Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

«Πρόκριση» για Parma και Dortmund

Καλησπέρα στην παρέα.

Για τη φάση των «16» του Κόπα Ιτάλια, η Πάρμα υποδέχεται απόψε τη Φιορεντίνα. Ο αγώνας είναι νοκ-άουτ, σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στους «8» τη νικήτρια του ζευγαριού, Παλέρμο-Κιέβο. Ο αγώνας για το κύπελλο έρχεται σε μια δύσκολη χρονικά στιγμή για την Πάρμα, καθώς την Κυριακή ακολουθεί η αναμέτρηση «έξι βαθμών» με τη Μπολόνια. Ο Κρέσπο μάλλον θα μείνει στον πάγκο, τη θέση του θα πάρει ο Μποζίνοφ.
Η Φιορεντίνα εκτός έδρας είναι ανύπαρκτη φέτος (0-3-5), το τελευταίο της διπλό ήταν πέρυσι το Μάρτιο στη Νάπολι. Παραμένουν εκτός, συνολικά εννιά παίκτες μεταξύ αυτών και οι Φρέι, Μούτου, ο εξτρέμ Βάργκας, ο φορ Τζιλαρντίνο και ο μεσοεπιθετικός Γιόβετιτς. Για τη Φιορεντίνα είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, καθώς η αναμέτρησή της με την Ίντερ, έχει αναβληθεί λόγω της συμμετοχής των «νερατζούρι» στο Μουντιάλ Συλλόγων. Η εκτός έδρας ανυπαρξία της Φιορεντίνα και οι πολλές απουσίες της, καθιστούν φαβορί την Πάρμα.
Για την Ligue 2, το Εβιάν-Λαβάλ είχε αναβληθεί την προπερασμένη Παρασκευή λόγω χιονιού, αλλά σήμερα θα γίνει κανονικά. Η νεοφώτιστη Εβιάν κάνει εξαιρετική πορεία φέτος και βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αγνοώντας την ήττα στα 11 τελευταία παιχνίδια της, ενώ αν κερδίσει και σήμερα, θα ανέβει στην 2η θέση της Ligue 2.
Η Λαβάλ εδώ και 3 εβδομάδες κάνει μόνο προπονήσεις, αφού ο χιονιάς έχει αναβάλλει τα δυο τελευταία της παιχνίδια. Μακριά απ' το γήπεδό της έχει σκοράρει μόλις 2 φορές, αγνοώντας το διπλό φέτος. Ξεκάθαρο φαβορί οι ατσίδες με τα... ροζ, ομάδα που πάει για άνοδο σε αντίθεση με τη Λαβάλ που βολοδέρνει στη μέση της βαθμολογίας. Η αγωνιστική απραξία των φιλοξενούμενων, μάλλον ενισχύει τον άσο.
Τέλος, πόνταρα από σήμερα και στο διπλό της Ντόρτμουντ. Μετά την ήττα και από την Αλμερία η Σεβίλλη βρίκεται σε τραγική κατάσταση. Η Ντόρτμουντ προκαλεί τον φόβο και τον τρόμο και είναι ασταμάτητη στη Γερμανία πηγαίνοντας ολοταχώς προς τον τίτλο. Δεν έχει όμως σε δεύτερη μοίρα το Europa Ligue. Θέλει την πρόκριση και θα την πάρει μόνο αν «περάσει» από την Ανδαλουσία.

Πρόταση:
Parma-Fiorentina 1 (2,20)
Evian-Laval 1 (1,70)
Sevilla-Borussia Dortmund 2 (2,40)

Kαλό βράδυ.
Υ.Γ. Η Parma μέσα σε 4 λεπτά πήρε την πρόκριση με ανατροπή στην παράταση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket