Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Βρήκαν κίνητρο για το... Guinness στη Γαλατά


Είναι το μεγάλο ντέρμπι της Πόλης. Γαλατασαράι και Φενερμπαχτσέ, το ζευγάρι που μονοπωλούσε τα τελευταία χρόνια τους τίτλους στην Τουρκία έχει ακόμα ένα ραντεβού. Η αντιπαλότητα «χτυπάει» κόκκινο και η «Τουρκ Τέλεκομ Αρίνα» είναι έτοιμη να πάρει φωτιά!

Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες χωρίς σκορ. Η συνολική παράδοση των δύο ομάδων στο γήπεδο της Γαλατά είναι 18-22-11 ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από τα έξι τελευταία παιχνίδια με γηπεδούχο την ομάδα του Χάτζι τα πέντε έληξαν under 2,5 γκολ.
Για την Γαλατασαράι, αυτή η χρονιά είναι χαμένη από χέρι. Η ήττα από την Ανκαραγκουτσού με 3-2 απλά επιβεβαίωσε πόσο στραβά είναι τα πράγματα στον σύλλογο της Πόλης. Μόνο οι οπαδοί έχουν κάτι να περιμένουν σήμερα πέρα από μια νίκη στο ντέρμπι. Σήμερα θα βρεθούν στο γήπεδο οι υπεύθυνοι του βιβλίου των ρεκόρ Γκίνες προκειμένου να καταγράψουν με τα μέσα που διαθέτουν τον θόρυβο που κάνουν οι οπαδοί της «Τσιμ Μπομ». Οι οργανωμένοι οπαδοί του συλλόγου θέλουν να σπάσουν το ρεκόρ ήχου και σήμερα είναι η πιο καλή ευκαιρία. Στα αγωνιστικά της ομάδας υπάρχουν πολλές απουσίες αλλά αυτοί που θα παίξουν είναι βέβαιο πως θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο. Σε αντίθετη περίπτωση θα φύγουν μεθαύριο από το γήπεδο. Τραυματίες είναι οι αμυντικοί Ζαν, Σαρίογλου, Κουρτουλούς και ο μέσος Κούλιο. Αντίθετα εξέτισε και επιστρέφει ο Μίλαν Μπάρος.
Πρώτη αλλά όχι μόνη η Φενέρ καθώς η Τραπζονσπόρ της κάνει παρέα και δεν λέει να φύγει από εκεί. Η Φενέρ έχει οκτώ συνεχόμενες νίκες και είναι έτοιμη να τις κάνει εννέα στο ντέρμπι. Η νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί της Κόνιασπορ με 2-0 ήταν «ζέσταμα» για τον σημερινό αγώνα. Ο δεύτερος γύρος είναι ονειρικός για τους παίκτες του Κοτσαμάν και η επόμενη σεζόν θα τους βρει στο Τσάμπιονς Λιγκ, τουλάχιστον. Απόντες από το ντέρμπι οι μέσοι Στοτς και Σαχίν. Εξέτισαν ο στόπερ Λουγκάνο και ο Σάντος που αγωνίζεται στα άκρα της άμυνας. Ο Εμρέ που τραυματίστηκε στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής είναι και αυτός εκτός αποστολής.
Κλασικό μεγάλο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης, ιστορικό, καθώς είναι το πρώτο στο νέο γήπεδο της Γαλατά. 2.200 εισιτήρια πήρε η φιλοξενούμενη Φενέρ που βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και έχει τον τρόπο να κερδίζει τέτοιους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket