Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Η «Αραβιάδα», ο «Super 3» και τα «δελτία»


Μετά την «Αραβιάδα» των τελευταίων μηνών (σβήστε από το μυαλό σας λέξεις όπως «consortium», «fund», «business plan», «deal») και την «παραίτηση» Κούπερ (ό,τι κι αν κάνει ο Έκτορας στην επόμενη ημέρα της προπονητικής του καριέρας, οι φίλοι του Αρη θα τον παρακολουθούν με στοργή κι αγάπη (αρκεί να μην μετακομίσει σε «κοντινή» γειτονιά), καλωσορίζουμε τους Νέρι Καστίγιο (τυχαίο; δεν νομίζω) και Ζοέλ Επαλέ στην πόλη μας. Ο τρίτος της παρέας, ο Αρίας έρχεται και μετά από έξη ώρες φεύγει! Πού να υπήρχαν και λεφτά δηλαδή στο «Δικέφαλο», η «μπούρδα» θα είχε ρυθμό πολυβόλου!!! Το σίγουρο είναι ότι ο Ντιέγκο Αρίας θα γίνει το πρώτο απόκτημα του ΠΑΟΚ τη χειμερινή περίοδο.
Εγώ πάντως, έχω εμπιστοσύνη στον Ζαγοράκη και είναι ζήτημα ημερών να αποδειχθεί ότι ο πρόεδρος έχει «plan b» (εκτός κι αν, αφήσει τον αγωνιστικό σχεδιασμό του «Δικεφάλου» στα «έμπειρα» χέρια του olapaok και του paok24). Αυτό σημαίνει ότι οι συνεργάτες του έχουν κάνει το κατάλληλο σκάουτινγκ και έχουν έτοιμες μεταγραφικές λύσεις που θα «ταιριάζουν» στο ταμείο της ομάδας.
Θεωρητικά, οι κινήσεις αυτές θα έπρεπε να έχουν γίνει πολύ νωρίτερα, ώστε η ομάδα να έχει βοήθειες στους δύο αγώνες του Κυπέλλου και οι νεοαποκτηθέντες να προλάβουν να αφομοιωθούν στην ομάδα μέχρι τον πρώτο αγώνα του Europa Ligue. Τώρα πλέον είναι ολοφάνερο ότι «πιλότος» για τις μεταγραφές θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και η απόφαση της Αθλητικής Δικαιοσύνης για τα γεγονότα του Βόλου. Μια πιθανή τιμωρία θα στερήσει από το ταμείο της ομάδας κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, τα οποία θα αποτελούσαν ένα όπλο για την ενίσχυσή της.
Σιγή ιχθύος από τον Super 3, για την «παραίτηση» Κούπερ. Τόσες ώρες πέρασαν μετά την αποχώρηση του Αργεντίνου προπονητή, και στη σελίδα του συνδέσμου, δεν υπάρχει καμία αναφορά.
Πολύ περίεργο. Άλλες φορές, με το που τελείωνε ένα παιχνίδι, οι αναρτήσεις ήταν σχεδόν έτοιμες. Τώρα, τίποτα. Σιγή ιχθύος. Μάλλον, τους ήρθε τόσο ξαφνικό και δεν μπορούν ακόμα να συνέλθουν. Μήπως ασχολούνται με τον καινούργιο προπονητή; Δε νομίζω. Ο Super 3 ποτέ δεν επέλεξε προπονητή. Έτσι δεν είναι;
Πέρασαμε και τα μέσα Γενάρη και ο Ηρακλής «ζεί» με την αγωνία αν θα εκδοθούν τα δελτία!!! Οι επόμενοι συνεχίζουν να πληρώνουν για τους πρώην, αυτός όμως που ουσιαστικά την πληρώνει είναι ο Ηρακλής. Ο Ρέμος κουβαλούσε τον Σπανουδάκη, ο Τάκης μιλά και αυτός για χρέη που κληρονόμησε. Και πάει λέγοντας σε μια «κυλιόμενη» κατάσταση που ο ένας κουβαλάει τον άλλον. Αλλά τι θα γίνει επιτέλους με τα χρέη; Ποιος τα δημιούργησε; Ο κόσμος; Όχι βέβαια. Από το 2007 και μετά ο κόσμος συνέχεια ακούει να του λένε για χρέη που οι διοικήσεις κληρονόμησαν. Η ΠΑΕ, θα έπρεπε από μόνη της και νωρίτερα, να έβγαζε προς τα έξω το θέμα με την οφειλή προς την Ε.Π.Ο. και να μην λέει για τις μπλε κάρτες που αναμένονται. Να μην περίμενε να προκύψει το θέμα δημοσιογραφικά. Να ήξερε νωρίτερα ο κόσμος, ότι υπάρχει ένα ακόμη άνοιγμα, που θα δημιουργήσει πρόβλημα στην έγκαιρη έκδοση των δελτίων. Γιατί έπρεπε δηλαδή να γίνει εκ των υστέρων γνωστό ότι η ΠΑΕ πλήρωσε τρεις δόσεις του Ρέμου για την ρύθμιση στην εφορία; Το θέμα, εκτός όλων των άλλων, φυσικά είναι και αγωνιστικό. Η ανάγκη της έκδοσης δελτίων είναι επιτακτική για να μη συνεχιστούν «τα παιχνίδια με τη φωτιά».
Πρόταση 2/3:
ΟΦΕΝΜΠΑΧ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 1 (3,50)
ΡΟΜΑ - ΛΑΤΣΙΟ 2 (3,30)
ΛΙΝΤΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ 1 (5,30)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket