Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Nives Celsius στην ΑΕΚ!


Καλησπέρα στη παρέα του Dacotieris Bet.

Ένας από τους πιο «σίγουρους» άσους του Σαββατοκύριακου, βάσει των αποδόσεων στις εταιρίες στοιχημάτων, είναι η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ηρακλή.
Στον ΟΠΑΠ, η νίκη του Ηρακλή «δίνει 5,75», ενώ στις εταιρίες του εξωτερικού πάνω από έξι μονάδες. Στην bet 365 το «διπλό» δίνει απόδοση 6,5 μονάδες, ενώ στην bet-at-home… 6,75 μονάδες. Είναι ξεκάθαρο ότι ελάχιστοι, εκτός Ηρακλή, πιστεύουν ότι οι «κυανόλευκοι» θα σπάσουν την αρνητική παράδοση των τελευταίων ετών.
Ο Ηρακλής έχει να κερδίσει αρκετά χρόνια στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά ήταν το 2003, όταν με γκολ του Φοφόνκα οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 1-0. Φέτος ο Φοφόνκα δεν θα παίξει στο ντέρμπι, αλλά όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί ένας δικός του παίκτης. Ο λόγος για τον Καρλίνιος, ο οποίος προτάθηκε και μεταγράφηκε στον Ηρακλή από τον Βραζιλιάνο.

Ευχέλαιο έγινε χθες στην Τούμπα. Η κίνηση αυτή σχετίζεται και με τους πολλούς τραυματισμούς που έχουν σημειωθεί τελευταία και ο Μάκης Χάβος ευελπιστεί πως η κατάσταση θα αλλάξει.
Πάντως, φάνηκε ότι έλειψε ο Χαλκιάς από τον ΠΑΟΚ. Είχε καιρό να δεχτεί τέτοιο γκολ ο δικέφαλος! Ο Κρέσιτς τι έκανε για να μείνει στον πάγκο; Εδώ ο Τζόρβας έχει κάνει τα «πάντα» και παραμένει βασικός!
Τέλος, σε ότι αφορά το αυριανό παιχνίδι, πιο πολύ συμφέρει, να αγοράσει κάποιος από τα περίπτερα, το καινούριο ημερολόγιο του ΠΑΟΚ (2011) παρά τον «άσο».

Ηρθε η Νίβες Σέλσιους για την ΑΕΚ! Είναι η σύζυγος του «Κροάτη γόη» Ντίνο Ντρπιτς, με τον οποίο έχουν κάνει έρωτα στο κέντρο του γηπέδου Μαξιμίρ. Αντε και στο ΟΑΚΑ!

Εφεση (!) υπέβαλε σήμερα (10/12) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την ποινή της μίας αγωνιστικής που επιβλήθηκε στην έδρα του για όσα έγιναν στο ματς με τον Πανσερραϊκό και η οποία θα ισχύσει στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Το «τριφύλλι» είναι υπότροπο, αλλά στην Super League ισχύει: 1+1 =1! Αυτός είναι και ο λόγος της έφεσης... Σύμφωνα πάντως με το σκεπτικό της απόφασης: «μεγάλος αριθμός από τα άτομα που δημιούργησαν τα επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου μπορούν να χαρακτηριστούν ως μη φίλαθλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός». Μάλλον, οπαδοί της... «Choco Πανσεραϊκός» δημιούργησαν τα επισόδια!
Τώρα που το θυμήθηκα: o ουραγός του ομίλου του στο Champions League Παναθηναϊκός, «ρύθμισε» ποιος βγήκε δεύτερος και ποιος τρίτος. Ο «εσωτερικός ανταγωνισμός» δεν είναι δικαιολογία. Ούτε η Κοπεγχάγη έχει ανταγωνισμό να την ωθεί στο πρωτάθλημά της. Για την ακρίβεια, έχει διαλύσει τον ανταγωνισμό και κρατιέται μονάχη στο επίπεδο που η Ευρώπη απαιτεί. Οι Δανοί έφτασαν στον 31ο αγώνα, τον τελευταίο πριν από τις χειμερινές διακοπές τους, και δεν είχαν κανέναν βασικό παίκτη τραυματία!!!

Ο Τζόρτζεβιτς, ο Γεωργάτος, ο Γιαννακόπουλος, ο Ανατολάκης, και ο Αλεξανδρής προπονήθηκαν στο Ρέντη ενόψει του φιλανθρωπικού φιλικού της Τρίτης! Ολοι συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο, έβαλαν τις φόρμες και τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και άρχισαν την προπόνηση ενόψει του αγώνα με τους φίλους του Ζιντάν. Για αυτό δεν θέλει να επιστρέψει ο Ντιόγο...

Στοιχηματικά, πολύ «φτωχό» το πρόγραμμα της ημέρας, δεν έχω κάτι...

Καλό βράδυ.

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket