Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Κι αν ξυπόλυτη χορεύω με σημαία μιαν αγάπη!


Καλημέρα σε όλους.

Η Μαρία Λαπιέδρα «βγήκε από τα ρούχα της» για να διαμαρτυρηθεί, όχι για την «φυγή» του Σέρχιο Κόκε από τον Αρη, αλλά για τους νέους νόμους που αφορούν την Ανεξαρτησία της Καταλονίας. Και μόλις είδα την φωτογραφία της, έξω από το καταλανικό κοινοβούλιο της Βαρκελώνης, σκέφτηκα την Καίτη Γαρμπή! Πώς το λέει η Καίτη το τραγούδι; «Κι αν ξυπόλυτη χορεύω με σημαία μιαν αγάπη, κάντε άκρη, κάντε άκρη!»… Μάλλον, αυτούς τους στίχους σκέφτηκε και η Μαρία Λαπιέδρα (Πασκουάλ), για να διαμαρτυρηθεί.
Η «αποφασισμένη» πορνοστάρ μετέβη στο καταλανικό κοινοβούλιο της Βαρκελώνης, ώστε να υψώσει το ανάστημά της (και όχι μόνο), κρατώντας μάλιστα τη σημαία που φέρει το γαλάζιο αστέρι, σύμβολο των Ανεξάρτητων Καταλανών. Και για να μην περάσει απαρατήρητη η παρουσία της, προτίμησε να έχει ως μοναδικό ύφασμα πάνω της, τη συγκεκριμένη σημαία.
Η διάσημη πορνοστάρ έχει δηλώσει στο παρελθόν πως είναι ανεξάρτητη όσον αφορά στην πολιτική, όμως δεν είπε «όχι» στην πρόταση που της είχε κάνει ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Χοάν Λαπόρτα (την επιστράτευσε για να κερδίσει στις εκλογές της Καταλονίας, τον Νοέμβριο του 2010) και αποτελούσε ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της προεκλογικής του καμπάνιας.
Ωστόσο, οι πρωτοβουλίες της εκρηκτικής Μαρίας, η οποία πόζαρε και τραγούδησε ημίγυμνη στους δρόμους της Μαδρίτης καλυμμένη μόνο με την σημαία της ανεξάρτητης Καταλονίας, μάλλον κακό έκαναν στον Λαπόρτα, που αποφάσισε να τη διώξει από κοντά του. Η απάντηση της εξοργισμένης πορνοστάρ ήρθε μέσω της εφημερίδας «Marca», όπου έδωσε συνέντευξη και έκανε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική φωτογράφηση με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα!

«Στην αρχή ο Λαπόρτα με κοίταζε με πόθο και τώρα με διώχνει. Αν δεν του άρεσα, δεν θα είχαμε ανταλλάξει κινητά τηλέφωνα όταν γνωριστήκαμε. Είναι λίγο… φευγάτος, με έπιανε από το στρινγκ που φορούσα!», υποστήριξε η Μαρία Λαπιέδρα και κατέληξε: «Αφού εξαπάτησε εμένα, μπορεί να εξαπατήσει και οποιονδήποτε από τους Καταλανούς που θα τον ψηφίσουν»! (Πάρ’ την στον συνδυασμό σου να δεις προκοπή!).

Αν και το αριστερό αστέρι, φαίνεται μικρότερο, τα σέβη μου, Μαρία! Εύγε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket