Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Με το ζόρι «gay» δε γίνεται κανείς, αλλά...


Είναι γνωστό ότι το προφίλ του καλλιτέχνη και ανθρώπου (πολλοί, φάγαμε τον παππά, τότε με την ατάκα του «θα σας κοιτάω στα μάτια», δυστυχώς), Αντώνη Ρέμου, έχει «τσαλακωθεί» από τότε που ασχολήθηκε με τον Ηρακλή. Όπου βρεθεί δηλώνει μετανιωμένος και αναφέρεται στην άσχημη εμπειρία του από τον Ηρακλή: «Έχω δεχτεί χιλιάδες απειλές για τη ζωή μου. Δεν έχω απαντήσει. Κάποιοι το έχουν εκλάβει ως αδυναμία. Είναι δύναμη να σε χτυπάνε και να μην απαντάς. Οτιδήποτε έκανα εκτός τραγουδιού με έκανε να πονέσω. Το μόνο που κάνω καλά είναι να τραγουδάω. Δεν ξέρω αν έχω αναστηθεί αλλά σίγουρα σταυρώθηκα». Ο ίδιος βέβαια δεν αναφέρθηκε στο πόσο «πονάει» ακόμη ο Ηρακλής από το δικό του πέρασμα, αφού ούτε τις δόσεις προς την εφορία δεν πληρώνει πλέον.
Ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή (για όσους το λησμονούν) παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ELLE», η οποία αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης στους κόλπους της σόουμπιζ. Όπως είπε ο τραγουδιστής στο περιοδικό, ποτέ δε διαφήμισε την σεξουαλικότητα του. «Με το ζόρι gay δε γίνεται κανείς», λέει ο τραγουδιστής και συμπληρώνει... «Μαζεύω μέσα μου τόσα πολλά, ελπίζω να μην εκραγεί η βόμβα τόσο πολύ». Όσο για το πόσο τον έχει επηρεάσει όλο αυτό ψυχολογικά; «Μέσα σε ένα ενάμιση χρόνο άσπρισαν τα μαλλιά μου. Έχω πληρώσει μεγάλο ψυχολογικό αντίτιμο για την υπομονή που κάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος.
Εγώ προτείνω το εξής: όποιος ξαναπεί gay τον Αντώνη να του βάζουμε πιπέρι στη γλώσσα! (και στη γλώσσα του Dacotieri, βεβαίως βεβαίως!). Ακούς εκεί. Μα τι κακοί άνθρωποι που υπάρχουν στον κόσμο! Ο αγαπητός, κατά τα άλλα, Αντώνης δεν μας εξήγησε ποιοι και, κυρίως, για ποιο λόγο λένε αυτά τα πράγματα γι’ αυτόν...
Για να σοβαρευτούμε λίγο, Αντώνη Ρέμο, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Γνωρίζεις ότι έναν χρόνο, όλοι όσοι δεν ευθύνονται για τα χρέη που κληρονόμησες, αλλά και δημιούργησες εσύ και οι συνεργάτες σου (πολλά ή λίγα, δεν έχει σημασία), προσπάθησαν και κατάφεραν σε σημαντικό βαθμό, να βάλουν μία τάξη στο χάος που επικρατούσε στον Ηρακλή. Και μόνο που υπάρχει ακόμη ποδοσφαιρικός Ηρακλής, για όσους γνωρίζουν, είναι κατόρθωμα. Ο Ηρακλής δεν ζητάει να τον βοηθήσεις αλλά το απαιτεί. Για δικά σου λάθη και παραλείψεις, ο κόσμος πέρυσι έτρεχε μέχρι την Αθήνα (ενώ εσύ, ζούσες στον δικό σου κόσμο, του Μarlboro!) και πέτυχε τον σκοπό του. Τα πράγματα είναι απλά φέτος. Η ομάδα χρειάζεται εκατόν πενήντα χιλιάδες ευρώ μέχρι το τέλος του μήνα. Είναι υποχρέωσή σου να βοηθήσεις στην προσπάθεια εξασφάλισης του ποσού που απαιτείται για να ξεπεραστούν και τα τελευταία προβλήματα.

Με το ζόρι gay δε γίνεται κανείς, Αντώνη μου, αλλά σε αυτή τη ζωή (ευτυχώς ή δυστυχώς), ξεχωρίζουν ακόμη οι άντρες που φορούν παντελόνια και τηρούν τις υποσχέσεις τους... Εσύ άλλωστε είπες, ότι «υπάρχουν φίλοι αρχ@@ια και φίλοι με αρχ@@ια!!!

Πρόταση:
Mansfield-Bath City 2 (2,90)
Braga - Dynamo Kyiv 2 (2,75)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket