Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Στο «show» της Τζούλιας!

Η Λάρισα και ο κόσμος της αποχαιρέτησε το «Αλκαζάρ» με κατεβασμένα κεφάλια ενώ υπάρχει ο κίνδυνος και η επόμενη φιέστα για την είσοδό της στο νέο γήπεδο να στεφθεί κι αυτή με αποτυχία, γιατί αντίπαλος της θα είναι ο ΠΑΟΚ. Δύσκολοι καιροί για χορούς και πανηγύρια αν και αξίζουν συγχαρητήρια στους Θεσσαλούς και φυσικά στον Κώστα Πηλαδάκη, που έκανε το όνειρο ζωής για πολλές ομάδες, πραγματικότητα στην δική του ομάδα. Η παρέα του Dacotieris Bet, προτείνει στον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ να «αντιγράψει» την διοίκηση της Σαν Πάουλι. Στις σουίτες δηλαδή του AEL FC Arena να πραγματοποιείται στριπτίζ το οποίο να γίνεται πιο αισθησιακό από τις αιθέριες υπάρξεις ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. ΑΕΛάρα βάλε ένα γκολ να γίνει...
Επιπλέον, θα «απαλλαχθεί» και το «Veteran Αthletic & Οld Coat Sport Center of Athens», δηλαδή ο Παναθηναϊκός από τον Γκοβού, ο οποίος το περασμένο Σάββατο πήγε στο σόου της Τζούλιας!

Στοιχηματικά, χωρίς πολλά-πολλά λόγια πάμε για την ανάκαμψη αυτό το τριήμερο. Βέβαια, οι τακτικοί αναγνώστες της στήλης θα έχετε προσέξει πως οι επιλογές έχουν αυξημένο δείκτη δυσκολίας και είναι στατιστικά πιο πιθανή η αποτυχία από την «καλοπληρωμένη» όταν έρχεται επιτυχία. Αυτό που μετρά όμως είναι μεσοπρόθεσμα να βγαίνετε κερδισμένοι από ό,τι διαβάζετε εδώ και στη στήλη του Dacotieri, κάτι που φυσικά ο καθένας γνωρίζει ξεχωριστά για τον εαυτό του.

Βροχές στην Ελλάδα, χιόνια και κρύο στη Γαλλία, αλλά τα σημερινά ματς της Ligue 2 θα γίνουν κανονικά, αφού τα περισσότερα γήπεδα σκεπάστηκαν με προστατευτικό κάλυμμα. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, αλλά υπάρχουν, κατά τη γνώμη μου 2 επιλογές.
Για τη φετινή Μετς τα 'χω πει πολλές φορές. Το ότι δεν κατάφερε να σκοράρει στο κύπελλο σε 120 λεπτά αγώνα με αντίπαλο ερασιτεχνική ομάδα δεν είναι τυχαίο, αφού έχει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Αντιθέτως, η Σεντάν σκοράρει κατά βούληση, κυρίως εντός έδρας βέβαια, και σήμερα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή, έστω και για 3 μέρες μέχρι το βράδυ της Δευτέρας όταν θα παίξει η Τουρ.
Κρατάω και τον άσο της Ναντ η οποία Βρίσκεται σταθερά σε ανοδική πορεία κι αν θέλει να διεκδικήσει την άνοδο φέτος, τέτοια εντός έδρας παιχνίδια με αντιπάλους σαν την Κλερμόν, πρέπει να τα παίρνει.
Η Μάιντζ έδειξε χαρακτήρα την προηγούμενη αγωνιστική, αποδεικνύοντας πως δεν είναι «φούσκα». Η Νυρεμβέργη δέχτηκε δεύτερη συνεχόμενη τριάρα, αυτή τη φορά από την Καιζερσλάουτερν (1-3), πληρώνοντας τραγικά αμυντικά λάθη. Αυτά δεν ήρθαν τυχαία καθώς έλειπαν οι τρεις από τους τέσσερις βασικούς της οπισθοφυλακής, οι οποίοι απουσιάζουν και σήμερα. Με τις αμυντικές απουσίες της Νυρεμβέργης, ο άσος είναι πιθανός.
Για το Χιμνάσια Λα Πλάτα-Γοδόι Κρουζ, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι οι φιλοξενούμενοι είναι από τις καλύτερες εκτός έδρας ομάδες και με νίκη σήμερα τελειώνουν οριστικά την υπόθεση Libertadores, 3 αγωνιστικές πριν το τέλος, θεωρώ ότι αξίζει ένα ποντάρισμα στην καλύτερη ομάδα.
Γκολ και θέαμα στο ντέρμπι Γκένκ-Γάνδη, διπλό ρίσκου στην Πονφεράνδα, για την πολύ καλή φέτος, Θέλτα, άσος η Αταλάντα στο χιονισμένο Μπέργκαμο επί της Λιβόρνο.

Πρόταση:
Μετς-Σεντάν 2 (2,45)
Μάιντζ-Νυρεμβέργη 1 (1,80)
Αταλάντα-Λιβόρνο 1 (1,75)

Καλό βράδυ σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket