Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

«Animo Abidal»


Υποκλοπές, τηλέφωνα, κασέτες, μηνύσεις, αγωγές και απειλές, εισβολές οπαδών επειδή χάνει η ομάδα, επιθέσεις σε παίκτες, συγκρίσεις κάφρων για το ποιος έκανε περισσότερα επεισόδια.
Μπορεί να γίνονται κι αλλού αυτά. Την κρίσιμη ώρα, όμως, κάποιοι διδάσκουν ήθος. Αλήθεια, γιατί δεν μπήκαν μέσα οι οπαδοί της Ρεάλ να πλακώσουν στο ξύλο τους παίκτες της ομάδας τους; Κότες, ρούληδες και λαγοί είναι! Ελάτε λίγο εδώ να σας διδάξουμε ήθος εμείς οι «πολιτισμένοι» φίλαθλοι. Απολίτιστοι! Η είδηση ότι ο άσος της Μπαρτσελόνα Ερίκ Αμπιντάλ έχει όγκο στο συκώτι έκανε τον γύρο του κόσμου και σόκαρε τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους. Φυσικά, μπροστά σε ένα τόσο δυσάρεστο γεγονός, τα μίση και οι εχθροπραξίες μεταξύ των ομάδων έρχονται σε δεύτερη μοίρα και επικρατεί ο πολιτισμός. Στο πλαίσιο αυτού του ποδοσφαιρικού πολιτισμού, η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, μισητής αντιπάλου της Μπαρτσελόνα, θέλησε να συμπαρασταθεί στον άτυχο παίκτη, με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Πριν από την έναρξη του αγώνα με τη Λιόν για το Τσάμπιονς Λιγκ, τα μάτριξ του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» πρόβαλαν τη φωτογραφία του Αμπιντάλ, στέλνοντας το μήνυμα «Animo Abidal», που σημαίνει «Koυράγιο Αμπιντάλ». Η αντίδραση των φιλάθλων της Ρεάλ ήταν αυθόρμητη και συγκλονιστική. Όλοι σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και χειροκρότησαν την ενέργεια της διοίκησης, εκφράζοντας έτσι τη συμπαράστασή τους στον αντίπαλο ποδοσφαιριστή.
Να σημειωθεί πως η τυπολατρία της UEFA δεν επέτρεψε στους παίκτες της Ρεάλ και της Λυών (ομάδα που αγωνιζόταν μέχρι το 2007) να παρουσιαστούν με φανέλες που θα εξέφραζαν τη στήριξή τους στον Γάλλο αμυντικό. Ο κανονισμός δεν επιτρέπει σε ποδοσφαιριστές να φέρουν μηνύματα ή σλόγκαν τα οποία δεν έχουν προεγκριθεί από την ίδια. Βέβαια, αυτό δεν έγινε στο τέλος, όπου οι παίκτες της Ρεάλ εμφάνισαν τα μπλουζάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket