Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Να περάσει ο επόμενος!


Καλημέρα σε όλους.
Δοκάρια «εσείς»; Βιερίνια «εμείς!»
Tριτσώνη «εσείς»; Χαλκιά «εμείς»!
Ο Χαλκιάς χθες δεν έκανε μία απόκρουση.
Και σε 10 φάσεις του Ολυμπιακού έφαγε μόνο ένα γκολ. Και σε αυτό η μπάλα δεν πήγε απευθείας στα δίκτυα, αλλά βρήκε ένα συμπαίκτη του. Ειδάλλως, ούτε αυτό θα το έτρωγε!!! Ο Ολυμπιακός δεν υπολόγισε τη «ρέντα» του Χαλκιά η οποία όμως είχε φανεί από το ματς με τον άλλο Ολυμπιακό, του Βόλου, το περασμένο Σάββατο. Ο τερματοφύλακας του «Δικεφάλου» έχει βρει αυτό τον καιρό το κοκαλάκι της νυχτερίδας.

Στα σοβαρά τώρα: Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι «ιδιαίτερη έδρα». Για πολλούς και διάφορους λόγους το συγκεκριμένο γήπεδο «κατηφορίζει». Για πολλούς και διάφορους λόγους όμως ο ΠΑΟΚ είναι εκείνη η ελληνική ομάδα που κάνει τον Ολυμπιακό να γίνεται πιο «μικρός» από ποτέ μέσα στο σπίτι του, κάθε φορά που τον «φιλοξενεί». Δεν είναι μόνο οι δύο περσινές νίκες με το ίδιο σκορ (0-1), ούτε το 1-1 στον πρώτο προημιτελικό. Υπάρχει ένα διπλό στην «Ριζούπολη» πάλι σε κύπελλο (2003) και άλλο ένα σε πρωτάθλημα (2004) στο ίδιο γήπεδο, υπάρχει ο τελικός κυπέλλου στην Φιλαδέλφεια, υπάρχει ένα διπλό σε άδειο «Καραϊσκάκης» πριν από πέντε χρόνια.
Ας μην το κουράζουμε. Ο ΠΑΟΚ έχει βρει τον τρόπο να κάνει τον Ολυμπιακό να αισθάνεται «άβολα», όταν τον βλέπει απέναντι του στο λεκανοπαίδιο. Εξ' ου και η ερυθρόλευκη «συσπείρωση» και η «υποδοχή» από το πρώτο δευτερόλεπτο με καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο, κέρμα στον βοηθό και ξελαρύγγιασμα στις εξέδρες, μανούρα στην φυσούνα στο ημίχρονο. Μόνο που όλα αυτά γύρισαν μπούμερανγκ στον ρυθμό που ήθελε να επιβάλλει ο Ολυμπιακός. Το είπε άλλωστε ξεκάθαρα κι ο Βαλβέρδε, μετά το ματς.
Πολλοί θα μιλήσουν για «ερυθρόλευκη» ατυχία και για σπάσιμο δοκαριών. Υπάρχει όμως και η άλλη όψη του νομίσματος. Αυτή που θέλει τον ΠΑΟΚ να είναι από ατσάλι. Να έχει πια νοοτροπία κομάντο σε τέτοιες εμπόλεμες εκτός έδρας ζώνες.
Δεν λύγισε στην Πόλη, δεν λύγισε στο Ζάγκρεμπ, δεν λύγισε ούτε και στο κολασμένο «Καραϊσκάκης» κι ας έφαγε «κρύο» γκολ στο φινάλε του ημιχρόνου, κι ας είχε την πίεση του κόσμου, κι ας έπαιζε με τον «πρωτάρη και ψαρωμένο» Τσουκαλά, κι ας είχε μία πελώρια τρύπα στα αριστερά με ένα Λίνο σαν να μην υπήρχε στο γήπεδο, κι ας μην έκανε ούτε το ένα τρίτο από τις φάσεις που έβγαλε στο 3-0 του Βόλου.
«Έβγαλε» τη φάση του 1-1 με σαραντάρα μπαλιά του Τσιρίλο (!!!) και πήρε μαζί του αυτό το αποτέλεσμα ακόμα κι αν χρειάστηκε να παίζει στο τέλος με Τσουκαλά, Μπαλάφα, Κουτσιανικούλη που μέχρι πρότινος ζούσαν τέτοια ματς από τον πάγκο ή την τηλεόραση!
Το ματς ήταν αυστηρώς αντρικό. Από αυτά που θέλουν άντερα, αίμα που δεν βράζει, ψυχραιμία, αυτοσυγκέντρωση και κλείσιμο αυτιών.
Οσο οι μεγάλες προσωπικότητες του ΠΑΟΚ (Κοντρέρας, Πάμπλο Γκαρσία, Βιεϊρίνια) παίζουν σε τέτοια ντέρμπι με το μυαλό και την κλάση τους, τόσο περισσότερο ο «Δικέφαλος» θα μπορεί να παίρνει (ή να «κλέβει») αποτελέσματα σε τέτοιες έδρες. Στα νοκ-άουτ ματς ο ΠΑΟΚ έχει πια «χτίσει» χαρακτήρα. Η συνέχεια στην «Τούμπα» εκεί που ο «Δικέφαλος» μπορεί να κάνει ένα «ψύχραιμο» παιχνίδι πρόκρισης, χωρίς να παρασυρθεί από την οχλοβοή (που μάλλον δεν θα υπάρχει), η οποία μερικές φορές γυρνά μπούμερανγκ στον γηπεδούχο...

Ερώτηση:
Εκείνος ο «παππούς» από την Πορτογαλία που παριστάνει τον προπονητή, θα προλάβει να κάνει παρέλαση τον Μάρτιο;
Τι ομαδάρα ο φετινός «βάζελος»!!! Πόσο τραγικός μπορείς να είσαι για να σου βάζει 2 γκολ ο Λυμπερόπουλος και να σου κάνει fair-play στο 92ο λεπτό ο Δέλλας, ώστε να μην βγάλει η ομάδα του αντεπίθεση, και γράψει «3» το ταμπλό του Ολυμπιακού Σταδίου;




Μεγάλος διαγωνισμός από το Dacotieris bet.
Βρείτε ποιος παρέμεινε στην ομάδα, ενώ είπε πως άμα φύγει ο Κούπερ θα φύγει και αυτός την άλλη μέρα. Ο νικητής θα κερδίσει 750 χιλιάρικα από τράπεζα της κοινότητας «Τrivago» (Ελ Σαρδινέρο), ένα εκατομμύριο μετρητά από τον Μπάγιεβιτς, και διακοπές στη Σκοτία με έξοδα του Παλαθουέλος.

Και τώρα που έφυγε ο «loser» Κούπερ θα προσκυνήσει και η Μάντσεστερ Σίτι το «κάστρο»;


Όπως καταλαβαίνετε από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «γαύρος», στην Ελλάδα της απόλυτης «ακμής» και «αξιοκρατίας» ζούμε εποχές που ο «δημοσιογράφος» τιμάει το λειτούργημά του και δεν ενεργεί σαν...χούλιγκαν με πληκτρολόγιο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket