Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Η επιστροφή του Vaggelis!

Καλημέρα σε όλους.

Έπειτα από μερικές ημέρες «περισυλλογής», το «παγοθραυστικό» που ακούει στο όνομα Βαγγέλης επανήλθε δριμύτερος. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού με το γνωστό, μειλίχιο ύφος του, αυτό που διδάσκει ήθος και αξίες, ενίοτε και εκτός «Καραϊσκάκη», πετάχτηκε μέχρι την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να «βάλει τα πράγματα στη θέση τους». Τι ακριβώς είπε ο πρόεδρος του Θρύλου; Καταρχήν ότι «ο Παναθηναϊκός δυσφημεί το ελληνικό ποδόσφαιρο», ότι «είναι μακράν η χειρότερη ομάδα σε επεισόδια», ότι «είναι δυσφήμηση για το ποδόσφαιρο να καταφεύγει ο Παναθηναϊκόςστην UEFA», ότι «κακώς έβγαλε ανακοίνωση για τη διαιτησία» και bonus ότι «ο λαός του Ολυμπιακού είναι τρεις φορές μεγαλύτερος, τι θέλετε να τον βγάλω έξω;». Πιθανώς είναι το μοναδικό που δεν έχει κάνει ακόμα, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Τουλάχιστον είναι βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν θεώρησε ηθικούς αυτουργούς των επεισοδίων τους παίκτες του Παναθηναϊκού, που με την επιδεικτικά αργή αποχώρησή τους από τον αγωνιστικό χώρο, προκάλεσαν αδικαιολόγητα μερικές δεκάδες φιλήσυχους οπαδούς που έμπαιναν απλώς να πανηγυρίσουν.Και πάλι καλά που δεν έκλεισε την ομιλία του με τη φράση: «Έλα μωρέ έφαγαν εκεί πέρα δυο σφαλιάρες οι βάζελοι και θυμηθήκαμε ξαφνικά ότι βρωμάει το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Στην κλίμακα της αρρώστιας και της καφρίλας κάποιοι είναι ψηλά, κάποιοι στη μέση, κάποιοι πιο χαμηλά. Τα πράγματα είναι απλά. Αν είσαι κομμάτι της αρρώστιας, βλέπεις μόνο το τι κάνουν οι άλλοι.
Και μέσα σε όλα αυτά, εμείς τώρα θέλουμε από την Πολιτεία, να βρει λύσεις, ώστε να έχει η ελληνική κοινωνία, τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Εδώ ρε παιδιά, δεν μπορούν να μοιράσουν 1500 εισιτήρια σε σχολεία! Δεν μπορούν να εξασφαλίσουν, ποια παιδάκια δημοτικού θα πάνε στον τελικό του Κυπέλλου στο μπάσκετ! Να ταυτοποιήσουν τους γονείς και τους κηδεμόνες τους και να αποτρέψουν την πιθανότητα να πάνε στο γήπεδο, τίποτα «περίεργοι»! Πέταξαν την «ιδέα», μέσα στην θολούρα τους και την αγωνία τους να προφυλαχθούν από το τσουνάμι του ντέρμπυ, και τώρα τα έχουν κάνει τρεις φορές χειρότερα! Σε ποιο σοβαρό Κράτος θα γινόντουσαν όλα αυτά τα τραγελαφικά 6 μέρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα; Συσκέψεις επί συσκέψεων, για να βρουν τελικά, τις Ακαδημίες, τους παλαιμάχους, τους «πελαργούς» και δεν ξέρω και εγώ ποιους άλλους, για να μην είναι άδειο το γήπεδο; Η απόλυτη κατάντια της Πολιτείας, που δεν μπορεί να κάνει τα αυτονόητα για ένα παιχνίδι μπάσκετ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket