Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Το δεξί «μπαρ» του Παναθηναϊκού!

Την καλησπέρα μου σε όλους.
Η Football League των Κομπότη, Χριστοβασίλη και Καραγιάννη, ήταν η κερδισμένη στη «μάχη» με την Super League για το θέμα των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας που δεν θα λάβουν αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα. Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αποφασίστηκε να «περάσει» η θέση των εκπροσώπων της Football League σύμφωνα με την οποία μία ομάδα από τη δική τους κατηγορία θα πάρει τη θέση όποιας ομάδας της Super League δεν πάρει την αδειοδότηση για τη νέα σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι τα σχέδια τους για την Football League θα πρέπει να κάνουν από σήμερα οι Κώστας Πηλαδάκης και Γιώργος Μποροβήλος. Κάτι ανάλογο φυσικά ισχύει και για τον αγαπημένο Πέτρο Θεοδωρίδη (ελπίζω να μην πάρει πίσω το πριμ που έταξε σε περίπτωση νίκης επί του Εργοτέλη). Η πρόταση τέθηκε σε ψηφοφορία στο συμβούλιο και απορρίφθηκε με ψήφους 16-4. Μειοψήφισαν οι Μαρινάκης, Μπέος, Ζαγοράκης και ένα ακόμη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Η απόφαση αυτή σημαίνει ότι ο Αστέρας Τρίπολης, η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός υποβιβάζονται οριστικά στη Football League.
Πάμε σε άλλες, πιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις.
Το δεξί «μπαρ» του Παναθηναϊκού, ο Γκοβού, θέλει να κρυφτεί και δεν μπορεί. Μπορεί το αμάξι που τράκαρε ξημερώματα να ήταν δικό του, αλλά εκείνος όπως είπε δεν ήταν μέσα. Τα ίδια έκανε και στον Ιππότη της Ασφάλτου ο Κitt, όταν έλειπε ο David Hasselhoff. Έλα όμως που ο συμπαίκτης του Μπουμσόνγκ τον κάρφωσε στην προπόνηση τις προάλλες: «Συγχωρείστε τον για το τρακάρισμα». Γκάφα;
Τεράστια η επιτυχία του Αρη κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, με τους ποδοσφαιριστές του «Θεού του πολέμου» να ξεφαντώνουν σε γνωστό στέκι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οικοδεσπότης ο Σηφάκης, εξάλλου δικό του είναι το μαγαζί, χορευτές οι Καστίγιο, Τσέζαρεκ και σε μεγάλα κέφια ο Λαμπριάκος. Έλειπε φυσικά ο Κόκε, ο οποίος ήδη βρίσκεται στο Χιούστον και το πρώτο πράγμα που ρώτησε μόλις έφτασε εκεί, ήταν: «Hasta qué punto es Las Vegas?».
Η ιατρική κοινότητα της Αμερικής ανακοίνωσε ότι η νούμερο ένα αιτία για εμφάνιση καρκίνου του λάρυγγα δεν είναι το κάπνισμα αλλά το στοματικό σεξ!!! Πάλι της έφεξε της Τζούλιας! Εδώ εμείς δεν έχουμε να φάμε, κι αυτηνής οσονούπω θα της εγκρίνει ο Λοβέρδος αναπηρική σύνταξη! Δηλαδή, κύριε Λοβέρδε (όπως λέμε Βαλβέρδε...), εντάξει, το τσιγάρο ήταν ψιλοευκολάκι να μας το κόψεις, φοβερίζοντας δεξιά κι αριστερά και θεσπίζοντας μια τηλεφωνική ρουφιανο-γραμμή. Την πεολειχία όμως που είναι και πιο επικίνδυνη, πώς θα μας την κόψεις; Εδώ σε θέλω!
Σύμφωνα με το ΔΝΤ, απειλή είναι για την παγκόσμια οικονομία το υψηλό χρέος των Αμερικανών! Τι μου λες; Και τότε γιατί δεν τους αναγκάζετε κι αυτούς να γιορτάσουν το Πάσχα σουβλίζοντας κατεψυγμένα... καλαμαράκια, όπως θα κάνουμε εμείς; Γιατί δηλαδή να έχει διαφορετική μεταχείριση το τσουνάμι από τη... ροχάλα; Για κάτσε ρε φίλε, θα με ρωτήσει ο Dacotieris, πώς στα κομμάτια σουβλίζεται ένα καλαμαράκι; Πολύ απλό: «το βουτάς από τα πλοκαμάκια και τα δένεις στη σούβλα σαν να ’τανε κορδόνια παπουτσιών!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket