Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Manchester...calling!


Καλή εβδομάδα σε όλους.

Απόψε το βράδυ διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι κορυφής της Premier League. Στο «Old Trafford» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί την Άρσεναλ, με τους Sir Alex Ferguson και Arsene Wenger να είναι οι μακροβιότεροι προπονητές της κατηγορίας. Οποια ομάδα κερδίσει θα βρεθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα παραμείνει εκεί η Άρσεναλ αν και η Γιουνάιτεντ έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Η Αρσεναλ στα 10 τελευταία παιχνίδια της με τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για όλες τις διοργανώσεις έχει εννιά ήττες και μία ισοπαλία! Με τους «κόκκινους διάβολους» έχει τέσσερις ήττες και τη μία ισοπαλία στις πέντε τελευταίες της αναμετρήσεις.
Ο Rooney έχει πετύχει κόντρα στην Αρσεναλ: το πρώτο του γκολ στην Premier League με την φανέλα της Εβερτον, το πρώτο του γκολ στην Premier League ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το 100ο του γκολ στο πρωτάθλημα!!!
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα-μοντέλο προηγούμενων χρόνων. Κάθε σεζόν κάνει και ένα βήμα προς τα πίσω και η πορεία της είναι μάλλον φθίνουσα λόγω οικονομικών προβλημάτων, μετά τη δόξα των 90’s και των 00’s. Ομως στην παρούσα χρονική στιγμή, είναι καλά σε γενικές γραμμές και έχει βρει κάπως τα πατήματα της. Ο Nani τραβάει το κουπί επιθετικά και όποτε το ξεχνάει υπάρχει και ο Berbatov να δώσει λύσεις, ενώ αμυντικά ο Ferguson μάλλον βελτιώθηκε παρά χάλασε με το πέρασμα των χρόνων. Μην ξεχνάμε βέβαια πως στη φαινομενική ανάκαμψη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει συμβάλει κυρίως η ξαφνική κατρακύλα της Τσέλσι (φουλ της γκέλας στις τελευταίες αγωνιστικές), που τη βοήθησε πολύ ψυχολογικά. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πλέον το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Από την άλλη και η Αρσεναλ αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες στα οικονομικά της, λόγω της επιλογής της να κατασκευάσει νέο γήπεδο. Το πόσο ταλαντούχα ομάδα είναι η Αρσεναλ και το πόσο ωραίο ποδόσφαιρο μπορεί να παίξει σε ανοιχτούς χώρους είναι γνωστό. Το μόνιμο και σχεδόν αιώνιο ερωτηματικό για τα πιτσιρίκια του Wenger, είναι αν επιτέλους έχουν προσθέσει λίγο «μέταλλο», λίγο τσαμπουκά στο παιχνίδι τους. Νομίζω πως όχι. Με ή χωρίς τον Fabregas, παραμένει η ίδια νεανική και επιρρεπής ομάδα στα κρίσιμα παιχνίδια.
Περιμένω ένα παιχνίδι, το οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα «φροντίσει» να το πάει αρκετά στο πάθος και στη δύναμη, βγάζοντας πάντα αυτή την αυτοπεποίθηση που έχει στο «Old Trafford». Τα τελευταία χρόνια η Γιουνάιτεντ δείχνει να έχει πάρει τον αέρα της Αρσεναλ. Αυτή τη στιγμή οι γηπεδούχοι πείθουν πιο πολύ, διαθέτουν μεγαλύτερο «μέταλλο» πρωταθλητισμού και έχουν το προβάδισμα για τη νίκη.
Τέλος, σύμφωνα με τα στατιστικά της «Opta» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκει δίκτυα σε μία από τις πέντε προσπάθειες της στην διάρκεια ενός αγώνα. Ποσοστό που είναι το καλύτερο εφέτος στην Premier League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket