Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Seville vs Fiorentina preview and tips

«Πρέπει να δώσουμε προσοχή στο Mario Gomez, Mohamed Salah, Borja Valero και στον Marcos Alonso όταν βγαίνει στην επίθεση. Η Fiorentina κάνει καλή χρονιά και οι δύο ομάδες μοιάζουν μεταξύ τους. Και οι δύο έχουν κερδίσει το τρόπαιο και φέτος η Fiorentina έχει αποκλείσει Tottenham, Roma και Dynamo Kyiv» Τάδε έφη Unai Emery.

«Είμαστε ευχαριστημένοι που είμαστε στους ημιτελικούς και έχουμε πιθανότητα να βρεθούμε στο τελικό.Δεν υπάρχει ένας κατάλληλος τρόπος αντιμετώπισης της Seville δεδομένου ότι είναι μια πλήρης ομάδα. Ξέρουν πώς να αμυνθούν, να επιτεθούν και να αντεπιτεθούν». Ελπίζω ότι η ατμόσφαιρα του γηπέδου θα δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες μου.» Τάδε έφη Vincenzo Montella. 

Εξαιρετικοί προπονητές με επιθετική φιλοσοφία και ελευθέρια μέσα στις γραμμές με τον Montella να ποντάρει και στο φιλότιμο των παικτών του.

Εξαιρετικός ημιτελικός που θα έχει τέρματα και από τις δύο ομάδες. Μοναδική πρόσφατη απώλεια για την Fiorentina o πρώτος της σκόρερ Khouma Babacar,ενώ η Seville είναι πλήρης. Πρώτη μας επιλογή το goal/goal και μετά ακολουθεί η νίκη της Seville. Let's bet...

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ
  • Seville - Fiorentina -g/g- (1.80) επί 1000 μον

H φήμη ότι το πεσμένο ζάχαρο του Boateng είναι υπεύθυνο για το ξάπλωμα του στο χορτάρι στο δεύτερο γκολ της Barcelona δεν επιβεβαιώνονται. Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων την άλλη εβδομάδα!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket