Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ντέρμπι κορυφής με το «καλημέρα»


Η πιο σύντομη χειμερινή διακοπή όλων των εποχών στην Bundesliga έφτασε στο τέλος της και οι ομάδες είναι έτοιμες για τη σέντρα του 2ου γύρου. Οι μεταγραφές που έγιναν ήταν ελάχιστες, όπως είναι φυσιολογικό για τους σοβαρούς συλλόγους στη Γερμανία που κάνουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους σωστά, από το προηγούμενο καλοκαίρι.

Το ερώτημα είναι αν θα καταφέρει η Ντόρτμουντ να κατακτήσει τον τίτλο μετά τον εκπληκτικό πρώτο γύρο που πραγματοποίησε. Μια ομάδα που έχει χαμηλότερο μπάτζετ από 8 ομάδες της κατηγορίας και φυσικά «ψίχουλα» μπροστά στα λεφτά που έχει ξοδέψει η Μπάγερν Μονάχου.
Με το ντέρμπι κορυφής μεταξύ της Λεβερκούζεν και της Ντόρτμουντ ανοίγει η αυλαία του δεύτερου γύρου, το αποτέλεσμα του οποίου θα αυξομειώσει αντίστοιχα τις τύχες των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα. Η Λεβερκούζεν έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τη σημερινή της αντίπαλο, με το 2-2 κόντρα στην Φράιμπουργκ πριν τη διακοπή. «Αχίλλειος πτέρνα» των γηπεδούχων είναι η έδρα τους, εκεί όπου έχουν μόνο τρεις νίκες σε εννιά αγωνιστικές (3-4-2). Μάλιστα, η Λεβερκούζεν έχει τη δεύτερη χειρότερη εντός έδρας άμυνα μετά την ουραγό Γκλάντμπαχ. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Γιουπ Χάινκες δεν χάνει στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια (5-3-0).
• 3,55 γκολ μπαίνουν κατά μέσο όρο στα εντός έδρας παιχνίδια της Λεβερκούζεν στο πρωτάθλημα.
• Η Λεβερκούζεν έχει δέκα χρόνια να χάσει, αγωνιζόμενη Παρασκευή.
• Ακριβώς 3 γκολ κατά μέσο όρο μπαίνουν στα εκτός έδρας παιχνίδια της Ντόρτμουντ.
• «Sold out» η αναμέτρηση (23.000 γηπεδούχοι, 7.000 φιλοξενούμενοι).

Στο «μεγάλο νησί», για τη League 1 στο παιχνίδι που θα σταθώ είναι το Κόλτσεστερ – Μπόρνμουθ. Οι γηπεδούχοι είναι σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση, έχοντας τέσσερα παιχνίδια που δεν κερδίζουν, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έχουν πετύχει τρεις σερί νίκες. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο προπονητής και οι καλύτεροι παίκτες της Μπόρνμουθ είναι περιζήτητοι από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, αλλά η διοίκηση κάνει ότι μπορεί για να τους κρατήσει. Το διπλό της Μπόρνμουθ προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ και νομίζω ότι αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή.

Leverkusen - Dortmund 2-3 goals (1,90)
Colchester - Bournemouth 2 (2,55)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket