Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Σήκωσέ Το..!!!


Kαλή σας μέρα.

Για τρίτη φορά τα τελευταία επτά χρόνια η Ορεστιάδα αύριο, θα φιλοξενήσει έναν τελικό Κυπέλλου βόλεϊ και μάλιστα την πρώτη φορά, το 2004, είχαμε και πάλι τελικό Ηρακλής-Ολυμπιακός, με τον «γηραιό» να κατακτά τον τίτλο. Ο Ηρακλής στην 7η συμμετοχή του σε τελικό στοχεύει στο 6ο Κύπελλο Ελλάδος. Έχει 6 παρουσίες σε τελικούς και 5 φορές έχει κατακτήσει το τρόπαιο. Το έχει χάσει μόνο μία φορά, το 2001 στην Ξάνθη από τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ. Γενικά με τον Ολυμπιακό έχει αναμετρηθεί 4 φορές σε τελικούς και ο Ηρακλής μετράει 3 νίκες (3-0 το 2000 στην Πάτρα, 3-1 το 2004 στην Ορεστιάδα και 3-0 το 2005 στο Ρέθυμνο).
Οι «κυανόλευκοι» υπερτερούν σε εμπειρία, ανάπτυξη, «κόντρα επίθεση» και μπλοκ και ο Ολυμπιακός σε επίθεση, σερβίς και άμυνα. Η υποδοχή και ο ρυθμός είναι δύο από τα σημεία στα οποία θα κριθεί ο εφετινός τελικός. Ο Τζούριτς υπερτερεί του Μπίλινγκς, αλλά ο Αμερικανός διαγώνιος δείχνει σε μεγάλη φόρμα. Ο Προύσαλης υπερέχει σε εμπειρία του Φιλίποφ, ο οποίος είναι ακόμα απρόβλεπτος. Ο Κουβανός Ντεσπέιν του Ολυμπιακού υπερέχει του Κιρόγκα σε δύναμη και σερβίς, αλλά ο Αργεντινός του Ηρακλή είναι πιο πειθαρχημένος και με λιγότερα λάθη. Μεταξύ των δύο Αμερικανών Γιαμπλόνσκι και Όουενς, ο ακραίος του Ηρακλή δείχνει σε καλύτερη κατάσταση με πολλά διαφορετικά χτυπήματα. Στα λίμπερο ο Μπαμπαλιούτας έχει την εμπειρία με πιο «γλυκιά» υποδοχή, αλλά ο Κουζούνης έχει καλύτερη άμυνα και είναι πιο σβέλτος.
Άφησα τελευταίους τους μπλοκέρ, καθώς πιστεύω πως θα είναι από τα σημεία που μπορεί και να κρίνουν τον τίτλο. Οι Σμαραγδής, Κράβαρικ ή Κανέλλος κόντρα σε Ανδρεάδη, Εστράδα ή Παπάζογλου. Στο μπλοκ η τριάδα του Ηρακλή δείχνει σαφώς καλύτερη και πιο αποτελεσματική. Από το πόσο θα τους αξιοποιήσει ο Προύσαλης θα αποτελέσουν τη σίγουρη λύση, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει καλή υποδοχή.
Ίδια πόλη, ίδιος θεσμός, ίδιος αντίπαλος, εύχομαι και με τον ίδιο κυπελλούχο. Πέντε χρόνια χωρίς κύπελλο, τρία χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και δύο χρόνια δίχως ταξίδι είναι πολλά για τον φίλαθλο του Ηρακλή στο βόλεϊ. Περιμένω από τον Αντρέι Κράβαρικ (συλλέκτης τίτλων σαν αρχηγός του Ηρακλή), να «σηκώσει την κούπα». Ήρθε η ώρα για τον 14ο τίτλο του Ηρακλή την τελευταία δεκαετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket