Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Napoli for clean victory

«Αυτό το παιχνίδι είναι το πρώτο βήμα προς τον τελικό. Έχουν περάσει 26 χρόνια από τον τελευταίο ευρωπαϊκό μας τελικό. Είναι ιστορική στιγμή για την πόλη και την ομάδα. Η Dnipro έχει χάσει μόνο δύο φορές σε 17 παιχνίδια φέτος. Παίζουν σκληρά και έχουν ένα πραγματικά καλό προπονητή. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, να παίξουμε με καρδιά, και επίσης να έχουμε πίστη απέναντι σε μια ομάδα που ξέρει ακριβός τι να κάνει για πάρει αποτέλεσμα.Η προτεραιότητα μας είναι να κερδίσουμε χωρίς όμως να βγούμε από το στόχο μας. Δεν θα βιαστούμε για το αποτέλεσμα». Τάδε έφη Rafael Benítez.

«Έχω παρακολούθηση τη Napoli και ξέρω τη δυνατότητα της ομάδας τους. Έχουν καλούς παίκτες όπως τον Jose Callejón, το Gonzalo Higuaín και τον Marek Hamšík.Θα είναι δύσκολο για εμάς. Η Dnipro έχει 40% πιθανότητα να πάει στον τελικό και η Napoli 60%. Δεν θα κάνουμε το suport group αλλά θα είμαστε μια ομάδα που θα παλέψει στο κέντρο και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι καιδεν πρέπει να είμαστε φοβισμένοι. Θα παίξουμε και θα δώσουμε όλα όσα μπορούμε.» Τάδε έφη Myron Markevych. 

Roman Zozulya είναι η απώλεια για τη Dinpro με τον Βραζιλιάνο Matheus να είναι αμφίβολος. Στη Napoli όλοι είναι έτοιμοι.

Η κατάκτηση του τροπαίου οδηγεί στο Champions League. Η Νapoli έχει αμυδρές ελπίδες να το πετύχει μέσω του πρωταθλήματος αλλά ρεαλιστικές έχει σε αυτή τη διοργάνωση. Η Dinpro καλά πέρασε, ο ημιτελικός είναι το ταβάνι της. Let's bet...

MONA AΠΟΔΕΚΤΑ
  • Napoli - Dinpro -no goal- (1.75) επί 1000 μον
 H φήμη ότι το πεσμένο ζάχαρο του Boateng είναι υπεύθυνο για το ξάπλωμα του στο χορτάρι στο δεύτερο γκολ της Barcelona δεν επιβεβαιώνονται. Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων την άλλη εβδομάδα!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket