Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Mια ακόμη μέρα στη χώρα του Marlboro!


Χαίρετε κυρίες και κύριοι.
Τελικά, με πόσους μήνες καθυστέρηση πληρώνει η ΑΕΚ; Με δέκα όπως είπε ο Γκερέιρο; Με έξι; Ή είναι μέσα στη νόμιμη προθεσμία των τριών μηνών, όπως λένε οι ίδιοι; Ο Αδαμίδης πάντως τη γνωστή δήλωση που γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις «ποτέ κανένας δεν έχασε λεφτά» από την ΑΕΚ, δεν την επανέλαβε. Άλλωστε, αντί για τον πρόεδρο, τοποθετήθηκαν οι αρμόδιοι ρεπόρτερ. «Μα είναι δυνατόν να μιλάει ο Γκερέιρο, που έχει το δεύτερο μεγαλύτερο συμβόλαιο και δεν έχει προσφέρει τίποτα»; Έτσι μπορεί να λυθεί και το μυστήριο. Ένας που δεν προσφέρει τίποτα σαν τον Γκερέιρο μπορούμε να τον έχουμε δέκα μήνες «μέσα». Ένας που είναι έτσι κι έτσι σαν τον Νασούτι τον καθυστερούμε έξι μήνες. Όσοι έχουν καλή απόδοση σαν τον Μάκο και τον Μανωλά σε τρεις μήνες μέσα είναι πληρωμένοι!
Εγώ πάντως, θαυμάζω τον Σταύρο Αδαμίδη! Δεν φανταζόμουν ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, με τόσα που συμβαίνουν στην ομάδα του καθημερινά, προλαβαίνει να είναι και ενεργός, ως πολίτης, στο κίνημα «Δεν πληρώνω»! Αφήστε που η ρητορική του, τού ανοίγει διάπλατα και πολιτικούς δρόμους, όταν δηλώνει πως «όταν το κράτος ζητάει επαναδιαπραγμάτευση των όρων δανεισμού από τους πιστωτές του και επιμήκυνση της αποπληρωμής των δανείων του και όταν το ΟΑΚΑ σε τήρηση των νέων οικονομικών μέτρων προβαίνει σε μείωση μισθών των υπαλλήλων του και των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, είναι τουλάχιστον αστείο η διοίκησή του να παραμένει αμετακίνητη στις συμφωνίες που έχουν γίνει ένα χρόνο πριν και κάτω από διαφορετικές οικονομικές συνθήκες στη χώρα»!
Συμφωνώ απολύτως! Είναι ποτέ δυνατόν να ζητά τα περσινά νοίκια το ΟΑΚΑ εν μέσω κρίσης και διαπραγματεύσεων του Παπανδρέου με τη Μέρκελ; Να πάει στα δικαστήρια, εκεί που θα πάει και η ΠΑΕ για τα διαφυγόντα κέρδη από το ματς με την Νταντί που δεν έγινε (Τι; Δεν πήγε ακόμα στη Δικαιοσύνη; Γιατί;)!!!
Κι επιπλέον, είναι ποτέ δυνατόν να ζητάνε από τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας να αποπληρώσουν τις δόσεις των πιστωτικών τους καρτών εν μέσω κρίσης; Όχι βέβαια. Σήμερα κιόλας ο Αδαμίδης, ο οποίος τηρώντας τα νέα οικονομικά μέτρα, προβαίνει σε μείωση μισθών των υπαλλήλων της ΠΑΕ και βγάζει νέα ανακοίνωση, ότι αναστέλλονται οι συγκεκριμένες πληρωμές των κατόχων διαρκείας. Άλλωστε οι συμφωνίες για τα διαρκείας και την αποπληρωμή τους έχουν γίνει ένα χρόνο πριν και κάτω από διαφορετικές οικονομικές συνθήκες στη χώρα. Έτσι δεν είναι κύριε Αδαμίδη;

Στη «Παιανία» η διαδρομή από Μπάκε σε Βενγκέρ ή αντίστροφη είναι μόλις ένα παιχνίδι. Η νίκη στην Τούμπα και το καλό πρόσωπο που έδειξε ο Παναθηναϊκός στα δύο τελευταία παιχνίδια έκαναν τον αθλητικό τύπο της χώρας να προβεί σε «κωλοτούμπες» και να αποθεώσει αυτόν που χαρακτήριζαν «παππού», «κυριούλη» και «νέο Μπάκε».
Ο Τζιμπρίλ Σισέ γενικώς τα έχει «παρμένα» και πατάει γκάζια (στο γήπεδο και στη Μπέντλεϊ)!
Ο Στέφανος Κοτσόλης επέστρεψε στην Παιανία κι είδε τον Ολυμπιακό να τα βάζει με την ΕΠΟ. Στον Γκοβού κάνουν πλάκα ότι είναι ο παρτενέρ της Τζούλιας στη νέα της ταινία! Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης βαρέθηκε να διαψεύδει ότι «τα έχει» με όλες (αν και τον θέλουν πολλές) και δεν αποκλείει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο στο εξωτερικό το ερχόμενο καλοκαίρι!!! Ο Δημήτρης Γόντικας (που αποκαλείται προεδρεύων αντιπρόεδρος) αισιοδοξεί για απόλυτο «come back», όπως και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, κάτι που θα ξεκαθαρίσει πολύ γρήγορα.
Όλα κυλάνε ήρεμα στη «Παιανία», εν αναμονή μάλιστα του σαββατιάτικου αγώνα Άρη-Ολυμπιακού κι ένας μόνο είναι στο δικό του κόσμο, ευτυχισμένο και συναρπαστικό, όπως ο «κόσμος του Marlboro!!!». Με ποταμάκια, άλογα και λάσα, λιβάδια κι αγελάδες να βόσκουν. Μήπως είναι κάπως έτσι ο κόσμος του Λούις Γκαρσία;
Μήπως...
Αυτό το «ωραίο αγόρι» που όταν βάζει την κορδέλα στα μαλλιά θα μπορούσε να είναι κιθαρίστας σε γκρουπάκι, δεν μπαίνει σε διαδικασίες άγχους, όπως ίσως οι υπόλοιποι. Το στιλπνό μαύρο μαλλί του να είναι καλά, κι όλοι οι άλλοι να πάνε να «πηδηχτούν απ’ το παράθυρο!». Ο Λούις Γκαρσία λοιπόν είναι χαλαρός, ήρεμος και συνεχίζει με συνέπεια το ατομικό του πρόγραμμα! Έχει να παίξει σε επίσημο παιχνίδι από τις 16 Ιανουαρίου, όταν έβγαλε μια ωρίτσα στο ματς με την Καβάλα. Από τότε, ατομικό πρόγραμμα ο γίγαντας!!!
Πριν είχε παίξει ένα λεπτάκι με την Ξάνθη, 16 λεπτά με τη Λάρισα, ενώ ελάχιστα είναι τα γεμάτα παιχνίδια του. Ένα ολόκληρο παιχνίδι με τον Ηρακλή όπου έβαλε και το μοναδικό του γκολ, ένα πιο παλιά με τον Ατρόμητο κι ένα με την ΑΕΚ στον πρώτο γύρο, ένα ημίχρονο με τον Ολυμπιακό, 78 λεπτά με τον ΠΑΟΚ και 74 λεπτά με τον Εργοτέλη και «that's all!».
Τα θυμήθηκα όλα αυτά επειδή ξαναδιάβασα ότι συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Δεν έχω τίποτα με το παλικάρι. Ίσα-ίσα που είναι πολύ συμπαθής και απ’ ότι διαβάζω, πολύ ήσυχος χαρακτήρας, πάντα ευγενικός και καταδεκτικός σε όλους. Και να μην ξεχνάμε, με πολύ βαρύ βιογραφικό. Τρία γεμάτα χρόνια στη Λίβερπουλ με 77 παιχνίδια και 18 γκολ, πέρασμα από τη Μπαρτσελόνα με 25 παιχνίδια και 3 γκολ (2003), τρία χρόνια συνολικά στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όχι αστεία πράγματα! Μάλιστα όταν ξεκίνησε από τη Μπαρτσελόνα Β’ το 1998, θεωρήθηκε εξαιρετικό ταλέντο! Όχι ότι δεν του πήγαν καλά τα πράγματα. Στα 33 του μπορεί να παραμένει ποιοτικός, να έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, αλλά...
Γιατί αυτό που έχει φανεί μέχρι τώρα είναι ότι επί της ουσίας έχει βοηθήσει ελάχιστα την ομάδα του και για να ακριβολογώ δεν «ακούμπησε». Καλό και χρυσό παιδί, ωραίο παλικάρι, αλλά οι ομάδες δεν ψάχνουν για γαμπρούς, τους οποίους μάλιστα να πληρώνουν! Ας είναι και «κρανία», αρκεί να κάνουν τη δουλειά! Αποδεικνύεται ότι τα «βαριά βιογραφικά» δεν είναι πάντα εχέγγυο επιτυχίας κι ούτε παίζουν μπάλα από μόνα τους. Κι ο Παναθηναϊκός έχει να θυμάται πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Οπότε ίσως και να πρέπει να αλλάξει ρότα στο μέλλον, τώρα που άλλαξαν κι οι καιροί.
Φυσικά το παλικάρι δεν κάνει κάτι μεμπτό. Τόσα μπορεί τώρα, τόσα δίνει. Αν μέχρι το Μάη μπορούν να τον κάνουν να δώσει παραπάνω, κέρδος θα είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket