Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ο Ηρακλής παίρνει την άδεια!


Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο στην παρέα του Dacotieris Bet.
Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Να γράψω για το βασιλικό πάρτι, με καθαρά χαρακτηριστικά ορχήστρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή για το βασιλικό ξεβράκωμα της Ρεάλ από τον Μέσι; Να ασχοληθώ με την βασιλική εμφάνιση της Πόρτο που έκανε πλάκα στο κίτρινο υποβρύχιο (έχουμε και στη Θεσσαλονίκη ένα, πράσινου χρώματος) ή με τη βασιλική «πόρτα» που έφαγε ο Δήμος Θεσσαλονίκης του γραφικού Μπουτάρη στα Δικαστήρια; Για το βασιλικό φέσι του Κώστα Πηλαδάκη στον Τούρκο μεσοεπιθετικό Μετίν ή μήπως για τη «δικαίωση» της βασίλισας των άρθρων, της ρεμούλας και της απάτης, ΑΕΚ;
Το δικό του αγώνα έχει αρχίσει εδώ και καιρό ο Πηλαδάκης για την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μάλιστα κάποιες από τις καταγγελίες που έχει κάνει αρχίζουν σιγά σιγά και βγαίνουν στη δημοσιότητα με περισσότερα στοιχεία. Με αυτές τις κινήσεις του προέδρου της Λάρισας, δεν μπορεί να διαφωνήσει κάποιος. Μαζί του κι εγώ. Τις τελευταίες ημέρες όμως, εκεί στον κάμπο, Πηλαδάκη ψάχνουν και Πηλαδάκη δε βρίσκουν πουθενά. Από το κινητό και τα ραδιόφωνα επικοινωνεί ο πρόεδρος με τους Λαρισαίους. Γιατί άραγε; Γιατί δεν εμφανίζεται στην πόλη να κηρύξει από εκεί τον πόλεμο; Οι δουλειές του είναι πολλές και λογικό να τον κρατούν απασχολημένο. Έλα όμως που υπάρχουν και οι κακές γλώσσες. Αυτές που αναφέρουν ότι ο Πηλαδάκης έχει εξαφανιστεί από... Λάρισας γης, επειδή τον περιμένει ο Μετίν. Οι ίδιες κακές γλώσσες λένε ότι ο Πηλαδάκης του οφείλει το ποσό των 475.000 € και από τότε που ο Μετίν αποφάσισε να έρθει να τα διεκδικήσει στη Λάρισα, ο Πηλαδάκης δεν έχει ξαναπατήσει στον τόπο. Καλή είναι η κάθαρση, αλλά καλό θα ήταν να κοιτάξουμε πρώτα τι γίνεται στο δικό μας σπίτι και μετά να κατηγορούμε αυτό του διπλανού.

Πάμε και στο μπάσκετ. Ουδόλως μ’ ενδιαφέρει αν θα πέσει η ΑΕΚ ή ο Ηλυσιακός. Δεν είναι αυτό το θέμα. Η ουσία απ' αυτό το μπάχαλο που προέκυψε είναι ότι μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας. Χρειάστηκε να λάβει απόφαση ο αθλητικός δικαστής για να καταλάβουμε ότι ο ατζέντης Τάσος Δελημπαλταδάκης είναι ιδιοκτήτης του Ηλυσιακού ενώ απαγορεύεται; Δεν το γνώριζε κανείς τόσο καιρό; Τώρα ασχολήθηκαν όλοι και κάνουν λες κι ανακάλυψαν την Αμερική. Η ΑΕΚ προσπαθεί να μείνει στην Α1 με κάθε τρόπο αρνούμενη να αποδεχθεί ότι δεν έχει τίποτα άλλο πέρα από προβλήματα να επιδείξει. Αν αυτοσκοπός είναι να παραμείνει η ΑΕΚ στην Α1 όπως και να ‘χει το πράγμα τότε, δικαιούται να θριαμβολογεί. Αν κάποιος δει πέρα από την μύτη του όμως τότε θα διαπιστώσει ότι αυτό που κάνει η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια στο μπάσκετ ξεπερνά κάθε λογική. Μερικές φορές το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα σε σχέση με το μπάσκετ μοιάζει με παρθεναγωγείο.

Τη Δευτέρα τα σπουδαία για την αδιεόδοτηση του Ηρακλή. Όλες τις προηγούμενες μέρες οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα «μαγειρέματα» κάθε είδους δεν έλειψαν κι ας περιμένουμε να δούμε τι θα βγει από την... κατσαρόλα. Ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ότι θέλει με το να χρησιμοποιεί περσινές δηλώσεις με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων και μετά από λίγες ώρες να «εξαφανίζει» τα γραπτά του. Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Dacotieris Bet από άνθρωπο (εκτός Ηρακλή), που και να θέλουμε να αμφισβητήσουμε, δεν μπορούμε, λένε πως ο Ηρακλής παίρνει την άδεια (και φέτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket