Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

«Τζάμπα μάγκας»

Καλημέρα σε όλους.


Η ΑΕΚ έλυσε «ξαφνικά» όλα τα οικονομικά προβλήματα και μπαίνει «δυναμικά» στο μεταγραφικό παζάρι. Για την Ένωση είναι «ευτύχημα» το γεγονός πως δεν κατάφερε ο Γκρέταρσον να ολοκληρώσει ένα «deal» με οποιονδήποτε από τους Φιόλουσον, Κάσιο και Πουλίδο. Ο «Μπάχα» πάντως, δεν είναι «Κάσιο». Έφτασε ο νέος Ιμπραίμοβιτς, από την Primera προέρχεται. «Καθάρισε» ο Χιμένεθ. Αφού είναι τέτοια παικτάρα γιατί δεν τον κρατάγανε στην Ισπανία ρε παλικάρια; Τα λεφτά ποιος θα τα δώσει σε αυτήν και σε όποια άλλη περίπτωση; Για τον Γεωργιάδη όμως δεν ανησυχούν, «καθαρίζει» ο Μελισσανίδης που τηλεφώνησε στον κολλητό από παλιά, τον Θεοδωρίδη. Ποιος τη χάρη του «Πετράν» που τρίβει τα χέρια του με την πλειοδοσία, ύστερα από τον θόρυβο που προκαλεί η ανάμιξη του «τίγρη».


Στον Παναθηναϊκό το αλαλούμ συνεχίζεται αλλά κυρίως αυτό που ανησυχεί είναι το πάγωμα όποιας κίνησης ενίσχυσης. Έλλειψη χρημάτων, στάση πληρωμών λοιπόν, με τον Περέιρα να πλησιάζει την έξοδο και τον Σισέ να εμφανίζεται «ανόρεχτος» όσο βλέπει να μην υπάρχει προοπτική.

Στον Ολυμπιακό έχουν ξεσαλώσει, με τον Βαγγέλη να χτυπάει σε όλα τα μέτωπα και να φουλάρει μηχανές όσο βλέπει να μην υπάρχει αντίπαλο δέος. Παίζει μόνος του ο Βαγγέλης και κανονίζει μόνος του τον πήχη, αφού ξέρει ότι η αγορά είναι στεγνή και οι ομάδες στενάζουν για ρευστό. Για τον Φορτούνη μόνο βλέπω να δυσκολεύεται, αφού ο Μπάκος δεν «μασάει» από έμψυχα ανταλλάγματα (Νέμεθ, Γκαλίτσιος) και επιμένει στα λεφτά που πρέπει να είναι πάρα πολλά όπως διατυμπανίζει.

Με την άνεση του κυρίαρχου ο Ολυμπιακός, αναστατώνει την πιάτσα, αφήνοντας να διαρρεύσει ότι σχεδιάζει να αναθέσει τις Ακαδημίες του στον Στέλιο Μανωλά. Και φυσικά πέτυχε το στόχο του, αφού οι απαραίτητοι συνειρμοί έγιναν, με όλο τον κόσμο να συνδέει την υπόθεση με πιθανή μετακίνηση του μικρού Μανωλά στον Πειραιά. Οι απαραίτητες διαψεύσεις έγιναν αλλά «το παιχνίδι άνοιξε».

Ένας διαιτητής που έχει ίνδαλμά του έναν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, σφυρίζει την Κυριακή στο Χαριλάου. Αρτοποιός στο επάγγελμα ο άνθρωπος θα μας κρατάει σε αγωνία για το ψωμί που θα «πλάσει» και θα ρίξει στο «φούρνο για ψήσιμο».

Εκδικάστηκε στην ΕΠΟ η υπόθεση του Ολυμπιακού για το κέρμα που χτύπησε τον βοηθό Τρύφωνα στον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Καμία αναφορά στο κατηγορητήριο για τα όσα έγιναν στη φυσούνα. Τις ξέρουν στον Ολυμπιακό, τις «μαγκιές» που πούλησαν στη φυσούνα του «Καραϊσκάκη» και τις «μάπες» που έπεσαν, οπότε φοβούνται για αντίποινα, για τιμωρία δεν φοβήθηκαν, πάντως, γιατί ο ρέφερης είχε γράψει μόνο για ένα κέρμα που έπεσε από τον ουρανό και άφησε σέκο «μόνο για ένα λεπτό» τον βοηθό του, οπότε στην εκδίκαση έψαχναν το κέρμα να το γυρίσουν στον κάτοχό του που το έχασε εν μέσω οικονομικής κρίσης ο φουκαράς.

Ωστόσο, μέσω της εφημερίδας «ΦΩΣ», οι παίκτες του Ολυμπιακού «επαναστατούν» κατά της διοίκησής τους, που έστειλε ως τοποτηρητή τον Θ. Γιαννίκο ώστε να επιβεβαιώσει ότι δεν θα δοθεί αναβολή στην εκδίκαση σε πρώτο βαθμό όπως ζήτησε ο ΠΑΟΚ και θα βγει η απόφαση στο κατάλληλο timing, «συντάσσονται» με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τη «ΘΥΡΑ 4», τους «Μακεδόνες», τους «ULTRAS» και σε ένα ρεσιτάλ «ανωτερότητας» και «fair play» στέλνουν το δικό τους μήνυμα: «Κανένα πρόβλημα ας παίξουμε και σε γεμάτη Τουμπα». Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «οι Αβραάμ, Τοροσίδης, Ντούντου και Πάντελιτς που τους αρέσει να παίζουν σε τέτοιες ατμόσφαιρες έλεγαν: «είτε είναι γεμάτη η Τούμπα είτε δεν είναι εμείς θα πάμε εκεί για να πάρουμε την πρόκριση».

Έτσι, σήμερα στην ΕΠΟ o ΠΑΟΚ μπορεί να ζητήσει εμφανιστούν οι Αβρράμ, Τοροσίδης, Ντούντου και Πάντελιτς και να υποστηρίξουν ενώπιον των δικαστών ότι στους παίκτες του Ολυμπιακού αρέσει να παίζουν σε γεμάτη Τούμπα και δεν έχουν «κανένα πρόβλημα».

Οι «δημοσιογράφοι» που ασσχολούνται με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ας κοιτάξουν να ντύνονται καλύτερα διότι είναι σε έξαρση η νέα γρίπη. Η περσινή, δηλαδή, αλλά ακόμα νέα την λέμε, επειδή ακούγεται καλύτερα. Το Η1Ν1 και το «γρίπη των χοίρων», ακούγονται κάπως ξενέρωτα!!!

Η μία αγάπη του Πηλαδάκη η Λάρισα κινδυνεύει με υποβιβασμό. Η άλλη αγάπη του όμως παίζει σε «άλλα επίπεδα». Ο λόγος για το «αίσθημα» του Κώστα Πηλαδάκη, την εντυπωσιακή Βάλια Κακούτη. Αν και από την περίοδο των Χριστουγέννων και μετά δεν τα πήγαιναν καλά, μετά από «κίνηση» του προέδρου της Λάρισας ήρθαν και πάλι κοντά. Ο Πηλαδάκης της χάρισε ένα ολοκαίνουριο Mini Cooper, αξίας περίπου 26.000 ευρώ και πλέον βρίσκονται στα καλύτερά τους! Πάντως Κώστα, για «τζάμπα μάγκα» σε κόβω! «Βουίζει» η πιάτσα στη Θεσσαλονίκη για το «φέσι» που άφησες σε γνωστή τεχνική εταιρεία.

Στον Ηρακλή, οι τρεις «μάγοι» (Επαλέ, Πάρκερ και Σμαραγδής), έχουν καταφθάσει. Ευχή «όλων μας», είναι να φτάσουν και τα δώρα.

Tάσο, πες αλεύρι; Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ σε γυρεύει!

«Πράκτορες του Ισραήλ μαγειρεύουν την εκλογή του Πατριάρχη». Τίτλος στον «Αθέατο Κόσμο» της Τρίτης. Πάλι καλά, δηλαδή, που είναι πραγματικά αθέατος και δεν τον βλέπουν πάρα πολλοί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket