Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Φτου σου... Σκόρδα

Αυτή την αγωνιστική σώθηκε και ο «γίγαντας» Κομπότης, ο άνθρωπος που κρατά μια πόλη δεκαεπτά χιλιάδων ψυχών με ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, για όσους έχουν αντίρρηση για τις μεθόδους. Το ποδόσφαιρο δεν ήταν ποτέ, ούτε θα γίνει  εκκλησία. Ματιασμένοι οι παίκτες του Σπανού (φαινόμενο προς διερεύνηση, κάθε έξι μήνες φεύγει από το ποδόσφαιρο), «παλικαρίσια» και με δάκρυα στα μάτια «διπλό» επιβίωσης μέσα στο Περιστέρι για τον Αρη, αν και συνεχίζει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, γιατί παραμένει προτελευταίος. Η πρώτη «υπέρβαση» ήρθε με τη νίκη του Σαββάτου και πλέον απομένουν άλλοι δύο τελικοί με Αστέρα Τρίπολης στην έδρα του, ενώ κλείνει το πρωτάθλημα στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη, η οποία τότε, μπορεί να είναι αδιάφορη. Οι παίκτες του Λάμπρου, που, μετά τον Παράσχο «έφαγαν» και τον Αναστόπουλο (ω, τι σύμπτωση ο Παράσχος στη θέση του), είναι αναγκασμένοι να ψάξουν για δύο νίκες και στη συνέχεια να περιμένουν γκέλες των ομάδων που αυτή την στιγμή είναι από πάνω τους και παίζουν μεταξύ τους ώστε να αποφύγουν τον υποβιβασμό.
Ο Λάμπρος δεν είναι άλλος από τον πληθωρικό Σκόρδα, ο οποίος επέστρεψε δριμύτερος στην προεδρία του Αρη και δεν ξέρουμε εάν τα καταφέρει να καθαρίσει τη μαφία, που ο ίδιος κατήγγειλε την περασμένη εβδομάδα, αλλά σε πρώτη φάση, σαν «άγιος» άνθρωπος και καλός οδοντίατρος που είναι, της έκανε μια «απονεύρωση» να γλείφεις τα δάχτυλά σου! Το γκολ της ομάδας του ήταν δουλεμένο στη προπόνηση του Ατρομήτου και τώρα τρέχουν όλοι. Τους έχουν ζώσει τα φίδια. Ετσι είναι όταν υπολογίζεις στο τι θα κάνει ο άλλος κι όχι το πως θα παίξεις εσύ. Κρύος ιδρώτας λούζει ακόμη και την ΑΕΚ που παίζει σήμερα στα Γιάννινα.
Βέβαια, ανεπτυγμένο χιούμορ, που διαφέρει από την «πλάκα», έχουν οι παρατρεχάμενοι δημοσιογράφοι. Νομίζουν ότι απευθύνονται σε πρόβατα ή μαλάκες που τους κατευθύνουν όπως αυτοί γουστάρουν και τα λόγια τους αποτελούν παρακαταθήκη για όλους αυτούς.  Μάλιστα ένας απ’ αυτούς έγραψε (το καλύτερο που κυκλφορεί στην πιάτσα) ότι «όσο κι αν προσπαθήσει το σάπιο ποδοσφαιρικό κατεστημένο πρέπει να στήσει καμία δεκαπενταριά παιχνίδια ταυτόχρονα για να πέσει ο Αρης!». Ο συγκεκριμένος, τώρα τελευταία, άρχισε να ζορίζεται, αλλά ποτέ μα ποτέ δε θα προδώσει την βλακεία που τον δέρνει σε καθημερινή βάση.

Επιλογές:
Pas Giannina-ΑΕΚ Χ (3,00)
AS Roma-Lazio 2 (3,35)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket