Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

«Τραβεστί η ίδια η διαιτησία»

Καλησπέρα σε όλους.

Ολόκληρο το αστυνομικό σώμα «επιστρατεύεται», για να προστατέψει την αποστολή του Ολυμπιακού, μετά από «διαταγή» του Βαγγέλη. Εκατοντάδες αστυνομικοί, δεκάδες κλούβες με ΜΑΤ, ελικόπτερο, μεταφορόμενες διμοιρίες από την Αθήνα και τη Λάρισα, αξιωματικοί από την Αθήνα μετακομίζουν στη Θεσσαλονίκη για ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου.

Ανακοίνωση για να συλλυπηθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον Κοντρέρας, βγήκε.
Ανακοίνωση για να μη το κάνουν οι οπαδοί γύρω από το γήπεδο, της «κοινής γυναίκας το κάγκελο», έβγαλαν. Χάθηκε να βγάλουν και μια «ευχαριστήρια» ανακοίνωση για το φιλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης»; Δε φτάνει που τους διέθεσαν βραδιάτικα οι συμπολίτες ολόκληρο γήπεδο για προπόνηση, γεμάτο χαρτάκια και φωτάκια και δεν έτρεχαν στη Σουρωτή!

Κάθε φορά που ο Γιάννης Κόντης αποφασίζει να απευθύνει το εβδομαδιαίο διάγγελμά του προς το λαό του Άρη, στη φιλόξενη για αυτόν συχνότητα, μου «φτιάχνει» τη διάθεση. Σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ Αρης και τις δηλώσεις που έκανε χθες στο ραδιόφωνο της ομάδας, η ΠΑΕ έχει όφελος περί τα 370.000 από την παραχώρηση του Χαβίτο για έξι μήνες στην Ισπανική Λα Κορούνια.

«…ο Αρης έχει ένα όφελος της τάξης των 370.000 , καθώς στα 150.000 που δίνει ο ισπανικός σύλλογος στην ομάδα μας, προστίθενται και το συμβόλαιο, το πριμ και όλες αυτές οι απολαβές που θα είχε από τον Αρη. Επιπλέον, να αναφέρουμε ότι το ποσό αυτό θα αυξηθεί εφόσον ο Χαβίτο παραμείνει και μετά το καλοκαίρι στη Λα Κορούνια».
Υπάρχει κανείς που να τον πιστεύει;

Στην Τριπολιτσά από ότι φαίνεται, αφού είναι αυτάρκεις στις προβάτινες προβιές, μετά την εισαγωγή προπονητών «τσομπάνηδων» από τη Βόρεια Ελλάδα, ξεκίνησαν να εισάγουν και «Μακεδονικά παλτά» Θεσσαλονίκης στυλ Παπάζογλου. Εγώ δεν έχω παρά να τους ευχηθώ καλές δουλειές.

Η σχέση των προέδρων των «Ολυμπιακών» είναι γνωστό ότι είναι καλή. Μαρινάκης και Μπέος το βράδυ του Σαββάτου διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο στο Βόλο, με απρόσμενη εξέλιξη. Οι δύο πρόεδροι περνούσαν καλά και ο τραγουδιστής του κέντρου κάποια στιγμή ανέφερε από το μικρόφωνο πως η βραδιά έχει «ποδοσφαιρικό χρώμα» λόγω της παρουσίας τους εκεί. Τότε όμως, ακούστηκαν «αποδοκιμασίες» από τους θαμώνες, γεγονός που ανάγκασε τους Μπέο και Βαγγέλη να αποχωρήσουν λίγο αργότερα. Ήταν βέβαια και περασμένη η ώρα και είχαν «αγώνα» την επόμενη.

Η Ένωση «πάλεψε» μέχρι την τελευταία στιγμή για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη και σύμφωνα με τα όσα βγήκαν προς τα έξω αλλά και τα λεγόμενα του ίδιου του παίκτη, η προσφορά της στον Πανσερραϊκό ήταν κάτι παραπάνω από καλή. Δύο με τρία έμψυχα ανταλλάγματα συν 500.000 € είναι μια προσφορά που ο Πέτρος Θεοδωρίδης δύσκολα θα ξανακούσει για τον 23χρονο μέσο αλλά ο ισχυρός άντρας της ομάδας των Σερρών φαίνεται πως το έχει τάμα να «ταλαιπωρεί» την ΑΕΚ κάθε φορά που αυτή ενδιαφέρεται για παίκτη ομάδας του.
Ο Αδαμίδης είναι ο «Χάρι Πότερ» της ΑΕΚ και κάνει τα «μαγικά» του για να γεννηθούν στο ταμείο, οπότε ο συνδυασμός «κατεβάζω το κόστος του ρόστερ και ταυτόχρονα αυξάνω την ποιότητα» μοιάζει με εγχείρημα τόσο πιθανό να αποδώσει θετικά αποτελέσματα όσο και η προοπτική της Ελλάδας να ξοφλήσει το χρέος της την επόμενη διετία!!!

Τον λένε Βαλέριο Φερνάντες Γκάμα. Του αρέσει να τον φωνάζουν «Λαλέσκα». Το πρωί είναι διαιτητής. Το βράδυ βάζει τα φανταχτερά του φορέματα, γίνεται γυναίκα και χορεύει σε drug show.
Οι παίκτες των ομάδων της επαρχίας Σεάρα ακόμα και με τη φόρμα του ρέφερι τον περνούν για γυναίκα, αφού έχει κάνει προσθετική στήθους. Εκείνος ή εκείνη (όπως το πάρει κανείς), δεν ντρέπεται να τους αποκαλύψει την πραγματική του/της ταυτότητα. Ξεκίνησε τη διαιτησία στα 23 και έχει σφυρίξει περισσότερα από 100 παιχνίδια του πρωταθλήματος της επαρχίας Σεαρά και φιλικά. Αρκετές φορές, δε, παίζει ως βοηθός διαιτητή. Έχει παραδεχτεί πως πολλοί παίκτες είναι ομοφυλόφιλοι, αλλά κρύβονται γιατί ντρέπονται τη γενική κατακραυγή. Αυτός, πάντως, την έχει αποφύγει, καθώς στα γήπεδα, του/της συμπεριφέρονται καλά, αφού αποδεικνύει ότι ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του διαιτητή.
Αντίθετα, στην Ελλάδα ακόμα δεν έχει υπάρξει ρέφερι που να έχει παραδεχτεί τη σεξουαλική του διαφορετικότητα, αν βέβαια υπάρχει κάποιος.
Σε σχέση με τη Βραζιλία, όπου υπάρχει διαιτητής τραβεστί, στη χώρα μας «τραβεστί είναι η ίδια η διαιτησία», η οποία μάλιστα όχι μόνο δεν τολμά να το παραδεχτεί, αλλά κρύβεται πίσω από τον εκάστοτε κυρίαρχο παράγοντα ομάδας, ομοσπονδίας ή συνδέσμου.
Βέβαια, αυτοσυστήνεται κάθε εβδομάδα στα γήπεδα και ενδιάμεσα στα παρασκηνιακά κέντρα και στα τηλεφωνήματα παραγόντων που καθορίζουν τα αποτελέσματα. Σχεδόν, η κάθε Κυριακή που περνάει είναι ένα τρανό παράδειγμα της κατάστασης «τραβεστί» που επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τραβεστί που δεν «σουλατσάρει» στη λεωφόρο Συγγρού, αλλά στις τέσσερις γραμμές των γηπέδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket