Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ανώμαλη προσγείωση

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους.

Το πρώην κύπελλο Uefa, παλαιότερα «όαση» των παικτών του στοιχήματος με πολλές και σημαντικές απώλειες των μπουκ, έχει εξελιχθεί και αυτό με την μορφή των group σε παγίδα.
«Αλλαγές», «αδιάφορη», είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που ακούμε για τη Zenit, πριν από το σημερινό παιχνίδι με την Anderlecht. Αλλά όταν η αλλαγή του Kerzhakov, είναι ο αξίας 20 εκατομμυρίων, πρώτος σκόρερ πέρυσι της Rubin Κazan, Bukharov, καταλαβαίνετε το πόσο σχετικό είναι αυτό, όταν μιλάμε για τη Zenit. Το ρόστερ είναι τεράστιο και οι αναπληρωματικοί έχουν μακράν μεγαλύτερο κίνητρο για αυτά τα ματς, σε σχέση με τους βασικούς. Αυτό ακριβώς αποδείχθηκε και στην Κροατία, όπου πήγε δίχως μία ντουζίνα παίκτες και το σκορ στο 50' ήταν 0-3. Επιπλέον, οι θερμοκρασίες στο -20 είναι υπέρ των Ρώσων, που στις ίδιες συνθήκες έπαιξαν και την Κυριακή. Αυτό το ρόστερ δίνεται 1.80 στον ΟΠΑΠ για τη νίκη κόντρα στην Anderlecht και θα το τιμήσουμε.
Μπορεί η Sporting να κυνηγά την 100η νίκη της στην Ευρώπη, ωστόσο αυτό που μετράει πάνω απ' όλα είναι η πρόκριση και η πρωτιά στον όμιλο, κάτι που εξασφαλίζεται και με ισοπαλία σήμερα. Η Lille δυσκολεύεται εκτός έδρας, άλλωστε έχει να βγάλει διπλό στην Ευρώπη εδώ και 14 μήνες, από την 1η Οκτώβρη του 2009, όταν είχε κερδίσει στην Πράγα τη Σλάβια 1-5, και από την στιγμή που θα παραταχθεί με απουσίες στην επίθεση απόψε, δεν θα «χαλαστεί» αν πάρει έναν βαθμό. Βολική ισοπαλία υπό προϋποθέσεις, θα ρισκάρω στο «Χ» που πληρώνει καλά.
Πρόταση:
Zenit-Anderlecht 1 (1.80)
Gent-Levski 1 (1.65)
Marseille-Rennes 1 (1.60)

Με ρίσκο 2/3:
Odense-Getafe 2 (2.15)
Sporting-Lille Χ (3.20)
Sampdoria-PSV Eidhoven 1 (2.15)
Υ.Γ. Στη φωτογραφία βλέπουμε την προχθεσινή «προσγείωση» της Ρεάλ στο «Καμπ Νόου».

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket