Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

«Η ηλίθια και ο πανηλίθιος»


Καλημέρα σε όλους.

Aφού καταλάγιασαν οι πανηγυρισμοί των φίλων του ΠΑΟΚ, μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού και ο κάθε κατεργάρης πήγε στον πάγκο του, ξεκινάει ο προημιτελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.
Διαβάζω τις συνθέσεις των ομάδων και βλέπω στη θέση του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού φαρδύ πλατύ το επώνυμο Καρνέζης. Ποιος Καρνέζης; Ο Ορέστης. Ποιος Ορέστης; Ο Ορέστης με τον πενταψήφιο αριθμό συμβολαίου κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία του Παναθηναϊκού στον κρισιμότερο ίσως για το τριφύλλι αγώνα της χρονιάς, αν αναλογιστεί κανείς ότι η υπόθεση πρωτάθλημα έχει τελειώσει υπέρ του Ολυμπιακού. Και τελειώνει το ματς, όπως τελείωσε, με τα οκτώ λεπτά καθυστέρησης. Και να οι κριτικές στον Ορέστη. Άρχισαν και τα λογοπαίγνια από οπαδούς, δημοσιογράφους, εφημερίδες, forum. «Τραγωδία» ο Ορέστης. «Τρύπιος». «Λίγος». «Άσχετος». «Απροπόνητος». «Ατάλαντος». Και όλα αυτά για έναν παίκτη που οι εμφανίσεις του μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού. Που αμείβεται όσο αμείβεται κι από τρίτος έγινε πρώτος. Που δεν έχει κάνει επί της ουσίας ούτε το «αγροτικό» του σε κάποια επαρχιακή ομάδα. Που δεν αγωνίστηκε καλά καλά ούτε καν στα τέσσερα χρόνια που ήταν παίκτης του ΟΦΗ. Που τις περισσότερες εμφανίσεις του ως βασικός τις έκανε σε φιλικά παιχνίδια.
Ο εύκολος στόχος. Δεν φταίει ο Σισέ που έχασε τις δύο καλές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ στο 87ο και το 90ο λεπτό. Δεν φταίει ο Λέτο που τον μιμήθηκε στις καθυστερήσεις κι έκανε κοντρόλ που δεν το κάνουν ούτε στα τσικό. Ο Ορέστης φταίει. Όχι, ο Παναθηναϊκός δεν πληρώνει καθόλου τις διοικητικές αμαρτίες της φετινής χρονιάς. Ο Ορέστης «έφαγε» τον Ντάνι τον Φερνάντεζ, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος να δοθεί δανεικός στις Σέρρες και τρίτος τερματοφύλακας να είναι ο Καπίνος. Ούτε η άμυνα φταίει. Διέπρεψαν ο Βάσκος, ο Σπυρόπουλος και ο Καντέ.
Μετά το Νικοπολίδη το χάος! Χαλκιάς, Γκαλίνοβιτς, τελευταία Τζόρβας και Φερναντέζ, χθες ο Καρνέζης. Ο κύκλος των χαμένων τερματοφυλάκων συνεχίζεται. Και το ψάχνετε ακόμα; «Δάκτυλος» Ορέστη είναι όλα!!!
Διαβάζω ότι ο τρόπος που ήρθε ο αποκλεισμός από την ΑΕΚ στο Κύπελλο, κατάφερε να «πορώσει» αντί να απογοητεύσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού που είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν παρόμοιες εμφανίσεις στα παιχνίδια του πρωταθλήματος που ακολουθούν, καθώς δεν θέλουν να πετάξουν λευκή πετσέτα στην «μάχη» του τίτλου.
«Πρέπει να κρατήσουμε αυτό το επίπεδο απόδοσης στα επόμενα παιχνίδια και θα δούμε στο τέλος τι θα πετύχουμε. Σίγουρα δεν θα κοιμούνται ήσυχοι οι αντίπαλοί μας εάν συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό», έλεγαν οι «Πράσινοι» στην χθεσινή (03/02) προπόνηση.
Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά κατά την γνώμη μου, στην ποδοσφαιρική βερσιόν της ταινίας «Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος» την πρόκριση στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων την πήρε η ΑΕΚ! Μια πρόκριση που η μία ομάδα τη χάριζε στην άλλη και καμιά δεν φαινόταν άξια να την κρατήσει! Ένα 98αλεπτο με τόσα λάθη εκατέρωθεν (και τον διαιτητή να συναγωνίζεται να κάνει κι αυτός το κομμάτι του) λες κι αγωνίζονταν συνοικιακές ομάδες!!!
Άγρια ομορφιά, εντάξει! Αγωνία, συμφωνώ! Όχι όμως, επειδή οι μεσοεπιθετικές γραμμές δούλευαν αρμονικά, αλλά διότι οι άμυνες ήταν παιδικές χαρές και όλοι «έπαιζαν μπάλα» κι όχι ποδόσφαιρο, όπως συνηθίζει να τα διαχωρίζει σωστά ο Φερνάντο Σάντος. Πέντε γκολ, όλα από αμυντικές ανικανότητες!
Παιδιά σε παιδική χαρά οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ασορτί και ο διαιτητής. Δεν βγάζει, κακώς τη 2η κίτρινη στον Βύντρα, σε δύο περιπτώσεις, αλλά τον αποβάλλει (από τύψεις;) για καθυστέρηση σε πλάγιο!
Φωνάζει ο Παναθηναϊκός διότι το γκολ μπήκε 40 δεύτερα μετά την 7λεπτη καθυστέρηση που είχε υποδειχθεί. Το γράψαμε και χθες: «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».
Αντί ο Φερέιρα να σκεφτεί πώς για 25 λεπτά με 10 παίκτες επέτρεψε να του γλιστρήσει μια «πρόκριση δώρο», τα έριξε στον Παππά. Ε, παππού, δεν γίνεται ως το 73ο λεπτό να είσαι μάγκας και μετά να φταίνε οι άλλοι...
Επίσης, αντί ο Χιμένεθ να πανηγυρίζει θα έπρεπε να σκέφτεται, αν και με δύο γκολ «κάβα», γλίτωσε τυχαία το ξύλο, έτοιμα ήταν τα θυμωμένα χουλιγκάνια! Πώς και γιατί οι αμυντικοί του παραπατούσαν, πώς και γιατί, πλην του Ντιόπ, οι μέσοι του έκαναν τους Κατσουράνη και Ζιλμπέρτο να μοιάζουν πυραυλοκίνητοι (!!!), πώς «έκλεψε» τυχαία την πρόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket