκε. Ο Ηρακλής υποβιβάστηκε και όλοι εσείς μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι, αφού πλέον τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου λύθηκαν. Ένα μόνο «αγκάθι» είχε το ελληνικό ποδόσφαιρο και σήμερα κόπηκε.
Αχ, Ρε Μπιν Λάντεν, εμφανίσου, ρίξε ένα αεροπλάνο «εκεί που πρέπει» και εξαφανίσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket