Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Μικρές αγγελίες


«Είμαι ωραίος τύπος και ματσωμένος, οι γυναίκες θέλουν να με παντρευτούν» δήλωσε ο Μπερλουσκόνι (έχει χαζέψει ο τύπος), σε συγκέντρωση νεαρών οπαδών του κόμματός του. Βέβαια, συμπλήρωσε το αυτονόητο: «Για να με κληρονομήσουν».
Να προσέχει όμως τον μέλλοντα πεθερό του. Γιατί στην Πάτρα ο γαμπρός βρέθηκε στο νοσοκομείο επειδή διαφώνησε με τον «μπαμπά» για τους καλεσμένους στο γάμο. Τις «έφαγε» και η λύση δόθηκε. Πλέον δεν υπάρχει ούτε γάμος ούτε καλεσμένοι!
Ξύλο όμως «τρώνε» και οι διαιτητές, με τελευταίο θύμα τον Τάσο Σιδηρόπουλο και με αφορμή αυτό το περιστατικό, την Τετάρτη (19/01) υπήρξαν διαδοχικές επαφές του Σαφοκλή Πιλάβιου με την ΚΕΔ προκειμένου να αποφασιστεί ο τρόπος αντίδρασης. Πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο οι διαιτητές να κατέβουν σε απεργία!

Οριστική απόφαση αναμένεται να ληφθεί κατά πάσα πιθανότητα σήμερα (20/01), αλλά πλέον, μετά το τέταρτο κρούσμα τρομοκρατίας σε διαιτητή τη φετινή περίοδο (είχαν προηγηθεί τον Οκτώβριο η επίθεση και ο ξυλοδαρμός του Κύρου Βασάρα μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, στον οποίο ήταν παρατηρητής, και οι απειλές που δέχτηκαν οι Γιώργος Δαλούκας και Βασίλης Παμπορίδης), είναι πιο κοντά από ποτέ το ενδεχόμενο οι διαιτητές να αποφασίσουν απεργία. Να απέχουν, δηλαδή, από όλα τα εθνικά πρωταθλήματα στέλνοντας το δικό τους μήνυμα…

Το «ωραίο» της υπόθεσης είναι ότι η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της καλεί τους διαιτητές να μην επηρεάζονται από το ξύλο που τρώνε και τις επιθέσεις που γίνονται εναντίον τους. Δεν αναφέρει τίποτα για τα μέτρα προστασίας για τους διαιτητές.


«Έλα...Κούλα», ήταν το πρωτοσέλιδο της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ» το πρωί της Τετάρτης και η απάντηση ήρθε πληρωμένη από το «SCORE» την Πέμπτη. «Πολύ κωλόπαιδο ο Λύμπε», γράφει η εφημερίδα που δεν άφησε να πέσει κάτω η ειρωνεία...
Όσο για την «ΠΡΑΣΙΝΗ», την Πέμπτη προτίμησε να πάει...Βαρκελώνη με τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, γιατί ο ποδοσφαιρικός ούτε μέχρι τα Σούρμενα δεν πάει!!!
Με αυτά και με αυτά πάντως, ο Στάθης Ψάλτης μου ήρθε στο νου. Τι ωραία εποχή! Αυτές ήταν ταινίες...
Όσο για τον «ΓΑΥΡΟ» ανακαλύπτει οφσάιντ στο γκολ του «Δικεφάλου» και πόλεμο των διαιτητών. Μα κανείς δεν είναι άξιος να παίξει 50-50 τον Ολυμπιακό; Μέχρι και ο σπίκερ του... Αλ Τζαζίρα, αγανάκτησε! Ίσως γι' αυτό κάποιοι μπήκαν στο στόχαστρο...
Eγώ πάντως, προτείνω στους «ικανούς», «επαγγελματίες», με «αυτοσεβασμό» και «εμπειρία» Έλληνες διαιτητές ένα πρωτότυπο τρόπο αντίδρασης. Να στείλουν το δικό τους «μήνυμα» κάνοντας καταχωρήσεις μικρών αγγελιών σε αθλητικές ή και οπαδικές εφημερίδες που επιθυμούν.
«Κιλκισιώτης διαιτητής, 35χρονος, με πλούσιες καμπύλες, αρσενικός ζωηρός, χαμογελαστός, γεμάτος ζεστασιά και φροντίδα, χωρίς βιασύνη, επιθυμώ γνωριμία με σοβαρό παράγοντα, μεγάλης ΠΑΕ».
«Μανιακός με τη διαιτησία, ψάχνω για έναν παράγοντα να αθλούμαστε μαζί σε όλα τα σπορ και να με γυμνάζει καλά κάθε μέρα. Έχω αίσθηση του χιούμορ και ψάχνω να βρω και εγώ τον παράγοντα που θα με κάνει ευτυχισμένο.
Με τον ίδιο τρόπο «να αντιδράσουν» και οι παρατηρητές διαιτησίας:
«Ελάτε στον καινούριο χώρο μας. Παρατηρητές από όλη την Ελλάδα. Τζακούζι για όλα τα γούστα. Κηφισσού 30, δίπλα από τα ΚΤΕΛ».
Γιατί, άλλη η δουλειά του ναύτη, κι άλλη του καντηλανάφτη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket