Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Κίνητρο... δόξας


Καλησπέρα σε όλους.

«Τελικός» στο Ζάγκρεμπ με Ντιναμό και ΠΑΟΚ να διεκδικούν το δεύτερο εισιτήριο του 4ου ομίλου για τους «32» του Europa Ligue. Ο «δικέφαλος» προκρίνεται αν δεν ηττηθεί, ενώ οι Κροάτες θέλουν μόνο νίκη. Όποια ομάδα και αν περάσει θα γράψει ιστορία καθώς για τον ΠΑΟΚ έχουν περάσει 36 χρόνια από την τελευταία του «ανοιξιάτικη ευρωπαϊκή παρουσία», ενώ για την Ντιναμό 40 χρόνια. Σε πολύ άσχημη κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου. Παιχνίδια σαν αυτό δεν προσφέρονται για στοίχημα. Μια διαιτητική απόφαση, ένα λάθος ή μια στραβοκλωτσιά, μπορεί να καθορίσουν το αποτέλεσμα.
Η Βιγιαρεάλ έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και θα παίξει για την πρωτιά. Με νίκη είναι σίγουρα πρώτη, ενώ σε περίπτωση που δεν νικήσει η ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ είναι πρώτη και με ισοπαλία. Ο προπονητής της αναμένεται να παρατάξει καλή ενδεκάδα. H Κλαμπ Μπριζ ότι και αν γίνει θα τερματίσει τελευταία στον όμιλο. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη και σήμερα γίνεται ακόμη μεγαλύτερη από τη στιγμή που η Μπριζ θα παίξει με αρκετούς αναπληρωματικούς γιατί ακολουθεί ματς με την Αντερλεχτ. Με τους Cazorla, Bruno, Senna, Borja Valero, Rossi και Nilmar να βρίσκονται στην ενδεκάδα της Βιγιαρεάλ θα ρισκάρω στο διπλό.

«Τελικός» και στον 11ο όμιλο για το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στη φάση των «32», αυτός που διεξάγεται στο «Σαν Πάολο» της Νάπολι όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Στεάουα. Οι Ιταλοί θέλουν μόνο νίκη για να προκριθούν ενώ οι Ρουμάνοι «βολεύονται» και με ισοπαλία. Η Νάπολι είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ιταλίας που έχει ελπίδες πρόκρισης στους «32» του Europa League! Είναι αήττητη εντός έδρας σε έξι ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχοντας να χάσει από το 1994, ενώ η Στεάουα δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας σε φάση ομίλων, είτε του Europa League, είτε του Champions League, στα τελευταία της 13 παιχνίδια. Η Νάπολι είναι καλύτερη ομάδα, άσσος έδρας και τσαμπουκά, αλλά η απόδοση του είναι για γέλια...

Στον 10ο όμιλο, έχουμε δύο δεδομένα. Το πρώτο είναι ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ήδη προκριθεί στους «32» της διοργάνωσης και το δεύτερο ότι η αντίπαλος της σήμερα Καρπάτι, θα τερματίσει 4η. Οι Παριζιάνοι ταξίδεψαν στην παγωμένη Ουκρανία χωρίς 9 βασικούς, και εξασφαλίζουν την πρωτιά στον όμιλο ακόμα και με «Χ», ανεξάρτητα τι θα συμβεί στο άλλο ματς-φωτιά, όπου η Σεβίλλη παίζει για δύο αποτελέσματα κόντρα στην Μπορούσια. Η Ντόρτμουντ μόνο αν κερδίσει θα περάσει ως 2η (σε ισοβαθμία με την Παρί υστερεί). Οι Ουκρανοί έχουν αποκλειστεί από την συνέχεια της διοργάνωσης αλλά έχουν κίνητρο, να μην αποχαιρετήσουν την Ευρώπη χωρίς βαθμό. Στα προηγούμενα εντός έδρας ματς με Ντόρτμουντ (3-4) και Σεβίλλη (0-1) έπαιξαν καλά και ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες. Με τόσες απουσίες βασικών η Παρί (για να συμπληρωθεί αποστολή, κλήθηκαν 4 πιτσιρικάδες από τη β' ομάδα) και με την πρόκριση εξασφαλισμένη, οι Ουκρανοί δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερη ευκαιρία για να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο.
Για το Σεβίλλη-Ντόρτμουντ τα είπαμε και χθες. Σπάνιο το ντεφορμάρισμα της Σεβίλλης, καθώς προέρχεται από 5 σερί ήττες σε Ισπανία και Ευρώπη, ωστόσο είναι η μία από τις δύο μόλις ομάδες που έχουν κερδίσει φέτος την Μπορούσια με 0-1 εκτός έδρας, στο ντεμπούτο του Μανθάνο στον πάγκο της. Το αποψινό ματς θα είναι το 100ο της ισπανικής ομάδας στις διοργανώσεις της UEFA και η παράδοση είναι στο πλευρό της αφού ποτέ στο παρελθόν δεν έχει χάσει εντός έδρας από Γερμανούς (4-2-0). Από την άλλη όμως, ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ δεν έχει χάσει ποτέ εκτός Γερμανίας (4-3-0)!!! Η Ντόρτμουντ κάνει... πάρτι φέτος στη Bundesliga, η φετινή κατάσταση και η τρέχουσα φόρμα των δύο ομάδων οδηγούν στο διπλό.

Στον 6ο όμιλο δεν υπάρχουν εκκρεμότητες. Και τα δύο παιχνίδια είναι «αδιάφορα» βαθμολογικά. Στη χιονισμένη Πράγα, η Σπάρτα υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Τσέχοι δεν «πάνε για τίποτα» πέρα από τα λεφτά της νίκης, προκρίθηκαν ως δεύτεροι και το πρωτάθλημα τους διακόπηκε μία εβδομάδα νωρίτερα από το ρώσικο (στις 22/11). Η ΤΣΣΚΑ «καπάρωσε» την πρώτη θέση με χαρακτηριστική ευκολία έχοντας πετύχει μέχρι στιγμής 5/5 νίκες. Οι Βρετανοί μπουκ έβγαλαν φαβορί την Σπάρτα μεταξύ 2,30 και 2,50 και τους Ρώσους μεταξύ 2,50 και 2,88. Ομως στις δύο τσέχικες εταιρίες που είδα να βγάζουν αποδόσεις, τα «πράγματα» διαφέρουν. Η μεν «Tipsport» έβγαλε το ματς ισομοιρασμένο (2,50 η Σπάρτα, 2,50 η ΤΣΣΚΑ), η δε «Fortuna» έδωσε φαβορί τους Ρώσους (2,75 η Σπάρτα, 2,35 η ΤΣΣΚΑ). Πέρα όμως από το οκονομικό κίνητρο που ισχύει και για τις 48 ομάδες του Europa Ligue (για άλλες περισσότερο και για άλλες λιγότερο), υπάρχει και ένα επιπλέον κίνητρο... δόξας για δύο ομάδες, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Ζενίτ οι οποίες έχουν την δυνατότητα να ξεπεράσουν τη βαθμολογική συγκομιδή της Ρεάλ Μαδρίτης και να κατακτήσουν τον άτυπο τίτλο της καλύτερης ομάδας των ομίλων στις διοργανώσεις της UEFA (κάτι στο οποίο δίνει σημασία και το προβάλλει και η ίδια η UEFA). Αν «ψηθήκατε» μπορείτε να ποντάρετε στο διπλό της ΤΣΣΚΑ...

Πάμε και στη σημερινή «ρισκαδόρικη» πρόταση με 3/4:
Karpaty - PSG 1 (3,25)
Sevilla - Dortmund 2 (2,40)
Club Brugge - Villarreal 2 (1,70)
Sparta Prague - CSKA Moscow 2 (2,45)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket