Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Στα σπίτια της χαράς επικρατεί τάξη!


Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Το Dacotieris Bet διαφωνεί με το Γιώργο Δώνη. Ντροπή σου Δώνη να συγκρίνεις τις κοπέλες που βγάζουν τίμια το ψωμί τους στα μπουρδέλα, με το κράτος και το ποδόσφαιρό μας. Ο προχθεσινός τελικός της ντροπής και της αηδίας δεν ήταν μπουρδέλο (με μεγάλο ή μικρό κόκκινο φωτάκι στην είσοδο, δεν έχει σημασία). Στο μπουρδέλο επικρατεί τάξη και ο πελάτης πληρώνει για τις υπηρεσίες που παρέχονται. Εδώ έχουμε να κάνουμε με βούρκο, γιατί η όλη κατάσταση βρωμάει μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Σου έρχεται να κάνεις εμετό. Ο τελικός της απόλυτης ξεφτίλας. Οι οπαδοί έμπαιναν όποτε ήθελαν μέσα στο μεγαλύτερο και ασφαλέστερο (;;;) γήπεδο της χώρας. Ακούγαμε τον Εθνικό Ύμνο και οι οπαδοί έκαναν «ντου» για να πάρουν ο ένας τα πανό του άλλου. Στο τέλος κάποιοι βρέθηκαν να στρέφουν πιστόλια φωτοβολίδων προς την κερκίδα, όπου βρίσκονταν οι οικογένειες των παικτών του Ατρομήτου και αναγκάστηκαν να εμπλακούν οι ίδιοι για να προστατέψουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Γιατί να μην ρίξουν και λίγο ξύλο στους παίκτες του Ατρόμητου αφού αύριο μεθαύριο θα βγει σίγουρα η ΑΕΚ, με βάση το δεδικασμένο, και θα κατηγορήσει τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές ότι προκάλεσαν και χτυπούσαν τον κόσμο; Φυσικά, δεν έλειψαν τα χαμόγελα και τα πανηγύρια. Βγαίνοντας από το γήπεδο ο Νεστορίδης υμνούσε τους οπαδούς της ΑΕΚ και μιλούσε για θρίαμβο, λες και ήταν σε άλλο ματς και σε άλλο γήπεδο. Τα ίδια και ο Θωμάς Μαύρος. «Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα», που έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος. Το απόλυτο θέατρο του παραλόγου. Σαν το Νέρωνα που απολάμβανε τη Ρώμη να καίγεται!
Η διαιτησία του Κάκου και του βοηθού ασορτί με την παρωδία του τελικού. Εβαλε τον Ατρόμητο στην «ηλεκτρική καρέκλα» και όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε τα βατ!!! Δηλαδή, αν ο πιο έμπειρος διαιτητής δεν ξέρει πώς να χειριστεί τέτοιες καταστάσεις (διακόπτεις το ματς με την πρώτη απειλή εισβολής και φεύγεις), τότε τι απαιτήσεις να έχουμε από τους υπόλοιπους;
Ο υπουργός, μας είπαν χθες ότι θα πάρει μέτρα, ότι η ΕΠΟ θα πάρει αποφάσεις. Ρε, άντε στο διάολο πια. Σας σιχάθηκε όλη η Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket