Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

«Ενας» δεν υπάρχει;

Καλησπέρα στην παρέα του Dacotieris Bet.
Αγαπητοί φίλες και φίλοι, καμαρώστε χθεσινό σχόλιο γνωστού και έμπειρου δημοσιογράφου, στην «Goalnews».
«Και για ποιο λόγο θα πρέπει εγώ να έχω σώνει και καλά άποψη για το αν η μπάλα ήταν κόρνερ ή άουτ στη φάση που προηγήθηκε του γκολ του Πάντελιτς; Ας τα βρούνε μεταξύ τους ο Γιάχος, ο βοηθός του κι ο παρατηρητής διαιτησίας. Από τη στιγμή, πάντως, που ο βοηθός δείχνει άουτ κι ο διαιτητής κόρνερ, η φάση είναι αμφισβητούμενη. Κι ο καθένας διαλέγει και παίρνει. Αν είσαι Ολυμπιακός, είναι κόρνερ και το γκολ έγκυρο.
Αν είσαι Εργοτέλης ή αντιολυμπιακός, είναι άουτ και το γκολ είναι άκυρο. Πόση αντικειμενικότητα υπάρχει στο ποδόσφαιρο φάνηκε στις διαμαρτυρίες του Βαλβέρδε για την πεντάλεπτη καθυστέρηση. Με τον Ισπανό να υποστηρίζει ότι δύο λεπτά ήταν αρκετά. Οταν ένα λεπτό έφαγε αμέσως μετά τη σέντρα ο Δασκαλάκης για να βγάλει τα γάντια του, να δέσει τα κορδόνια του και να τα ξαναβάλει. Κι άλλο ένα λεπτό ο Καραγεωργίου στο τάιμ άουτ που πήρε νταηλίκι μετά το 1-0. Ενδεχόμενα στην Ισπανία να έχουν άλλους κανονισμούς.
Η καθυστέρηση για την οποία είναι υπαίτιος ο αντίπαλος να μη μετράει. Ο,τι γράφει όμως δεν ξεγράφει και, όπως λένε και οι σπίκερ, όλα τα άλλα είναι ιστορία. Η είδηση του ματς μετά το διπλό του Ολυμπιακού και το +3 πλέον από τον Παναθηναϊκό είναι ότι έπαιξαν μαζί Μιραλάς - Πάντελιτς. Χωρίς αυτό να εμποδίσει τον Ρόμενταλ να είναι ο κορυφαίος. Ο Σέρβος ήταν μέσα στις φάσεις, είχε την κεφαλιά που του έβγαλε ο Δασκαλάκης, σκόραρε στο 1-0 και τη δουλειά του την έκανε».
Αφού λοιπόν διαβάσαμε και την τελευταία εκδοχή-απάντηση στην κλασική ερώτηση: πετάει ο γάιδαρος; όλοι είναι βέβαιοι ότι τα ίδια θα συνεχιστούν και φέτος στο πρωτάθλημα. Ολοι γνωρίζουν τι συμβαίνει και τι γίνεται, αλλά κανείς δεν παίρνει θέση. Ο Καραγεωργίου είναι σίγουρο ότι «το σκέφτηκε», αλλά δεν «το τόλμησε», το πρώτο βήμα όμως έγινε. Ενας «μάγκας» θα βρεθεί, δεν μπορεί, αλλιώς δεν αλλάζει το πράγμα. Παίρνεις την ομάδα και αποχωρείς από το γήπεδο. Όποιο κι αν είναι το κόστος, όσο ακραίο κι αν ακούγεται. Αυτό πρέπει να γίνει. Διότι όσο οι ομάδες ψευτοαντιδρούν με ανακοινώσεις διαμαρτυρίας δεν αλλάζει τίποτα. Βλέπετε εσείς να αλλάζει κάτι εκτός από τους...επόπτες; Από το «πράσινο παρακράτος» της δεύτερης αγωνιστικής, αισίως φθάσαμε στο «κόκκινο κράτος δικαίου» της ενδέκατης. Είναι σίγουρο ότι σε κάποια από τα γήπεδα, οι διαιτητές αν είχαν την δυντότητα θα πήγαιναν με θαλάσσια ταξί, όπως υπόσχεται το Κατάρ στον φίλαθλο κόσμο, για τη διοργάνωση του Μουντιάλ του 2022!!!

1 σχόλιο:

Dacotieris είπε...

Τι θα καταφερει, οποιος παρει την ομαδα μεσα απο το γηπεδο; Τι ειχαμε τι χασαμε!!! Δεν ενδειαφερει κανενα. Στην αρχη θα πεσουν ολοι απο τα συννεφα και μετα θα συνεχισουν τον δρομο τους.

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket