Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

«Αναμενόμενη» ισοπαλία


Οι σούπες είναι ωραίες με ψαράκια, κοτόπουλο, κρεατάκι και χορταρικά. Διαλέγετε (μια) και παίρνετε. Με μπάλα, η σούπα είναι ό,τι πιο άνοστο μπορείς να συναντήσεις. Και όπως στην κανονική σούπα αν βάλεις λίγο αλατάκι μπορεί να νοστιμέψει, έτσι και σε ένα ντέρμπι αν μπουν ένα, δύο γκολ θα έχεις κάτι να θυμάσαι. Όπως επίσης αν υπάρξει νικητής θα γίνει το σχετικό νταβαντούρι, αφού όλο και κάποιος θα φωνάζει ότι μπήκε το γκολ κατά τύχη ή θα πλακώσουν τα μπινελίκια για τον διαιτητή, φταίει δεν φταίει. Τέτοιο «ξενέρωμα» όμως, όπως το χθεσινοβραδινό δεν είναι εύκολο να το καταπιείς...
Θέλημα Θεού! Ακόμη ένα παιχνίδι χωρίς γκολ! Όμως ο Άρης πήρε 4 βαθμούς φέτος από τον ΠΑΟΚ, επομένως η χρονιά κρίνεται πετυχημένη!

Βλέποντας στην τηλεόραση τις «αντιδράσεις» του Μιχαλήτσου, μοιραία συγκρίνεις με τον Κούπερ.
Προλαβαίνει να μπαρκάρει σε κανένα λιμάνι ο εμποροπλοίαρχος να «φορτώσει» κανένα δεξί εξτρέμ ή έχουμε απαγορευτικό;
Ο ΠΑΟΚ βγήκε αλώβητος από την «σούπα» λόγω της θετικότατης εμφάνισης Κουτσιανικούλη, συν το γεγονός ότι έπαιξε για ένα ολόκληρο δεκάλεπτο ο Φιλομένο!!!

Κατά τα λοιπά:
«O Γεωργιάδης παίζει μόνο για την πάρτη του».

Πέτρος Θεοδωρίδης, πρόεδρος Πανσερραϊκού.
Εσύ, κύριε πρόεδρε;

«Αφού δεν μας σέβεστε, θα μας φοβάστε»

Σύνθημα στον τοίχο του γηπέδου των Σερρών, που συνοδεύτηκε από εκτόξευση γιαουρτιών προς τους παίκτες.


Στα πατρικά χνάρια βαδίζει ο Σταύρος Ψωμιάδης.
Χθες, στη Νέα Σμύρνη, συνελήφθη να δίνει οδηγίες στον προπονητή της Καβάλας Κάσπερτσακ!

Μπορεί να είχε πολύ καλή απόδοση στο Πανθεσσαλικό ο Καλόπουλος, αλλά έκανε το μεγάλο λάθος. O Θεσσαλονικιός διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων σε κράτημα του Τοροσίδη στον Μπρέσκα. Και όμως, o Μπέος, κουβέντα δεν είπε! Αντιθέτως, μίλησε για γιορτή, αφήνοντας αιχμές για τον ΠΑΟΚ.
«Σήμερα ήταν μία γιορτή. Ας αναλογιστούν οι παράγοντες των άλλων ομάδων τι έγινε σήμερα εδώ» Μπέος, πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου.
Λες να μην το κατάλαβαν;

«Σε μία φάση πληρώσαμε την απουσία του Αλβαρες».
Σάκης Τσιώλης, προπονητής Ολυμπιακού Βόλου.

Δεν πειράζει Σάκη μου. Αρκεστείτε στη μελλοντική «παρουσία» του Νέμεθ.

Ο Ηρακλής χρειάζεται τώρα «κασκαντέρ», το καλοκαίρι προπονητή!
Ωραίος ο Μαρίνος Ουζουνίδης! Παραιτήθηκε, τώρα που οι μεταγραφές έληξαν και αφού ο ίδιος είχε «φροντίσει» να επιλέξει τον Ζερκά (που μόνο «φουνταριστός» δεν είναι), να «αξιολογήσει» μετά από 20ημερη δοκιμή τον Ρόμπλες και να αποφανθεί ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, να δώσει (ίσως για να μην πάει κόντρα στο ρεύμα) την συγκατάθεση του να αποκτηθεί ο Επαλέ με αποτέλεσμα να είναι σήμερα (από πλευράς ρόστερ) η ομάδα μάλλον σε χειρότερη κατάσταση από αυτή στην οποία ο ίδιος την παρέλαβε. Τώρα λοιπόν βρήκε την ώρα και την στιγμή ο Ουζουνίδης να παραιτηθεί. Ο αποχωρήσας Έλληνας προπονητής το μόνο που κατάφερε με την παραίτηση του ήταν να «φωτογραφίσει» τον υπεύθυνο για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η ομάδα του Ηρακλή και αυτός δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον Ουζουνίδη. Η παραίτηση του δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια ομολογία ενοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket