Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

«Θρύλος» το Next Top Model

Καλό Σ/Κ σε όλους.

Η επιβλητική νίκη της Dortmund με 3-1 επί της Leverkusen, χωρίς μάλιστα τους Kagawa και Barrios, επισφράγισε κάτι που όλοι ξέραμε στο τέλος του 2010. Ότι το 2011 θα βρει την Borussia πρωταθλήτρια Γερμανίας. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω πλέον, αν σκεφτούμε ότι η Dortmund χρειάζεται 24 βαθμούς σε 16 παιχνίδια με 9 από αυτά στο γήπεδό της, για να φτάσει το ασφαλές όριο των 70 βαθμών και να μην χρειαστεί καν να κοιτάξει πίσω της για να δει τον ανταγωνισμό.
Για τη Stuttgart το σημερινό ματς αποκτά χαρακτήρα τελικού, παρότι βρισκόμαστε σε τόσο πρώιμο στάδιο της σεζόν. Η Mainz ταξίδεψε πλήρης με στόχο να συνεχίσει να επαναλαμβάνει τις εκπλήξεις του πρώτου γύρου. Ο άσος της ομάδας που έχει 12 βαθμούς παίζεται γύρω στο 1,85-2,00 και το διπλό της ομάδας που έχει σχεδόν τους τριπλάσιους, στο 3,30 και πάνω!!! Το ματς είναι τριπλή και σίγουρα διαφωνώ με τους απανταχού bookmakers.
Στο NürnbergGladbach, η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλη όσο δείχνουν οι αποδόσεις και βλέποντας τις αποδόσεις στο διπλό να αγγίζουν τον μαγικό αριθμό 4,00 σε κάποιες εταιρίες, σε «σκανδαλίζει» να το προτιμήσεις.
Η Schalke ξεκίνησε τραγικά τη χρονιά, αλλά με τρεις σερί νίκες στο τέλος του πρώτου γύρου και καλές εμφανίσεις έφτασε στο -7 από την πέμπτη θέση. Αρκετά μέτρια η χρονιά για το Hamburg, που παρά το ότι διαθέτει πολύ καλό ρόστερ, βρίσκεται μόλις στην 9η θέση. Επιπλέον, σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, ο van Nistelrooy (5 γκολ), έχει φύγει από το ξενοδοχείο της αποστολής, επειδή έχει πρόταση από την Real για να επιστρέψει στη Μαδρίτη! Εδώ όλα τα δεδομένα οδηγούν στον άσο.

Πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα ειδικά σε Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία όπου οι ομάδες έχουν ρυθμό. Και αφού τα πρακτορεία της ΟΠΑΠ ΑΕ είναι κλειστά, αυτά που ξεχωρίζουν είναι το «anytime Tevez» και «no goal» στο Σίτι-Γουλβς, το «anytime Cavani» στο Νάπολι-Φιορεντίνα και το «nο goal» στο Βιγιαρεάλ-Οσασούνα.

Παιχνίδι με το «μεγάλο νησί»
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΓΟΥΛΒΣ «ΝG» (1,60)
ΠΡΕΣΤΟΝ - ΛΕΣΤΕΡ 2 (1,80)

Ισοπαλίες 2/3:
ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΦΟΥΛΑΜ Χ (3,20)
ΣΤΟΟΥΚ - ΜΠΟΛΤΟΝ Χ (3,10)
ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ Χ (3,10)

Τριάδα Σαββάτου:
ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2 (2,10)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ «NG» (1,60)
ΣΑΛΚΕ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ 1 (1,95)

3/4 Σαββάτου:
ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ - ΤΡΙΕΣΤΙΝΑ 1 (1,90)
ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2 (3,30)
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ «NG» (1,70)
ΝΑΠΟΛΙ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ «G» (1,85)

3/4 Κυριακής:
ΚΑΤΑΝΙΑ - ΚΙΕΒΟ 1 (1,85)
ΛΑΤΣΙΟ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 1 (1,70)
ΑΛΜΕΡΙΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ «G» (1,70)
ΛΕΤΣΕ - ΜΙΛΑΝ «over» (1,70)

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket