Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

«Μήνυμα» μέσω «Σμα»


«Σε ποιο άθλημα πέραν του βόλεϊ θα μπορούσε ο Ηρακλής να αποκτήσει παίκτη που παράλληλα τον διεκδικούσε και ο «Θρύλος»;

Ο Νίκος Σμαραγδής έπραξε βάση λογικής, παρελθόντος αλλά και «δυναμικής» που εξακολουθεί και βγάζει η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή και αποφάσισε να γίνει ξανά κυανόλευκος.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον «Σμα» προέκυψε στo «παραπέντε», μετά την λύση της συνεργασίας των ερυθρολεύκων με τον Κραλ.
Έχω την αίσθηση πάντως ότι ο διεθνής κεντρικός είχε πάρει ήδη την απόφαση του. Όχι μόνο γιατί ο Ηρακλής είναι πρώτος αυτή την στιγμή, αλλά γιατί γνωρίζει το που έρχεται. Δύο πρωταθλήματα και ένας τελικός Τσάμπιονς Λιγκ στην Πράγα πέτυχε άλλωστε με αυτήν την φανέλα και δεν ξεχνιούνται.


Το θέμα βέβαια είναι αλλού. Το τι εμπνέει αυτή η ομάδα αλλά και το πώς καταφέρνει να μένει ψηλά. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έλεγαν πως ο Ηρακλής θα διαλυθεί τον Οκτώβριο. Πρόσθεταν επίσης πως ο Μπίλινγκς δεν θα γυρίσει ποτέ από την Αμερική που πήγε για τον γάμο του κολλητού του, υποτίμησαν τον Ηρακλή μετά τις ήττες από Κηφισιά και ΕΑ Πατρών και έκαναν λόγο για τάσης φυγής από τους ξένους.


Όχι μόνο δεν έφυγε κανείς αλλά όλοι μαζί κατάφεραν να έχουν τον Ηρακλή στην πρώτη θέση και να δείχνουν φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το πώς αυτή η ομάδα είναι εκεί που είναι το ξέρουν όσοι ξημεροβραδιάζονται στα γραφεία του ΤΑΠ, οι αθλητές και το προπονητικό τιμ.

Η διοίκηση όχι μόνο τα παράτησε αλλά έστειλε σήμερα και ένα ακόμα ηχηρό μήνυμα με την μεταγραφή του Σμαραγδή, η οποία ενισχύει ακόμα περισσότερο τους κυανόλευκους.

Για τον σύλλογο η ομάδα βόλεϊ είναι κάτι παραπάνω από «στολίδι» και κανείς δεν θα επέτρεπε να χάσει την λάμψη του. Με οποιοδήποτε κόστος και θυσίες, η προσπάθεια συνεχίζεται για να εξακολουθεί ο κόσμος να είναι περήφανος για το συγκεκριμένο τμήμα.

Κι όσο ποδόσφαιρο και μπάσκετ δεν δίνουν χαρές στο κόσμο, το «βολεάκι» όπως το χαρακτηρίζουν ορισμένοι θα τους βγάλει και πάλι «ασπροπρόσωπους. Σίγουρα το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα αλλά ήδη ο Ηρακλής έχει στείλει τα μηνύματά του, και εξακολουθεί να στέλνει, με την απόκτηση του Σμαραγδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket