Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Eίναι «master» στο… ραδιοφωνάκι


Kαλησπέρα σας.
Στον 5ο όμιλο του Champions League ή όμιλο των γκολ, αφού 8 στα 10 ματς έληξαν over 2,5 έχει κριθεί η πρώτη θέση την οποία έχει καταλάβει η Μπάγερν. Ο μοναδικός συνδυασμός που θα στείλει τη Ρόμα στο Europa League και τη Βασιλεία στο Champions League είναι ήττα της Ρόμα στη Ρουμανία και νίκη της Βασιλείας στο Μόναχο. Με κάθε άλλο συνδυασμό, η Ρόμα βγαίνει 2η και η Βασιλεία 3η. Οι «Ρωμαίοι» δεν μπορούν να πάρουν την πρώτη θέση γιατί ακόμα κι αν φτάσουν την Μπάγερν, υστερούν στην ισοβαθμία με τους Βαυαρούς. Η Κλουζ έχει αποκλειστεί και θα παίξει για το γόητρο, καθώς ακόμα κι αν νικήσει και χάσει η Βασιλεία, υστερεί στην ισοβαθμία με τους Ελβετούς. Η Ρόμα αγνοεί την ισοπαλία σε αγώνα Champions League από τη σεζόν 2007-08 κι έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της, μόλις σε 2 από τα 22 τελευταία της παιχνίδια στο θεσμό. Οι Ιταλοί είναι «master» στο… ραδιοφωνάκι, το οποίο σίγουρα θα παίζει. Ενδεχομένως να προκριθούν και με ήττα. Η αλλαγή προπονητή στην Κλουζ ίσως αποδειχθεί ευεργετική, αλλά σίγουρα είναι μια μέτρια ομάδα φέτος. Θεωρώ, ότι το πιο ασφαλές στοίχημα είναι λογικά το goal-goal, αφού από ένα σημείο και μετά, υπάρχει περίπτωση το παιχνίδι να αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα.
Στο Μόναχο, εννοείται ότι η Μπάγερν δεν πρόκειται να χαριστεί. Οι Βαυαροί αγνοούν την ισοπαλία στα τελευταία 16 παιχνίδια τους στο Champions League. Χωρίς ισοπαλία και η Βασιλεία στα 11 τελευταία της παιχνίδια στο Champions League.

Στον 6ο όμιλο του Champions League τα πάντα έχουν κριθεί. Στο «Βελοντρόμ» η 2η Μαρσέιγ φιλοξενεί την 1η Τσέλσι, ενώ στη Σλοβακία, η ουραγός και χωρίς πόντο Ζίλινα υποδέχεται την Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία και να ισοβαθμίσει με τη Μαρσέιγ, θα τερματίσει στην 3η θέση του ομίλου. Οι Μοσχοβίτες ταξίδεψαν με αρκετές απουσίες. Ελλείψει σκοπιμοτήτων αναμένονται «ανοιχτά» παιχνίδια. Με ρίσκο παίζεται ο άσος της Ζίλινα, καθώς οι Σλοβάκοι θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο Champions League. Οι Ρώσοι είναι αδιάφοροι και έχουν απουσίες.

Θεωρητικά οι δύο πρώτες θέσεις του 8ου ομίλου είναι ανοιχτές, πρακτικά όμως μόνο με θαύμα δεν θα προκριθούν οι Σαχτάρ και Άρσεναλ. Οι Ουκρανοί εξασφαλίζουν την πρόκριση αν δεν ηττηθούν με 4+ γκολ από την Μπράγκα και οι Λονδρέζοι με μια απλή νίκη επί της ουραγού Παρτιζάν. Για την πρωτιά του ομίλου φαβορί είναι η Σαχτάρ καθώς της αρκεί και ο ένας βαθμός. Το ένστικτο λέει ότι ο αγώνας στην Ουκρανία θα έχει «2» ημίχρονο και «Χ» τελικό! Αλλωστε η Σαχτάρ έχει υποδεχθεί 4 φορές ομάδα από την Πορτογαλία και δεν έχει καταφέρει να νικήσει ούτε... μισή!

Στον 7ο όμιλο, οι Ρεάλ και Μίλαν είναι παντελώς αδιάφορες. Με αλλαγές και χωρίς κίνητρο η Μίλαν, ενώ ο Αγιαξ βρίσκεται στο +1 από την Οσέρ, αλλά υστερεί σε ενδεχόμενη ισοβαθμία. Νομίζω πως το μάξιμουμ που μπορούν να πάρουν οι Γάλλοι στη Μαδρίτη είναι η ισοπαλία, επομένως ο «Αίαντας» δε χαλιέται με το «Χ», αλλά ούτε και η Μίλαν «τραβάει» κάνα ιδιαίτερο ζόρι. Οι «ροσονέρι», στο παρελθόν έχουν δείξει «καλή διάθεση» δίνοντας βαθμό ή βαθμούς σε ομάδες που καίγονταν (Θέλτα, Λιλ). Στο «Μπερναμπέου» τα πάντα θα εξαρτηθούν από τα κέφια του Μουρίνιο... Μην ξεχνάμε ότι οι Ολλανδοί τον «χλεύαζαν» μετά τις «δίκαιες» αποβολές των Αλόνσο και Ράμος στο Αμστερνταμ. Από το Μουρίνιο όλα να τα περιμένουμε!

Περισσότερο με fun bet μοιάζει η σημερινή πρόταση:
Zilina-Spartak Moscow 2 ΗΤ/1 F (30.00)
Shakhtar Donetsk-Braga 2 HT/X F (14.00)
Marseille-Chelsea over 2,5 (1.90)
Μilan-Ajax Χ (3.30)

Σε «ζητούμενα» τα παραπάνω και καλό σας βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket