Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Αγγλική σφυρίχτρα με παρελθόν...

Ο Aγλλος διαιτητής Mark Clattenburg, (είχε διευθύνει με απόλυτη επιτυχία το νικηφόρο αγώνα του Αρη κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο Κλέανθης Βικελίδης) θα «σφυρίξει» και τον κρίσιμο αγώνα του ΠΑΟΚ με την Dinamo Zagreb στην Κροατία. Είναι ένας διαιτητής που έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα ΜΜΕ της πατρίδας του.
Καταρχήν, έχει δηλώσει ότι είναι οπαδός της Newcastle (καλό σημάδι αυτό, ίδια χρώματα με ΠΑΟΚ) και η αγγλική ομοσπονδία, του έχει απαγορέψει να σφυρίζει αγώνες της συγκεκριμένης ομάδας.
Το 2002 στον αγώνα Grimsby-Stockport έδειξε μόνο κιτρίνη κάρτα στον αμυντικό της φιλοξενούμενης David Kalimor, όταν έσπασε το πόδι του Martin Pringle, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να σταματήσει την καριέρα του πρόωρα.
Από το 2006 έγινε διεθνής, αλλά το 2008 μετά από έρευνα που έγινε στις επιχειρήσεις του, βρέθηκε να έχει χρέη και η αγγλική ομοσπονδία, του έκοψε το συμβόλαιο που είχε μαζί του ως διαιτητής. Ο ίδιος τα αρνήθηκε όλα και κατέθεσε έφεση. Επέστρεψε στην ενεργό δράση τον Φεβρουάριο του 2009 μετά από οκτάμηνη απουσία. Στην ιστορία έχει μείνει και η παρουσία του σε ένα τοπικό ντέρμπι Liverpool-Everton όπου έκανε πολλά λάθη. Από τότε η αγγλική ομοσπονδία δεν τον ξαναχρησιμοποίησε σε αγώνες της Everton.

Κανένας όμως δεν μπορεί να ξεχάσει το 2005, το γκολ του Pedro Mendes της Tottenham στο «Old Trafford» όπου σκόραρε από τα πενήντα μέτρα, αλλά ο τερματοφύλακας της «United» Roy Caroll, έβγαλε την μπάλα μέσα από την γραμμή. Mάλιστα, οι ξένες στοιχηματικές εταιρίες είχαν παραδεχτεί ότι το γκολ της Tottenham ήταν κανονικό και «πλήρωσαν» την νίκη των Spurs!!! Επίσης, πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί για το αμφισβητούμενο γκολ του Nani στον αγώνα της Manchester United με την Tottenham τον περασμένο Οκτώβριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket