Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου!


Οι εικόνες της ντροπής στην Τούμπα στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ έκαναν τον γύρο του πλανήτη. Τα ξένα μέσα ενημέρωσης είχαν αρκετό «υλικό» για να καυτηριάσουν τα όσα άσχημα έγιναν στο περιθώριο του αγώνα. Ένα από τα χαρακτηριστικά δημοσιεύματα ήρθε από την ιστοσελίδα «so foot» με τίτλο: «Το χάος της Θεσσαλονίκης», όπου αφού περιγράφονται τα όσα έγιναν, φιλοξενούνται και βίντεο με πιο χαρακτηριστική τη στιγμή που μια φωτοβολίδα χτυπάει τον Σάχα, τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ.
Ποδόσφαιρο δεν παίζουν οι παλαιστές, ούτε οι πυγμάχοι. Ποδόσφαιρο παίζουν οι ποδοσφαιριστές και για να είσαι καλός ποδοσφαιριστής χρειάζεται να «ξέρεις ποδόσφαιρο». Επίσης δεν παίζει ποδόσφαιρο ο κόσμος. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να σκοράρουν οι οπαδοί, ή να προλάβουν να διορθώσουν μια γκάφα των παικτών της ομάδας τους.
Έχω την εντύπωση ότι η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ ντρέπεται που υποστηρίζει αυτή την ομάδα, εξ αιτίας 50-100 ατόμων, που γύρισαν την ομάδα 30 χρόνια πίσω. Η εφόρμηση των κάφρων στον αγωνιστικό χώρο και ο εμφύλιος πόλεμος που ξέσπασε αμέσως μετά μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ, αλλά και οι πυρσοί που πετάχτηκαν στη διάρκεια του αγώνα, θύμισαν καταστάσεις εποχών που κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα ξαναζήσει ο ΠΑΟΚ του Ζαγοράκη. Η «αντίδραση» μερίδας οπαδών στην αδυναμία της ομάδας να παίξει ψυχωμένο και κανονικό ποδόσφαιρο, ήταν γεμάτο ασέβεια στο ήθος που προσπαθεί να εκπέμψει τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ αλλά και στη φιλοξενούμενη ομάδα που ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο.

Δεν έχει νόημα να λέμε συνεχώς τα αυτονόητα. Εάν ο Ζαγοράκης δεν καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου, δεν θα μπορέσει να το κάνει ποτέ και κανείς.

Με αρκετό ρίσκο η σημερινή πρόταση:
Zenit - Twente 1 HT-1 FT (2,30)
PSG - Benfica 2 (2,55)
Spartak Moscow - Ajax Χ (3,25)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket