Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

«Άγχος και αγωνία»


Καλησπέρα σας.

Γιατί δεν αποφασίζουν στον ποδοσφαιρικό συνεταιρισμό να γίνει μία αύξηση ομάδων για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι; Υπάρχει άλλος τρόπος για να μην έχει άγχος ο «πρόεδρος των προέδρων» για το ποια ομάδα θα σωθεί και ποια θα υποβιβαστεί;
Πάντως, θα πρέπει να θεωρείται οριστικό με ότι αυτό συνεπάγεται για την ομάδα. Ο Πανσερραϊκός αποκόπηκε από το «ερυθρόλευκο» άρμα και αυτό είναι επιλογή του ίδιου του Πέτρου Θεοδωρίδη, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είχε λάβει τα μηνύματα. Γι' αυτό και σύμφωνα με την πιάτσα δεν ενέδωσε στις «πιέσεις» για Γκόγκιτς και Αλεξανδρή και χαράσσει αυτόνομο δρόμο. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Θεοδωρίδης φέρεται να είπε ιδιαίτερα εκνευρισμένος στο κρίσιμο Δ.Σ. της ΠΑΕ την περασμένη Δευτέρα «αν είναι να μου δώσει ο Ολυμπιακός τον Νέμεθ και τον Γκαλίτσιο, τότε να τον πάρω τον Αλεξανδρή προπονητή». Της «περούκας» το κάγκελο γίνεται στις Σέρρες.
Ποιος ή ποιοι τον έπεισαν (του «άνοιξαν» τα μάτια δηλαδή), πως ο Bαγγέλης αν μπορεί να βοηθήσει μια ομάδα να σωθεί και να μείνει στη Super League αυτή δεν θα είναι ο Πανσερραϊκός αλλά ο Πανιώνιος, λόγω της ειδικής σχέσης του με τον Bεντούρη;

Κανένα πρόβλημα δεν είχε ο Βαγγέλης που είδε το ματς στην Τρίπολη στην εξέδρα μαζί με τα «παιδιά της Θύρας 7». Η βροχή και το κρύο ίσως να τον ενόχλησαν λίγο. Το «δύο ώρες όρθιος» το έχει συνηθίσει. «Πρόβλημα» ίσως να είχε ο Μώραλης που έχει μάθει να βλέπει τα παιχνίδια καθιστός. Ο Βαγγέλης και στην προεδρική σουίτα στο Καραϊσκάκη όρθιος βλέπει όλα τα παιχνίδια. Το «άγχος και η αγωνία» (!!!) δεν τον αφήνουνε να κάτσει στην καρέκλα. Μέχρι να τελειώσει και τυπικά, λοιπόν, η υπόθεση τίτλος, «όρθιος» θα είναι ο Βαγγέλης. Θα «κάτσει» μόνο όταν πάρει το πρωτάθλημα και μαθηματικά (να ησυχάσουμε κι εμείς).


Aντί ο Σκόκο να το «παίζει AEKάρα» στις δηλώσεις του, πως αυτός σε αντίθεση με τον Tζιμπούρ δεν θα προδώσει ποτέ την ομάδα πηγαίνοντας στον Oλυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό, ας κοιτάξει να δικαιολογήσει το 1,8 εκατομμύρια ευρώ που της κοστίζει (μικτά) ετησίως. Γιατί από τότε που υπέγραψε το σούπερ συμβόλαιο που του πρόσφερε ο Aδαμίδης, αγωνιστικά δείχνει περισσότερο ξενερωμένος παρά ευτυχισμένος. Στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου από τον Νίκο Αναστόπουλο μέχρι τον Φρατζέσκο κι άλλοι παίκτες δεν έτρεχαν να πρεσάρουν και να κόβουν, αλλά Τσιάρτας και Σκόκο έχουν μια μοναδική ικανότητα να το κάνουν να φαίνεται.

Η Λάρισα ενισχύεται κι ενώ όλα τα δεδομένα είναι εις βάρος της. Όσοι ξέρουν αναφέρουν πως ο Πηλαδάκης έχει ένα κρυφό «όπλο» και θα το ενεργοποιήσει, έστω κι αν γνωρίζει πως αγωνιστικά δύσκολα θα παραμείνει στη Super League. Ποιο είναι αυτό; Τα χρέη του Ηρακλή!!! Στη «Μίκρα» όμως έχουν «γνώση οι φύλακες».

Η ΑΕΚ της τελευταίας τριετίας είναι η δεύτερη ακριβότερη ΑΕΚ της τελευταίας δεκαετίας: όταν στην ομάδα έπαιζε ο Ριβάλντο, η ΑΕΚ στοίχιζε 12,5 εκατομμύρια ευρώ, σήμερα τα λειτουργικά της ξεπερνούν τα 16 εκατομμύρια! Ο Αδαμίδης μιλά για προηγούμενη κακή διαχείριση της ΑΕΚ φέρνοντας σαν παράδειγμα τα 450 χιλιάρικα ευρώ που στοίχισε ο δανεισμός του Πελετιέρι για ένα χρόνο: την ίδια στιγμή δανείζεται τον Μίτσελ για έξι μήνες με πάνω από 350 χιλιάδες!!! Να μου το θυμηθείς Σταύρο, «αυτή» μέχρι και το μούσι θα σε βάλει να ξυρίσεις.

Η ταινία, ικανή να σαρώσει στα Όσκαρ, του Ντάρεν Αρονόφσκι, o Μαύρος Κύκνος, έφτασε στη χώρα μας! Ο Σοφοκλής Πιλάβιος (Νίκολας Κέιτζ) κυνηγάει μάγισσες, ενώ το «μούτρο», Κώστας Μήτρογλου (Τζέισον Στέιθαμ), διδάσκει την τέχνη του «δολοφόνου».

(Όσκαρ συνέχεια): Για τα καλά «σταύρωσε» τον προπονητή και τους ξένους παίκτες της ΕΑ Πατρών, που δεν ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της Α’ φάσης του Κυπέλλου Βόλλευ κόντρα στον Αρη, ο Νίκος Ρουμελιώτης. Το «καρναβάλι της Πάτρας» δήλωσε: «Κότεψαν, ντροπή τους! Λες και έχουν κερδίσει πολλά κύπελλα»! Βρε χαζέ, «αυτοκράτορα της πόλης» Ρουμελιώτη, τα παιδιά της Πάτρας ήθελαν να σου (ξανα)δώσουν την ευκαιρία να αγωνιστείς (!) κόντρα στον Ηρακλή στη Μίκρα!

Κάθε κατηγορία για «ευρείας κλίμακας επεισόδια» στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου (22/1) με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Ολυμπιακό στάδιο αρνήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ κατά την απολογία της σήμερα το μεσημέρι στην Πειθαρχική Επιτροπή της SuperLeague. «Μόνο ευρείας κλίμακας ήττα είχαμε κι όχι επεισόδια» υποστήριξε με νόημα ο νομικός εκπρόσωπος του Δικεφάλου Χάρης Γρηγορίου. Τελικά η Ένωση τιμωρήθηκε με 15.000 ευρώ πρόστιμο.

Όλοι μαζί, σαν οικογένεια που είναι, γευμάτισαν σήμερα το μεσημέρι στην Περαία, οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Από την Πολίχνη και τα «βαριά κρέατα», στην Περαία με τα «θαλασσινά». Τυχαίο; Δε νομίζω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket