Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

«Ταύρος» ο Αρης...

Καλησπέρα στην παρέα του Dacotieris Bet.
Η σπουδαία και συνάμα ιστορική νίκη του Άρη στο «Vicente Calderon» κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, για τον δεύτερο όμιλο του Europa League, προκάλεσε αίσθηση στην Ισπανία και ανάγκασε τόσο την Marca, όσο και την As, να αναφερθούν στους «κίτρινους». Η As στο σχετικό άρθρο της κάνει λόγο για «ελληνική τραγωδία», ενώ η Marca έχει ως τίτλο ότι «η Ατλέτικο βρίσκεται με ενάμισι πόδι εκτός Ευρώπης» και τονίζει ότι οι «Rojiblancos» «άφησαν ζωντανή την ελληνική ομάδα όταν είχαν τις ευκαιρίες για να εξασφαλίσουν τη νίκη, με συνέπεια στο τέλος να το πληρώσουν ακριβά». Η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία ισπανική εφημερίδα ισχυρίζεται επίσης ότι«στο α’ ημίχρονο δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ της Ατλέτικο σε χέρι που έγινε στην περιοχή του Άρη», αλλά σπεύδει να συμπληρώσει πως «ακόμα κι αν κάποιος κρυφτεί πίσω από αυτή τη δικαιολογία, είναι γεγονός ότι η ομάδα δεν στάθηκε στο ύψος της ως κάτοχος του τροπαίου».

Ο Αρης «έγραψε» ακόμη μια χρυσή σελίδα, στην ιστορία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σε ένα παιχνίδι το οποίο πέραν όλων των άλλων συνδυάστηκε και με την αγωνιστική «ανάσταση» του Σέρχιο Κόκε, εμφανίστηκε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο... «Σαλονικιός και μάγκας», κι έτσι έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κερδίζει στην Ισπανία και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από το να αποκλείσει από τη συνέχεια του θεσμού την κάτοχο του τροπαίου, Ατλέτικο Μαδρίτης. Για μένα, είναι η μεγαλύτερη νίκη ελληνικού συλλόγου σε οποιοδήποτε Κύπελλο Ευρώπης, συγκρινόμενη μόνο με το εξωπραγματικό 1-0 του Παναθηναϊκού επί του εκπληκτικού Αγιαξ του Φαν Χάαλ, με το γκολ του Βαζέχα το 1996.
«Μαγική» ήταν και η βραδιά της ΑΕΚ. Η «Ενωση», έχοντας και το δωράκι της Ζενίτ, κρατά και αυτή την τύχη στα χέρια της στο φινάλε των ομίλων. Μένει αήττητη και πανηγυρίζει, μια ιστορική πρόκριση.

Πάμε στα σημερινά παιχνίδια:
Σε αντίθεση με την Ελλάδα, στο Europa League ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στον όμιλο και ελπίζει βάσιμα στην πρόκριση. Ο «δικέφαλος» θα παίξει την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική στο Ζάγκρεμπ, εκτός και εάν νικήσει την Κλαμπ Μπριζ και βγάλει διπλό η Ντιναμό στο Μαδριγάλ. Σε αυτή την περίπτωση ΠΑΟΚ και Ντιναμό προκρίνονται από σήμερα. Χωρίς πολλά λόγια ο ΠΑΟΚ εφόσον νίκησε Ντιναμό και Βιγιαρεάλ στην Τούμπα, οφείλει να κερδίσει και την χειρότερη ομάδα του ομίλου. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, οι αριθμοί «βγάζουν» μεγάλο under. Η Βιγιαρεάλ έχει δεχτεί 3 γκολ σε 10 εντός ματς φέτος σε Ισπανία και Ευρώπη. Η Ντιναμό με προπονητή του Χαλίλχοτζιτς δέχεται κατά μέσο όρο 1 γκολ κάθε 5,5 ματς.
Η Λίβερπουλ στο Europa League παραμένει αήττητη, έχοντας παίξει εννιά παιχνίδια. Και σήμερα θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες, καθώς οι μόνοι παίκτες που θα παίξουν και ήταν στη βασική ενδεκάδα με την Τότεναμ είναι ο γκολκίπερ Ρέινα και ο μέσος Λούκας. Η Στεάουα (ευτυχώς, χωρίς τον τιμωρημένο Καπετάνο), έχει μεγάλη ευκαιρία να κάνει καθοριστικό βήμα για την πρόκριση, αντιμετωπίζοντας τα «δεύτερα» της Λίβερπουλ. Με τόσους αναπληρωματικούς δεν έχουν παίξει ξανά οι «κόκκινοι» και ίσως το πληρώσουν. Αξίζει κάποιος να ρισκάρει στον άσο.
Στη Βιέννη χιονίζει συνεχόμενα για τρεις μέρες. Η Ραπίντ έχει ψυχολογία από τη νίκη στο ντέρμπι της πόλης, αλλά ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης. Η Πόρτο είναι ασταμάτητη και αήττητη στα τελευταία 31 επίσημα παιχνίδια της (από τις 21 Μαρτίου). Κόντρα σε αυστριακές ομάδες έχει 3/3 νίκες, με τέρματα 6-0. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας και μόνο οι κακές καιρικές συνθήκες είναι αποτρεπτικές για το διπλό.
Στο άλλο παιχνίδι του 12ου ομίλου, η Μπεσίκτας ταξίδεψε με «φόρα» και αυξημένη ψυχολογία από το διπλό στο «Αλί Σαμί Γεν», στη Σόφια, για να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ. Σίγουρα, η Μπεσίκτας είναι καλύτερη ομάδα αλλά υπάρχει περίπτωση να «συμβιβαστεί» και με την ισοπαλία. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι από τα οκτώ παιχνίδια του ομίλου, μόνο ένα έληξε ισόπαλο (Πόρτο-Μπεσίκτας 1-1). Στα υπόλοιπα είχαμε 2 άσους και 5 διπλά!
Η Μπάτε είναι σε περίοδο διακοπών αφού κατέκτησε πάλι το πρωτάθλημα Λευκορωσίας, και η Ντιναμό θέλει να φύγει πιο νωρίς για διακοπές (έχει μόνο τις υποχρεώσεις της για το Europa League, αφού το πρωτάθλημά της διακόπηκε μέχρι τον Μάρτιο), κάτι που μπορεί να πετύχει μόνο με νίκη. Είναι και πιο έμπειρη ομάδα, οπότε αξίζει το ρίσκο στο διπλό.

Πρόταση:
Steaua-Liverpool 1 (2.75)
Bate-Dinamo Kiev 2 (2.20)
CSKA Sofia-Besiktas 2 (2.05)

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket