Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Bravo Gefle!


Τετάρτη βράδυ στις 8.00 μμ αγωνιζόταν η Gefle με την Sundsvall. Η έδρα της Gefle ενός συλλόγου που ιδρύθηκε το 1882!!! ήταν από το 1923, το  γήπεδο Stromvallen. Ένα συμπαθητικό γήπεδο 6700 θεατών. Τον Απρίλιο του 2014 αυτή η ομάδα μιας πόλης 75000 χιλιάδων κάτοικων αποφάσισε να χτίσει ένα νέο γήπεδο. 

To Δεκέμβριο του 2014 μετά από ψηφοφορία των κατοίκων δόθηκε το όνομα στο νέο γήπεδο. Gavlevallen θα ονομάζεται η νέα έδρα της ομάδος. Χωρητικότητα 6500 θεατών με σκέπαστρο, θέρμανση για τους θεατές, πλαστικό τάπητα hi-teck, πάρκινγκ, πρόσβαση και μέσω ποδηλατοδρόμου και μέσα στο δάσος. Οι υπηρεσίες που παρέχει το γήπεδο σε θεατές και ποδοσφαιριστές εξαιρετικές. 
 
Κόστος κατασκευής 15 million euro!!! και παράδοση στις 20/5/2015!!! Ναι εκεί έγινε το παιχνίδι μεταξύ Gefle και Sundsvall. Κατάμεστο το γήπεδο, στήθηκε μια γιορτή αρκετές ώρες πριν την έναρξη και το τελικό αποτέλεσμα 3-1 ήταν πέρα για πέρα δίκαιο.



Και τώρα αρχίζουν τα κλάματα όταν λες γιατί αυτοί και όχι εμείς; Σύγκριση με την ποδοσφαιρική νοοτροπία της  Ελλάδας; Σύγκριση με την πολιτική νοοτροπία της Ελλάδας; Σύγκριση με την Ελληνική κουλτούρα της απαξίωσης και της βλαχομαγκιάς; Σε όλα υστερούμε. 

Στην Ελλάδα κάτι ανάλογο έγινε στη Λάρισα με τη κατασκευή ενός γηπέδου κόσμημα αλλά και με προίκα όλους τους παραπάνω λόγους που μας αναγκάζουν να σκύβουμε θλιμμένα το κεφάλι μας και να αναρωτιόμαστε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket