Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Τυχαίο; Δε νομίζω!

Είμαι Θεσσαλονικιός.

Aλλά δεν είμαι ΠΑΟΚτσής. Το λέω από την πρώτη στιγμή, για να είμαι ξεκάθαρος! Είδα το ματς της προπερασμένης Τετάρτης στο Καραϊσκάκη. Και ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά. Αλλά για ομάδα που παίζει εκτός έδρας (και σε τέτοια έδρα), ο ΠΑΟΚ, νομίζω, έπαιξε καλύτερα. Και πήρε το αποτέλεσμα. Δέκα μέρες τώρα, έχω βαρεθεί να διαβάζω «πόσο άτυχος ήταν ο Ολυμπιακός». Πώς έσπασε τα δοκάρια. Πώς κοιμήθηκε ο Θεός!!! Συγγνώμη, αλλά όλα αυτά είναι βλακείες. Πρώτον, ο Ολυμπιακός (μέσα στην ατυχία του) ήταν και τυχερός. Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν πίστεψε ότι μπορούσε και να νικήσει. Γιατί, σε διαφορετική περίπτωση, οι δύο «ασπρόμαυρες» αντεπιθέσεις μετά την ισοφάριση θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν κάνει το 1-2. Δεύτερον, αν θες να λέγεσαι μεγάλη ομάδα που πάει να τα πάρει όλα, φροντίζεις όταν έρχονται τα «φτωχόπαιδα από το Βορρά» να καθαρίζεις από την αρχή το παιχνίδι (και όχι να παίρνεις τηλέφωνο μετά τον Πιλάβιο και να διαμαρτύρεσαι για την διαιτησία). Ειδικά στην έδρα σου. Το πας με το καλημέρα στο 3-0, όπως έχει κάνει ο Ολυμπιακός στο παρελθόν. Και μετά χαλαρώνεις. Αυτοί πίστεψαν ότι αρκεί ένα γκολάκι. Έλα όμως που δεν αρκεί. Τρίτον, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Παίζει ρόλο και η τύχη.

Στις εκτός γηπέδων εξελίξεις, εκεί που η τύχη δεν πρέπει να παίζει ρόλο. Ο ΠΑΟΚ πήρε το 1-1 σε ένα φλεγόμενο Καραϊσκάκη. Κάποιοι φρόντισαν ο Ολυμπιακός να παίξει στην Τούμπα χωρίς φιλάθλους. Η τιμωρία συνέπεσε ειδικά στην κρίσιμη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Τυχαίο; Δε νομίζω.

Άρα μπούρδες μας λες Βαγγέλη! Ποιά αξιοκρατία, μωρέ, και ποια πράσινα άλογα; Σε χειρότερο σημείο από κάθε άλλη φορά βρισκόμαστε! Να, για παράδειγμα, πριν από τριάντα χρόνια Βαγγέλη μου, για να μπεις στο γήπεδο της Τούμπας έπρεπε να ιδρώσει ο κώλος σου και να βγάλει καντήλες από τον φόβο (χώρια που οι «δικοί σου» έχαναν από το αεροδρόμιο). Ενώ τώρα για να μπεις στην Τούμπα, το μόνο που χρειάζεσαι είναι να έχεις μέσον (τον αθλητικό δικαστή). Στο ίδιο «έργο» θεατές, Βαγγέλη μου, την προσεχή Τετάρτη: «η πιο διάσημη Ελληνίδα πορνοστάρ σε νέες περιπέτειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket