Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Τι λες βρε απόγονε των «Ζουλού;»


«Σήμερα νιώθω ότι με πήδηξαν». Προφανώς ο Djibril Cissé, ο κατά τα άλλα εξαιρετικός ποδοσφαιριστής δεν έχει «τσίπα» πάνω του ή μας έχει γραμμένους στα όμορφα του υποδήματα, για να σεβαστεί τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που βγάζει στην χώρα μας. Και πολύ περισσότερο τους Έλληνες που στην πλειοψηφία τους τον αποθεώνουν, κυρίως οι φίλοι του «τριφυλλιού» και λιγότερο ίσως, οι φίλαθλοι άλλων ομάδων αναγνωρίζοντας του την μεγάλη ποδοσφαιρική του αξία!
Ίσως ο κύριος Cissé θα έπρεπε να ήταν πολύ πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του και να αναφερόταν με τελείως διαφορετικό τρόπο σε αυτό που πίστευε ότι του έκαναν και όχι με θράσος και ύφος «χιλίων καρδιναλίων» στην επίσημη συνέντευξη τύπου του ματς, να προβαίνει σε τέτοια απαράδεκτη δήλωση για επαγγελματία ποδοσφαιριστή! Δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία να σχολιάσω το αν ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε από την διαιτησία του Παπά (το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη), αλλά σίγουρα θα μπω στην διαδικασία να πω μερικά πράγματα για τα όσα πιστεύει για εμάς τους Έλληνες ο Djibril Cissé.
Προφανώς ο «τύπος» αυτός νομίζει ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς ή σε κατοίκους υποανάπτυκτης χώρας! Ο Cissé που δεν έχει τολμήσει στην καριέρα του (και ούτε φυσικά θα τολμήσει ποτέ), να κάνει αντίστοιχες δηλώσεις, όταν αγωνιζόταν στην Πρέμιερ Λιγκ ή στο Γαλλικό πρωτάθλημα, γιατί εκεί θα τον έπαιρναν από το αυτί και θα τον πέταγαν εκτός πρωταθλήματος, προφανώς βρίσκει και τα κάνει ή μπορεί να έχει και καλούς δασκάλους, από τους οποίους μαθαίνει γρήγορα για το πώς θα πρέπει να φέρεται.
Και επειδή προφανώς στον Παναθηναϊκό μπορεί να είναι και ικανοποιημένοι από αυτά που δήλωσε το μεγάλο τους αστέρι, ίσως και να του δώσουν και «μπόνους», αλλά αν υπάρχουν αρμόδια όργανα που υποτίθεται ότι κόπτονται για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου και για την καταπολέμηση της βίας, ο Cissé θα πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά για τα όσα δήλωσε, πολύ περισσότερο την στιγμή, που οι δηλώσεις αυτές έγιναν μπροστά στις κάμερες, στην επίσημη συνέντευξη τύπου του αγώνα και όχι σε μία ιδιωτική συζήτηση ή σε μία συνέντευξη σε κάποια εφημερίδα ή σε κάποιο περιοδικό!
Το γεγονός ότι θα κληθεί να απολογηθεί για την απαράδεκτη φράση του, είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο. Αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι τις δικαιολογίες που θα προσπαθήσουν να βρουν οι συνήγοροι του Παναθηναϊκού, αλλά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής για να αιτιολογήσουν τα όσα δήλωσε και προκαλούν δυσφήμηση του αθλήματος για να μην τιμωρηθεί ο «σούπερ σταρ» τους!

Άλλωστε, με ένα συγνώμη γλύτωσε την τιμωρία, ο άλλος «απαράδεκτος» Κώστας Μήτρογλου για τον πανηγυρισμό του στο γκολ με τον Παναθηναϊκό.
Στο φινάλε ρε φιλαράκο, αν δεν σ' αρέσει στην Ελλάδα, (γύρνα στην Αγγλία και στα lap-dancing clubs του Νιούκαστλ), στο καλό και να μας γράφεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket