Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ενα βαθμό θέλει η Ρεάλ

Φίλες και φίλοι του Dacotieris Bet,
καλησπέρα σας.
Ευρωπαϊκή βραδιά σήμερα με τα παιχνίδια της πέμπτης αγωνιστικής, της φάσης των ομίλων του CHL, να έχουν την «τιμητική» τους.
Πάμε απευθείας στο «ζουμί», κρατώντας τα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν σήμερα.
Στο Μπράγκα-Αρσεναλ ο προπονητής των γηπεδούχων δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, ωστόσο η ομάδα του από το ξεκίνημα της σεζόν έχει μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα. Σε 20 ματς έχει κρατήσει μόλις 6 φορές το μηδέν στην άμυνα και δέχεται κατά μέσο όρο 1,5 γκολ ανά παιχνίδι. Η Άρσεναλ η οποία δεν έχει νικήσει ποτέ στην Πορτογαλία, σε τέσσερις επισκέψεις γνώρισε δύο ήττες και δύο φορές «έφερε» ισοπαλία, έχει πρόβλημα στην άμυνα, στα εκτός έδρας ματς του CHL, καθώς δεν έχει κρατήσει το μηδέν στα τελευταία 14 παιχνίδια. Σήμερα της αρκεί ένας βαθμός για να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του CHL. Ο Βενγκέρ άφησε στο Λονδίνο 2-3 βασικούς. Η κακή άμυνα της Μπράγκα και το σερί της Άρσεναλ να δέχεται γκολ εκτός έδρας στο CHL, μας οδηγεί στο πιθανό goal/goal.
Ενα βαθμό θέλει η Ρεάλ στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια του 7ου ομίλου για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Με τον πόντο ο «Αίαντας» μένει «ζωντανός» και θα πηγαίνει για διπλό στο Μιλάνο την τελευταία αγωνιστική. Ο Μουρίνιο θα πάει στο Αμστερνταμ για να μην χάσει από τον Αγιαξ. Είναι θέμα εγωισμού και...ντέρμπι της Δευτέρας με την «Μπάρτσα». Πιθανή και ψιλοβολική ισοπαλία με γκολ, αλλά με τον «special one» δεν βγάζεις άκρη...
Αντίθετα θα ρισκάρω στο διπλό της Μίλαν. Η Οσέρ είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις και το περασμένο Σάββατο, πήρε ισοπαλία από τη Σεντ Ετιέν (1-1), εκτός έδρας. Η γαλλική ομάδα για να έχει ελπίδες πρόκρισης, θέλει τη νίκη απόψε. Με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς σε φόρμα, η Μίλαν οδεύει προς την κατάκτηση του «σκουντέτο». Οι «ροσονέρι» έχουν 8 νίκες στα 9 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά στην Ευρώπη η πορεία τους δεν είναι ανάλογη, οπότε το αποψινό παιχνίδι είναι καθοριστικό για το μέλλον τους. Είναι στα «φόρτε» της η Μίλαν και θέλει απόψε μόνο τη νίκη. Για μια ομάδα με μικρό ρόστερ όπως η Οσέρ, θεωρώ ότι είναι υπερβολικό το αήττητο σερί 8 αγώνων. Διπλό λοιπόν...

Στις δύο μικρές επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική απόψε το βράδυ, καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στις υποχρεώσεις του κυπέλλου Αγγλίας.
Στη League 1 το προφανές σημείο, κατά τη γνώμη μου, είναι ο άσος της Τσάρλτον. Οι Λονδρέζοι έχοντας πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα και εφτά στα οκτώ τελευταία παιχνίδια που είναι αήττητοι για όλες τις διοργανώσεις, είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Η Μπρίστολ Ρόβερς δεν έχει νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και στους εφτά πιο πρόσφατους αγώνες της κέρδισε μόνο για το J. P. Trophy, μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Επιπλέον η Τσάρλτον έχει εντυπωσιακή παράδοση κόντρα στη Μπρίστολ Ρόβερς, από την οποία έχασε τελευταία φορά εντός έδρας το 1958, έχοντας από τότε σε 15 αναμετρήσεις 11 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες!!!
Πιθανό over και goal/goal είναι το Πλίμουθ – Ντάγκεναμ. Οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται γκολ εύκολα, με τη Πλίμουθ να έχει έξι σερί over εντός και τη Ντάγκεναμ τέσσερα σερί over εκτός. Πιθανό over και το Νοτς Κάουντι-Σουίντον.
Στη League 2 υπάρχει επίσης ένα προφανές σημείο, ο άσος της πρωτοπόρου Τσέστερφιλντ που υποδέχεται στην δυνατή της έδρα την ντεφορμέ Οξφορντ, η οποία έχει πέντε σερί ήττες. Ενα σημείο με μεγαλύτερο ρίσκο είναι το διπλό της Πορτ Βέιλ. Η Πορτ Βέιλ έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και είναι αήττητη στα εννιά τελευταία της παιχνίδια. Βέβαια το θέμα είναι να κερδίζει κιόλας, αφού έχει έξι ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα.

1η πρόταση:
Μπράγκα-Αρσεναλ goal/goal (1,60)
Οσέρ-Μίλαν 2 (2,05)

2η πρόταση:
Νοτς Κάουντι-Σουίντον over (1,72)
Τσάρλτον-Μπρίστολ Ρόβερς 1 (1,60)
Τσέστερφιλντ-Οξφορντ 1 (1,60)

Υ.Γ. Δημήτρης Τζιώτζιος, λέγεται ο κύριος που ήταν υπεύθυνος για την επιλογή των όσων έρχονταν στους τηλεοπτικούς δέκτες μας, σε ότι αφορά την προχθεσινή τηλεοπτική μετάδοση της ΝΕΤ. Ο «σκηνοθέτης» κύριος Τζιώτζιος, είναι «παιδί» του Κώστα Βερνίκου (γνωστός και ως κολοθόθ τηθ Ρόδου), πρώην δημοσιογράφου της ΕΡΤ, κουμπάρου της κυρίας Ελένης Κόκκαλη, και νυν διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Δεμένη» απ΄ όλες τις πλευρές λοιπόν η «δουλειά». Απ' όπου και να τους «πιάσεις» θα λερωθείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket