Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Τη νύφη πλήρωσε η Εθνική Ελλάδος!!!

Update
Έχουμε δει τα χειρότερα αλλά έχουμε δει και τα κάλλιστα. Μπορεί σαν λαός να είμαστε γκρινιάρηδες, ανικανοποίητοι και πάντα αδικημένοι αλλά μπορούμε να ξεχωρίσουμε σε βάθος χρόνου το καλό. 

Οι εποχές των προπονηταραδων τύπου Παπαποστολου-Πολυχρονιου κλπ άφησαν μαύρα σημάδια  σε όλους τους φίλαθλους. Το κλίμα άλλαξε ήρθαν σοβαροί άνθρωποι, στηρίχθηκαν και οδήγησαν την Εθνική ποδοσφαίρου στην κορυφή. 

Τα δυο τελευταία χρόνια είναι φανερό ότι το σύστημα και οι άνθρωποι που το στηρίζουν είναι σε διατεταγμένη αποστολή με σκοπό την πλήρη απαξίωσή  του σε ολόκληρο το φάσμα του ώστε να εκφυλιστεί τελείως χάνοντας το μοναδικό  διαμάντι του και να συνεχίσουν να διαφεντεύουν μόνοι τους τον ξεπεσμένο βασιλιά. 

Το μοναδικό κέρδος από τις ελεεινές ενέργειες του συστήματος που έθρεψε και καθοδήγησε τον υπάλληλο του  στην ολοκληρωτική καταστροφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ότι πλέον γνωρίζουμε!!!

Δεν είναι τυχαίο ότι όλα άρχισαν μετά τις αποκαλύψεις περί συμμορίας στο ποδόσφαιρο. 

Αναβλήθηκαν δυο αγωνιστικές χωρίς λόγο τη στιγμή που μια ομάδα αναγκαζόταν από το σύστημα να παίξει  (με μετάβαση σε Μόσχα και Κρήτη) Κυριακή - Τετάρτη - Σάββατο αντι για Σάββατο-Τετάρτη -Κυριακή!!! όπως ζητούσε. Ομάδα έπεσε κατηγορίες σε μια νύχτα  για ένα κωλόχαρτο και άλλες αγωνίζονται κανονικά χωρίς να χρειάζονται χαρτιά και άλλες τέτοιες βλακείες.  Σε παιχνίδι σφυρίζουν 29-2 φάουλ, πέντε ανύπαρκτα οφσάιντ, βγάζουν με το κιλό τις κίτρινες-κόκκινες και μιλούν για απλά λάθη εξαιτίας ενός καφέ που ισχυρίζονται οτι έπεσε δίπλα τους.  Δεν δίνουν κόκκινη κάρτα και πέναλτι σε παίκτη-νταή που μπλόκαρε τη μπάλα πάνω στη γραμμή σε τελικό ποδοσφαίρου!!! 

Όλα αυτά έπρεπε να υποβαθμιστούν έπρεπε να γίνουν αναξιόπιστα  ώστε να παύσουμε ασχολούμαστε μαζί τους. 

Τη νύφη πλήρωσε η φουκαριάρα Εθνική Ελλάδος που από καθαρή ατυχία δεν βρέθηκε στους οκτώ στο Brazil 14 πριν από μόλις τέσσερις μήνες!!!

Let's bet...


ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ
  • Azerbaijan - Norway -2- (1.80) (yes 0-1) επί 500 μον
  • Italia - Croatia -1- (2.20) (1-1) επί 500 μον
SYSTEM
  1. Belgium - Walles -g/g- (2.15) (0-0)
  2. Israel - Bosnia -g/g- (1.90) (3-0)
  3. Czech - Iceland -g/g- (2.00) (yes 2-1)
Ζητάμε 2/3 (στήλες 4) 150 μον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket