Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Τρόμαξε στην ιδέα ότι μπορεί να κερδίσει!

Καλή εβδομάδα σε όλους.

Κρίμα. Πολύ κρίμα. Ο Ηρακλής είχε όρεξη για…δώρα και χάρισε μια δική του μεγάλη νίκη στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Έπαιξε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίωρο, έκανε τον κόσμο να αποδοκιμάζει άγρια τους παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά κατόρθωσε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να φάει δύο γκολ από το πουθενά και να πάει αυτός με κακή ψυχολογία στα αποδυτήρια. Ο Ηρακλής είχε μια εξαιρετική αμυντική λειτουργία στην φετινή σεζόν και κατάφερε να δεχτεί τέσσερα τέρματα από τον Παναθηναϊκό. Όσα λάθη δεν έκανε σε δέκα αγωνιστικές, τα έκανε σε έναν αγώνα!
Είναι πολλοί αυτοί που αναλύουν το τι έχει κάνει ο Ηρακλής μέχρι τώρα. Αν η απάντηση που θα δώσει η ομάδα είναι «τίποτα», θα είναι ό,τι καλύτερο. Διότι το «τίποτα» θα δηλώσει απουσία εφησυχασμού. Ο Ηρακλής έχει πολλή δουλειά ακόμη να κάνει. Αυτό είναι που χρειάζεται η ομάδα. Να υπάρχει διαρκής εγρήγορση διότι ο σεβασμός που προκαλείς στον αντίπαλο χτίζεται σε κάθε μονομαχία με τον αντίπαλο παίκτη, σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας, σε κάθε λεπτό, σε κάθε ημίχρονο, σε κάθε παιχνίδι. Η πορεία πρέπει να είναι προς τα εκεί. Ο Ουζουνίδης κάνει λάθη, αλλά δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και αυτό αρχίζει ήδη να φαίνεται με την συνεχή βελτίωση σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και τακτικής.
Στο Ολυμπιακό Στάδιο έδειξε ότι σε καμία περίπτωση δεν παίζει κλειστά για να κλέβει αποτελέσματα. Ζήτησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο την νίκη, προηγήθηκε με 2-0 αλλά έχασε! Η επιστροφή στην Θεσσαλονίκη άφησε πικρία και είναι σημαντικό να φεύγεις από την Αθήνα χάνοντας από τον Παναθηναϊκό, αλλά να τα έχεις με τον εαυτό σου γιατί δεν κέρδισες. Αυτό είναι και το μοναδικό κέρδος από το «στραπάτσο» του αγώνα του περασμένου Σαββάτου.

Με...Παμπορίδηδες, Βοσκάκηδες, Σπάθες και λοιπούς κομπλεξικούς δεν ασχολούμαι εδώ και καιρό. Να αναλύουμε μία-μία τις φάσεις των οργίων που έκανε ο Παμπορίδης ή γιατί ο Ζιλμπέρτο Σίλβα τελείωσε το παιχνίδι χωρίς ούτε μία κίτρινη κάρτα παρά τα επανειλημμένα σκληρά μαρκαρίσματα που έκανε στον Γκαρσία ή στον Σολτάνι δεν ωφελεί...Όλα είναι θέμα συστήματος και ο τρόπος που αυτό λειτουργεί στην Ελλάδα. Ο καλός διαιτητής επιβάλλεται με την προσωπικότητά του και με την σκέψη του και όχι με ενέργειες εκδικητικές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket