Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Hatzipanagis: el Maradona griego!


«Χατζηπαναγής, ο Ελληνας Μαραντόνα!». Αυτός είναι ο τίτλος του αφιερώματος που επεφύλαξε η ισπανική ιστοσελίδα Diarios de futbol στον «Νουρέγιεφ» του Ηρακλή.
Το κείμενο υπογράφεται από τον Σέρχιο Κορτίνα, ο οποίος σημειώνει «έχω δει πολλούς με το νούμερο 10, τους οποίους περιέγραφαν ως Μαραντόνα, αλλά, όταν παρακολούθησα τον Χατζηπαναγή, η αντίδρασή μου ήταν διαφορετική. Βλέποντας τα βίντεο διαπίστωσα ότι έμεινε στην Ελλάδα διδάσκοντας ποδόσφαιρο. Ο αρθρογράφος Σέρχιο Κορτίνα γράφει: «Εχουμε ακούσει για πολλούς κλώνους του Μαραντόνα. Ωστόσο, ο Χατζηπαναγής έκανε πράγματα μυθικά τα οποία ήταν πραγματικότητα. Δεν πίστευα όταν έβλεπα τις τρίπλες του και τα μαγικά του» αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο της ισπανικής ιστοσελίδας. Η αφορμή για το αφιέρωμα της Diarios de futbol δόθηκε από ένα forum το οποίο είχε τίτλο «O Ελληνας Μαραντόνα». Ο αρθρογράφος της ισπανικής ιστοσελίδας παραδέχεται ότι στην αρχή αντιμετώπισε με ειρωνεία και χλευασμό αυτόν τον τίτλο. «Μόλις όμως είδα εικόνα κατάλαβα ότι δεν είναι αστείο αλλά φαινόμενο!» σχολιάζει χαρακτηριστικά ο Κορτίνα. «Αρχικά αντιμετώπιζα με ειρωνεία τον τίτλο του άρθρου, δεν είχα όμως εικόνα του παίκτη ακόμη. Θεωρούσα πως πρόκειται για κάποιο μύθο ή αστείο, έως ότου είδα τα βίντεο και έμεινα έκπληκτος. Εχουμε ακούσει χιλιάδες φορές για κλώνους του Μαραντόνα. Παρόλα αυτά, ο Χατζηπαναγής ήταν μάγος της μπάλας. Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν παρακολούθησα τις ντρίπλες και τα highlights από τους αγώνες του. Τότε αντιλήφθηκα πως δεν πρόκειται για κάποιο αστείο, αλλά για φαινόμενο!»


Μόνο με σουτιέν στη δουλειά!

Φοβερή απόφαση δικαστηρίου στη Βεστφαλία της Γερμανίας που υποχρεώνει τις εργαζόμενες να φορούν πάντα σουτιέν στο χώρο εργασίας τους.

Σε μπεζ ή λευκό χρώμα πρέπει να είναι το εσώρουχο για να μην προκαλεί, θεωρεί η δικαιοσύνη!
Το θέμα προέκυψε επειδή πολλές εργαζόμενες του προσωπικού ασφαλείας στα αεροδρόμια της χώρας δεν φορούσαν στηθόδεσμο κατά τη διάρκεια της βάρδιας τους, κάτι που είναι αρκετά προκλητικό. Οι διοικητικοί υπάλληλοι έκαναν την προσφυγή στο δικαστήριο όπου και βγήκε αυτή η απόφαση.
Η ακριβής δικαστική απόφαση τονίζει ότι «οι εργαζόμενες πρέπει να φορούν σουτιέν, το χρώμα του οποίου μπορεί να καθοριστεί από τους εργοδότες, όπως και το μήκος των νυχιών. Οσον αναφορά τους εργαζόμενους, αυτοί πρέπει να περιποιούνται τα γένια τους». Πιο απλά; «Με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 13.900 ευρώ («μάτωσε» το τριφύλλι), τιμώρησε ο Αθλητικός Δικαστής τον Παναθηναϊκό για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό την περασμένη Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket