Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Με κλανιές δεν βάφονται αυγά

Η ΑΕΚ, στη σημαντικότερη στιγμή της ιστορίας της, απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι ξέφραγο αμπέλι. Με απούσα διοίκηση, η «Ενωση» παρουσιάστηκε ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής με... πυρηνικά όπλα τους Δέλλα και Πάντζα και χωρίς σαφές σχέδιο υπεράσπισης, έπεσε κατηγορία με «κάτω τα χέρια». Διότι όσο και αν προσπαθούν να μας πείσουν ότι μερικοί κάφροι έριξαν την ομάδα στη Football League (κι ακόμα πιο χαμηλά), δεν είναι δυνατόν να τα καταφέρουν. Εκτός φυσικά αν θεωρούν ότι είμαστε πρόβατα. Το παραμύθι για τους κάφρους που μπήκαν στο γήπεδο και έριξαν την ομάδα, είναι καλό, αλλά δεν έχει δράκο και η απόφαση της Σούπερ Λίγκας με βάση τα δεδομένα, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι αυτοί που μπήκαν στο γήπεδο και κυνήγησαν τους παίκτες διακόπτοντας το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, πήγαν έξω από τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας για να διαμαρτυρηθούν και να την υπερασπιστούν. Γελάει ο κόσμος.
Τραγελαφικό επίσης, είναι από αυτά που διαβάζουμε, ότι φίλο της ΑΕΚ ή «δαιμόνιο» δημοσιογράφο που κάνει ρεπορτάζ της ομάδας να ρωτήσεις, «τί θέλεις να γίνει μετά τη διακοπή της Κυριακής;», είναι σίγουρο ότι δεν θα πάρεις ξεκάθαρη απάντηση.
Να μη διακοπεί το ματς και να παίξει η ΑΕΚ τα τελευταία τρία λεπτά και τις καθυστερήσεις; Με Τριτσώνη διαιτητή και με τους ίδιους οπαδούς στο γήπεδο; Να θεωρηθεί ο Πανθρακικός υπεύθυνος για τη διακοπή; Να παιχτεί το ματς από την αρχή; Να ξαναπαιχτεί ολόκληρη η αγωνιστική από την αρχή ξεκινώντας με Αλαφούζο στο ασανσέρ και Σούλη σε ρόλο Γκουαρδιόλα; Να παιχτεί ολόκληρο το πρωτάθλημα από την αρχή; Να παιχτούν όλα τα πρωταθλήματα μετά το 2005 με Σκόκο και Μπλάνκο στην ενδεκάδα; (είχε σκοράρει κόντρα στον Πανθρακικό!).
Ούτε στην ΑΕΚ ξέρουν τι ακριβώς θέλουν. Θέλουν να πουν ότι ο Τριτσώνης άδικα διέκοψε το ματς αλλά εκεί τελειώνουν οι αδικίες και τα αιτήματα. Ξεχνάω ρε πούστη μου, ξεχνάω... Οταν οι διαιτητές τελειώνουν τα παιχνίδια πριν την ώρα τους για να ξεμπερδεύουν, όπως ο Κάκος ολόκληρο τελικό Κυπέλλου, τότε που μπούκαραν οι οπαδοί με τον Ατρόμητο και ο Πιλάβιος γελούσε σαν χάνος, δεν τρέχει τίποτα. Οταν ο Τριτσώνης εφαρμόζει τον κανονισμό και δεν συνεχίζει το ΑΕΚ-Πανθρακικός, είναι στημένος! Μονά κερδίζω, ζυγά χάνεις δηλαδή...

Επιλογές:
Sabadell-Recreativo Huelva Over (1,70)
Drogheda-UC Dublin G/G (1,75)
Bohemian-Dundalk Over (2,00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket