Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Κοίταξε να δεις κάτι «προβλήματα» που έχουν κάποιοι

Οι «επιστήμονες» έγραφαν πάλι, ότι είναι κάποιες ομάδες (της Super League) που φαίνεται να έχουν προβλήματα με την... αδειοδότηση. Δηλαδή για να μην τρελαθούμε, το «πρόβλημα» ποιο είναι; Ας μην χρησιμοποιούνε καλύτερα τη λέξη «πρόβλημα». Τί «πρόβλημα» έχει μια ομάδα που δεν έχει αδειοδότηση; Μετά τις αποφάσεις που πέρυσι και φέτος πάρθηκαν για αλλαγή της... ποινής για τη μη αδειοδότηση, είναι «πρόβλημα» που κάνει όσες μεταγραφές Ελλήνων κάτω των 24 ετών θέλει; Είναι «πρόβλημα» που μπορεί να κάνει τρεις μεταγραφές (αριθμό... «περιορισμένο» δηλαδή) άνω των 24 ετών; Είναι «πρόβλημα» που μπορεί να κάνει και τέσσερις επεκτάσεις συμβολαίων μέσα στη σεζόν; Αυτά τα παραπάνω είναι οι «ποινές» (τους), αυτές είναι οι «τιμωρίες» (τους) αν δεν πάρεις αδειοδότηση. Αυτά είναι τα «προβλήματά» (τους).
Με απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, λοπόν, χορηγείται πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, υπό προϋποθέσεις βέβαια, στον Παναθηναϊκό (ήθελε να παίξει και στην Ευρώπη, τρομάρα του), τον ΟΦΗ και την Καλλονή, ενώ δεν χορήγησε στον Πανιώνιο. Πραγματικά, δεν καταλαβαίνουν κάποιοι μαλάκες, ότι δεν μπορούν να κρυφτούν (πια) πίσω από το δάχτυλό τους, πίσω από παραγράφους, άρθρα, εδάφια, κανονισμούς και... ερμηνείες; 
Ολοι ξέρουμε ότι το κράτος, υποτίθεται (λέμε τώρα), ότι έχει την υποχρέωση να ασκεί ελέγχους και να αποδίδει δικαιοσύνη σε όλους. Αυτοί οι βασικοί κανόνες όμως, έχουν καταπατηθεί εδώ και δεκαετίες στην Ελλάδα, ιδιαίτερα στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Από το τέλη της δεκαετίας του ‘70 που οι ομάδες μετατράπηκαν σε Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες δεν έχει τηρηθεί κανένας από τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς και οι πολιτικοί το μόνο που προσπαθούν να κάνουν είναι να το παίξουν «σωτήρες» για τις αγαπημένες τους ομάδες ή τις ομάδες των περιφερειών τους. Τα χρέη προς το δημόσιο και το ΙΚΑ πρώτα διογκώθηκαν και μετά ρυθμίστηκαν ή χαρίστηκαν! Και να γινόταν αυτό μία ή δύο φορές ώστε να λειτουργήσει στη συνέχεια κανονικά και με τον υγιή ανταγωνισμό το πρωτάθλημα, άντε, να πάει στο διάολο... Η ίδια άρρωστη κατάσταση συντηρείται όμως, εις τον αιώνα των αιώνων… αμήν.
Μια ΕΕΑ που όταν συστήθηκε στη ΓΓΑ οι υπουργοί Αθλητισμού άνοιγαν σαμπάνιες και έκαναν κωλοτούμπες από χαρά, για το έργο της διαφάνειας που θα επιτελούσε... Στην πορεία όμως, οι αυστηροί νόμοι με τους οποίους λειτουργούσε χαλάρωσαν, μέχρι που ήρθε η ΕΠΟ (μέσω ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ) να την μετατρέψει σε «συμβουλευτικό όργανο» και να τιμωρεί όποιες ομάδες εκείνη γουστάρει!
Τώρα θα μου πει κάποιος ότι η ίδια η ΟΥΕΦΑ επιτρέπει στην ΕΠΟ να καταστρατηγεί το Financial Fair Play που καθιέρωσε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία για να μπουν σε μια σειρά τα οικονομικά των ομάδων ανά την Ευρώπη, με την ΕΕΑ θα είχε διάθεση να ασχοληθεί; Επίσης, μόλις χθες ο γενικός γραμματέας εσόδων του κράτους, ο mister Θεοχάρης έβαλε την υπογραφή του στα χρέη του Αρη και έτσι με τη βούλα του χρεοκοπημένου ελληνικού κράτους ο Αρης μετά την υπαγωγή του στο άρθρο 44 πάει τώρα να μπει και στο άρθρο 99. Φυσικά, όχι μόνο ο Αρης, αλλά και οποιαδήποτε άλλη ομάδα όταν χρειαστεί, θα μπει και στο 99 και στο 999, όποτε κριθεί απαραίτητο.
Ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, έχει βαρεθεί να επαναλαμβάνει ότι στο πρωτάθλημα πρέπει να αγωνίζονται μόνο οι ομάδες που είναι απολύτως εντάξει σε όσα προστάζουν οι νόμοι του κράτους και της ΟΥΕΦΑ. Ακόμα κι αν είναι οι οκτώ από τις δεκαοκτώ. Είναι όμως, τελείως μόνος και η φωνή του δεν φτάνει στα αυτιά κανενός Στουρνάρα, που επιμένει να δηλώνει ότι στο τέλος του έτους η χώρα θα βρεθεί με πρωτογενές πλεόνασμα. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρει;

Επιλογές:
Alfreton-Kidderminster 2 (1,90)
Halifax-Wrexham 2 (2,00)
Hyde-Southport 2 (2,45)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket